Çif kapaklı klozet kapağı ile. Kapağı değiştirdim öyle oturdu. Evet biri küçük biri büyük, tak çıkar olmasın diye.Klozete direk nasıl alıştırdın Ya ben kaçırdım onuBaşlıkla mı yaptın çocuklar için oluyor ya
Amin canım inşallah görürüz o günleri hep beraber.Ben de yazın beklerim Samsun’a gel benim misafirim ol adaşım yazın 1 buçuk ay oradayız orman içinde evimiz mutlu oluruz misafir etmek isteriz çok mutlu olurum
Markettekilerde katkı maddesi olabilir baharım. Biz yerken istemişti tattırdık. 2 yaş sonrası deniyorsa acelesi yok beklesinler
Ne diyim kuzum sana. Hamdolsun Allah vermiş sağlıklı bebelerimiz var. İnan bizim yerimizde olmak isteyen ne çok insan vardır. Çocuk sabır işi emek emek keyfini çıkara çıkara zevkle büyütmek lazım. Ben çok keyif alıyorum evet çok zor ama bir gülüşü beni benden alıyor. Siz ana kız arkadaş gibi olun ben yapı olarak kızan bağıran depilşmdir zaten de Ata ya hiç kızamam herhalde.rabbim sabır versin güç versin. Geniş bir yürek versin Baharcım
Ata da küçük doğdu ama 35 in sonundaydı.
Komşuların nazarı Ata da yoruyor yoksa o özünde de yardımcıdır. Hamilelik boyunca tüm ev bazen yemek de dahil ondaydı. Sağlık olsun ne diyeyim
Oy kuzum bu dişler ne yordu kuzuları şimdi nasıl acaba
İnşallah pozitifi paylaşmak nasip olur.
Biraz nazara geldi biraz yoruldu sanırım
Allah hayırlı sağlıklı yaşlar versin. Zaman su gibi akıyor
Senin yaşa +10 la annelikte yolun başında olsam da, heryaşın ayrı güzelliği ve özelliği olduğu kanısındayım. Önemli olan yaş almak ruhu genç tutabilmek. Heryaşımı sevdim ama 40 ın başları bambaşka oldu. bu yaşta anneliği bahşeden rabbime hamdolsun
Susamım çok etkiledi beni. Dairede okudum. Gözlerimden akıverdi. 1 yılda ne kadar hızla değişip büyüdüler. Her anları o kadar özel ve güzel ki...Her öğrendiği ile mutlu olmak, küçücük dünyasında kapladığımız kocaman alan. Sağlıkla büyüsünler anneli babalı inşallah
Samsun a beklerim Susamım bizim misafirimiz olun
Kıyamam Ayşeme geçecek inlsllah Ata da öyle genelde şu sıralar dişler yoruyor çok bebeleri
Baharım hiç öyle düşünmüyorum ben. Küçücük Bebeğim var diyorum kendime daha iyi bakıyorum Allahım yavrularımızı sağlıkla büyütmeyi, anneli babalı, meslek sahibi yapmayı mürvetlerini görmeyi nasip etsin .
15 aylikken duruya 6 aylık hamileydim. Hatta buradada yazmıştım. Tam o dönemde bezini sökmeye başlamıştı. Gebelikten dolayı çok vc ye gidiyordum. Onda hep merak uyandi. Sürekli banyoya girmeye başladı. Bende ilk direk oturttum. Hamileyim zor oluyor diye kapağı değiştim. Sürekli git gel öğrendi. Ama her defasında çiş şarkısını söylenti bana, tuvalete gitmeyi seviyor, en çokta poposunun yıkanması birde elinin yıkanması onu heveslendiriyorZor olmadı değil mi klozet kuzum tepkisi ne oldu ne zaman vermiştin eğitimi kaç aylıkta