2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
hmm örnek vermek gerekirseee meselaa benim kizlar.🤣🤣🤣

dur az gaz vereyim belki ben de bir gün okuldan gelince kek kokularıyla karşılaşırım
Yaptıkları keki herkese anlat canım fotosunu çek çeşitli açılardan durumuna falan koy dedelere ninelere at 🤪sonra gelsin çeşit çeşit kekler pastalar💃💃💃🤣🤣

misskokulumm misskokulumm profil fotinsunda Goktug ne yapıyor canım, büyüttüm büyüttüm anlayamadım. bu ara Asimcik cok mizmiz varsa bir etkinlik vs bize de soyle 😊😊
Büyümüyor mu canım foto hep küçük mü kalıyor tam bilemiyorum buranın ayarlarını düzelteyim öyleyse bir bakayım.
Bişey yapmıyor balon oynuyordu yeğenimin doğum gününde kafasında doğum günü şapkası var 😁
Bu sabah spagetti kırdık 3-5 tane verdim eline sonra o parçaları Pet şişeye attık el kası geliştiriyoruz 🤣 S Susam_tanesi gibi ben de ıslak mendillerişn kapaklarını yapıştırdım geçen hafta hayvanlar koydum içine onları alıp ses çıkarıyoruz kitap okuyoruz başka da hiç bişey den mutlu olmuyor hahh bir de kukla seviyor bir el kuklamız var onunla oynatıyor um yada çorapları geçiriyorum elime.

Büyümüyor mu canım foto hep küçük mü kalıyor tam bilemiyorum buranın ayarlarını düzelteyim öyleyse bir bakayım.
Bişey yapmıyor balon oynuyordu yeğenimin doğum gününde kafasında doğum günü şapkası var 😁
Bu sabah spagetti kırdık 3-5 tane verdim eline sonra o parçaları Pet şişeye attık el kası geliştiriyoruz 🤣 S Susam_tanesi gibi ben de ıslak mendillerişn kapaklarını yapıştırdım geçen hafta hayvanlar koydum içine onları alıp ses çıkarıyoruz kitap okuyoruz başka da hiç bişey den mutlu olmuyor hahh bir de kukla seviyor bir el kuklamız var onunla oynatıyor um yada çorapları geçiriyorum elime.
biz de kitap okuyoruz. ama cani darsa fırlatıp atıyor kitabi. (anasi kilikli cani darlaniyor onun da) islak mendil kapağı yok bizde onu sevdim ama. baska bir sey düşüneyim kapak yerine.

parmak kuklasiyla bas parmağım şarkısını söylüyoruz. küçücük boyu var türlü türlü huyu var, bazı şarkıları hiç sevmiyor, söyleyince yırtıyor kendini, ceviz adam mesela. favori sarki atem tutem ve esek senin agzinla

makarnayı ben de deneyeyim. sagolasin canim

Yaptıkları keki herkese anlat canım fotosunu çek çeşitli açılardan durumuna falan koy dedelere ninelere at 🤪sonra gelsin çeşit çeşit kekler pastalar💃💃💃🤣🤣
anneannem derdi kj isi yapana değil yaptırana bakacaksın diye. gerçekten hakli. yarından itibaren başlıyorum denemeye

anneannem derdi kj isi yapana değil yaptırana bakacaksın diye. gerçekten hakli. yarından itibaren başlıyorum denemeye
Öyle tabi önceleri sadece yanımda dururlar sonra mixeri tutarlar sonra yumurta kırmaya başlarlar derken malzemeleri alıp koyma ve en son hadi kendiniz yapına döneriz biz. kızlarda süreç böyle işledi.sen de önce yanlarında ol harika süper olmuş falan derken motive olurlar🥰bknz:foto👇

Eklentiler

• IMG_20210324_142904.webp
    IMG_20210324_142904.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 48
biz de kitap okuyoruz. ama cani darsa fırlatıp atıyor kitabi. (anasi kilikli cani darlaniyor onun da) islak mendil kapağı yok bizde onu sevdim ama. baska bir sey düşüneyim kapak yerine.

parmak kuklasiyla bas parmağım şarkısını söylüyoruz. küçücük boyu var türlü türlü huyu var, bazı şarkıları hiç sevmiyor, söyleyince yırtıyor kendini, ceviz adam mesela. favori sarki atem tutem ve esek senin agzinla

