Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptıkları keki herkese anlat canım fotosunu çek çeşitli açılardan durumuna falan koy dedelere ninelere athmm örnek vermek gerekirseee meselaa benim kizlar.
dur az gaz vereyim belki ben de bir gün okuldan gelince kek kokularıyla karşılaşırım
Büyümüyor mu canım foto hep küçük mü kalıyor tam bilemiyorum buranın ayarlarını düzelteyim öyleyse bir bakayım.misskokulumm profil fotinsunda Goktug ne yapıyor canım, büyüttüm büyüttüm anlayamadım. bu ara Asimcik cok mizmiz varsa bir etkinlik vs bize de soyle
![]()
biz de kitap okuyoruz. ama cani darsa fırlatıp atıyor kitabi. (anasi kilikli cani darlaniyor onun da) islak mendil kapağı yok bizde onu sevdim ama. baska bir sey düşüneyim kapak yerine.Büyümüyor mu canım foto hep küçük mü kalıyor tam bilemiyorum buranın ayarlarını düzelteyim öyleyse bir bakayım.
Bişey yapmıyor balon oynuyordu yeğenimin doğum gününde kafasında doğum günü şapkası var
Bu sabah spagetti kırdık 3-5 tane verdim eline sonra o parçaları Pet şişeye attık el kası geliştiriyoruzS Susam_tanesi gibi ben de ıslak mendillerişn kapaklarını yapıştırdım geçen hafta hayvanlar koydum içine onları alıp ses çıkarıyoruz kitap okuyoruz başka da hiç bişey den mutlu olmuyor hahh bir de kukla seviyor bir el kuklamız var onunla oynatıyor um yada çorapları geçiriyorum elime.
anneannem derdi kj isi yapana değil yaptırana bakacaksın diye. gerçekten hakli. yarından itibaren başlıyorum denemeyeYaptıkları keki herkese anlat canım fotosunu çek çeşitli açılardan durumuna falan koy dedelere ninelere atsonra gelsin çeşit çeşit kekler pastalar
![]()
Öyle tabi önceleri sadece yanımda dururlar sonra mixeri tutarlar sonra yumurta kırmaya başlarlar derken malzemeleri alıp koyma ve en son hadi kendiniz yapına döneriz biz. kızlarda süreç böyle işledi.sen de önce yanlarında ol harika süper olmuş falan derken motive olurlaranneannem derdi kj isi yapana değil yaptırana bakacaksın diye. gerçekten hakli. yarından itibaren başlıyorum denemeye
biz de kitap okuyoruz. ama cani darsa fırlatıp atıyor kitabi. (anasi kilikli cani darlaniyor onun da) islak mendil kapağı yok bizde onu sevdim ama. baska bir sey düşüneyim kapak yerine.
parmak kuklasiyla bas parmağım şarkısını söylüyoruz. küçücük boyu var türlü türlü huyu var, bazı şarkıları hiç sevmiyor, söyleyince yırtıyor kendini, ceviz adam mesela. favori sarki atem tutem ve esek senin agzinla
makarnayı ben de deneyeyim. sagolasin canim
Aa bilmiyordum sağol canim benimAh canım hatırladım simdi kusura bakma nick değişince birde yeni gelince çıkaramadım kimdi diyebu