Yapmadıysanız eğer kavanoz kapaklarına küçük oyuncaklar bantlayıp önüne koy onları söksün baya oyalıyor. Ayakkabı kutusu vardı evde tepesine delik açtık top attık ordan dün. Buz kalıplarında Ponponlar dondurdup bir tepsiye koydum onlarla da çok oyalanmıştı ellerini üşüyünce bıraktık. Yine bir tepsiye biraz su koydum içine temiz sünger koydum onları sıkarak oynadı bir seferinde ama bu oyunda üst baş ıslandı hep. Belki fikir olur bazıları 😊

Ah canım hatırladım simdi kusura bakma nick değişince birde yeni gelince çıkaramadım kimdi diye 🤭 bu arada kamerayı bende kullanıyorum. Durunun odasını ayırdık uzun süredir kamera hep kurulu geceleri. Bir de kameranın vox modu var ben o modda kullanıyorum. Uyanıp ses çıkardığında kameranın ekranı açılıyor uyurken ekran kapalı oluyor. Bu şekilde şarjı 2-3 gün gidiyor 😊
Aa bilmiyordum sağol canim benim😘

Canım biz evde ayşeye çok hızlı pratik ve gözler falan fırıl fırıl baktığı için sincap(lazcası=çikilaz) diyoruz🤪

İlahi Helin ya güldürdün beni evet soğuk memleket buralar ama eskisi kadar değil ne yazıkki küresel ısınma bizim çocukluğumuzda yağan karın 3/1i yağmıyor şimdi. O yüzden yağan en ufak kara seviniyoruz ben bayılıyorum çam ormanlarının beyaza bürünmesine sanki tüm kiri çirkinliği örtüyor huzur veriyor bana. Kesinlikle katılıyorum doğduğun yaşadığın iklime göre şekilleniyorsun çok sıcağa hiç gelemem en yüksek 38 dereceyi görürüz Burda onda da kaçacak yer arar dağlara yaylalara atarız kendimizi antepte görev yaptım oranın insanı kemiklerimi ısınmadı daha üşüyoruz dedikleri havalarda ben sıcaktan nefes alamıyor darlanıyordum😱

Susamcım ya ne kadar hislisin bayılıyorum senin ipeğe yaklaşımına empati kurana çok güçlü bir bağını olacak büyüyünce inş🥰
Bez bırakma olayında da sakın acele etme başa sararsın vaktini onlar öyle güzel belirliyorlar ki Zeynep bezini çekip çıkarmaya çalışırdı öğğğ öğğğ derdi çok sıkıntısız bıraktık sonrada çok şükür hiç tuvalet problemi yaşamadık

Şekerpare sevinmez mi hemde nasıl sevindi camdan balkondan alamadım bir tutam kara eklemek için. En son babasıyla apartmanın önüne indiler de biraz geçti hevesi ama annelerin oraya gidemedik ne zamandır keşke orda olsaydık lçköpeğimizle kızakla kayardık sesi içim cız etti ayşecik te çok mutlu oldu perdeleri çektik karın yağışını izledi kar şarkıları dinledik alkışladı falan🥰

Dilzar ya ne güzel anlatmışsın ilahiiii kocaman bir gülümseme ile okudum 🤪

Oyy kıyamam kesme tabi banyo sonrası o örgülere nasıl kıyılır. Bende çok heves ediyorum ama ayşeciğin saçı yok zeynebimin saçlarına bayılıyorum ama o da ellettirmiyor salık seviyor bizim küçük ergen

Allah Allah ya geçmiş olsun nasıl oldu ki🤔

Ooo süpermiş ben hala netleştiremwdim kafamda öyle çok şey var ki yapmak istediğim ama hayaller hayatlar olacak galiba

Diş hekimi bir kardeşin olması bunu gerektirir👍🏻

Tabi ki uyanır hemen test edilip onaylanmıştır ne zaman denediysem uyandı benim kiler

İnş
Diştendir ama 37 civarında olur diyor ya doktorlar sen takipte kal yine de

Ayşeden önce çalışırken evde olmayı çok seviyordum eşim işte Zeynep okulda oluyordu işlerim çabuk bitiyor kitap kahve keyfi yapıyordum ne iyi geliyordu ama şimdi kendime hiç vakit ayıramıyorum okulda olsam hastalık olmasa atölyemi öğrencilerimi boya kokularını özledim arkadaşlarla sohbeti boş derslerde ki kaçamakları falan filan ama o tempoya girince ev özleniyor evde olunca okul 🙃🙃
Cikilaz mi heheh ne güzelmiş 🥰🥰😁😁 tuttum bu sözü 🐿🥰

Kiyamam gelincağzima da aysecigime de.. haklisin yavrular kar göremez oldu ya 😔 o kadar çok plastik atık var ki.. icim cız ediyor düşününce 😔😕😔😕
Bi çözümü olmalı bunun yani.. bilinclenmek lazım.. daha çocukluktan.. projeler gelistirneli çocuklar.. en azından evlerimizde ufak ufak baslamaliyiz bu dönüşüme.. daha az plastik daha az atık.. ben bunun ahirette dahil bize sorulacagini düşünüyorum 🙄

Konuşma dilin Trakya ağzı mi peki ay çok severim ben 😍
Bu kadar çabuk iyileşme varsa bence uyaran eksikliği bu ve çok ama çok sevindim böyle olmasına 😍

Hatırlıyorum canım seni hatırlamaz mıyım hiç 😊 çok geçmiş olsun ya sana da eltine de. Hoşbulduk 🧜🏻‍♂️

Yazmamıştım daha önce canım. Evet benim oğlanın adı da Deniz😍 ya seninki de bazen dalgalı bazen durgun mu benim oğlan gibi, isimle alakalı diyor eşim sanki ben Deniz koydum adını 😅
Yok canim..aksine epey iyi bir diksiyonum var 😁 insanlari gıcık eder 😄 yani ilk zamanlar kv annemi arayıp sekerpare cok kibar konusuyor bazen samimi mi yoksa yapmacik mi anlayamiyorum.dogal hali mi bu demiş 😄😄 annem de ben onu oyle yetistirdim demis.beni de arayip kizim uyum sagla biraz dedi.artik gelistirdim kendimi..en azindan aile icinde şiveli konuşurum tabi😁😅..buraya geleli geliştirdim yerel lehçeyi..dogma büyüme Istanbulluyum yoksa 😉 bi defasinda lisede edirneli bir ogretmenim beni durdurup bize üj ja getir dedi.. Allahim anlamadim bi de anlamadigimi soylemeye korkuyorum.ters bi hocaydi 😄 kizim sen trakyali degil misin agiz yaptik anlamadin dedi.ben mod 😳😳 meger 3 çay istiyormus 🤣🤣

Bugün evdeyim. Eşim okula gitti sınavlar başladı 1 gün izin aldım. Tek başıma Ata ya daha rahat baktım. Beraber kahvaltı ettik yemek pişirmeme izin verdi. Sonra çıktık yukarı oynadık uyuttum indim mutfağa ağlayan kek yaptım eşim sever oturdum size yazıyorum hatta arada çamaşır yerleştirdim. Ya keşke çalışmasaydım. Ev çok güzel
Ucretsiz izin hakkin yok mu dünürüm 🤔 kıyamam sana ya 😔

aynen valla ben nemi de seviyorum. doğunun kuru sıcağını kalbim kaldırmıyordu halbuki oralıyım ama işte doğduğum değil de büyüdüğüm yer kaderım oldu ✌

Allahım söyle azcik bana geçse şu çalışkanlığın. ben her gün sorguluyorum hayatımı. çok yoruluyorum yetişemiyorum diye diye bir yıl dolacak nerdeyse. sonunu da hep bir yardımcıya bagliyorm😎 hayaller hayatlar 😐

e hani fotodan nazar değmezdi. bizden değildir o yaw. hem masallah da dedik. demedik mi dedik 😎

bir umut bekledim bekledim yoooh sonu hüsran bitti. e bize de yazik ama uykusuz kalıyoruz. ne dertleri var acaba ya 🙄😕

baharim arel hala sabah kiloyla verir. sulugu yataga goturmeyi de biraktik. istediğinde de azcik veriyorum su bitmiş diyorum. sonuç yatağa çıkmıyor ama bezin her zerresini dolduruyoruz. çok su içiyor ya çok.
Dedik helinim vallaahh dönüp dönüp masAllah dedik 😄😄🤠🤠🤠🤓🤓🤓

kızlar civan dişini kırmış 😔 ben şok oldum görünce. alt ucu tırtıklı minik bir kısmı artık bizimle değil. nerde ne zaman oldu artık içim bi kötü oldu ama yapacak birşey de yok 😐
Parcayi buldun mu bari? Yuttu mu acaba? Gecmis olsun kiyamam yakisiklima 😔..surup ve sut sonrasi bir yudum da olsa su icirmeyi ihmal etme canim.önemli ⚘ curumesi kolaylasiyormus icmezse.

Oyy tatli kiz dişlere bak hele :)
Tesekkurler canim. Kizmak lazim bencede cocuk ogrensin yapmamasi gerektiğini sadece ben bazen bagiriyorum iste stres oldugumda. Annem geldi simdi yanimda cok şükür fakat 2 kisi yetişemiyoruz dun yine 2 kez düştü babasiyla annem vardi yaninda napalim Allaha emanet ettim dusuyor ne kadar pesinden kossakta engel olamıyoruz. Rabbim korusun
Masllah canim hoşgeldin. Baharkk ben senin sayende su bebevo kamerayi almistim cok isimi goruyor oradan hatirlarsin belki :)
Gecmis olsun canim suan nasilsin.
Bizimkide peşpeşe cikariyor alt yan disin digeri patliyor simdide cok zorluyor
Aaa geçmiş olsun nasil yaptiki acaba :( parcasini buldun mu
Masallah Misss sendede ne bilgiler var 😍
Sağol kuzum benim 🥰🥰🥰🥰

biz de kitap okuyoruz. ama cani darsa fırlatıp atıyor kitabi. (anasi kilikli cani darlaniyor onun da) islak mendil kapağı yok bizde onu sevdim ama. baska bir sey düşüneyim kapak yerine. parmak kuklasiyla bas parmağım şarkısını söylüyoruz. küçücük boyu var türlü türlü huyu var, bazı şarkıları hiç sevmiyor, söyleyince yırtıyor kendini, ceviz adam mesela. favori sarki atem tutem ve esek senin agzinla
Ooo benimkine şarkı olsun ya neler uyduruyorum pek oynak zaten kafa popo sallayıp duruyor 🤣

Öyle tabi önceleri sadece yanımda dururlar sonra mixeri tutarlar sonra yumurta kırmaya başlarlar derken malzemeleri alıp koyma ve en son hadi kendiniz yapına döneriz biz. kızlarda süreç böyle işledi.sen de önce yanlarında ol harika süper olmuş falan derken motive olurlar🥰bknz:foto👇
Asyanın şu pozisyonda sandalyeden. Atlaması 3.5 saniye falan sürer 🤣🤣

Kötü kötü huylarım var jadem 😈😅😅 ama bu gece akıllandım artık🤓 rezene iciyorum 😁 uslu bi anneyim 🤪
Ben çay içtim yanına da kurabiye 🤣 sizin yüzünüzden değil ama kendinizi suçlu hissetmeyin😝 komşularım bi şeyler getirmişti off çok havalıyım tabağı boş vermeyim diye basitten kurabiye yaptım 🤣

Tesekkurler canim. Kizmak lazim bencede cocuk ogrensin yapmamasi gerektiğini sadece ben bazen bagiriyorum iste stres oldugumda. Annem geldi simdi yanimda cok şükür fakat 2 kisi yetişemiyoruz dun yine 2 kez düştü babasiyla annem vardi yaninda napalim Allaha emanet ettim dusuyor ne kadar pesinden kossakta engel olamıyoruz. Rabbim korusun
Canım bisey duymustum.minik minik dusmeler kemikte ince catlaklara sebep oluyormus ama minimal.zararsiz.ama vucut burayo saglamlastirmaya calisip oradaki kemigi daha da kalinlastiriyormus.duse duse kuvvetleniyorlar mi acaba? Helinnnnn Helinnnnn imdaat 🙋‍♀️🙋‍♀️ bu bir delinin attigi bi taş mı? Bir filmde izlemistim..

Bahar bu arada kızmak demeyelim de uyarmak diyelim.ses tonumuz normal olmali..cok ürkek de yetistirmemek lazim..sonra dışarı yöneliyorlar canim.

Back
X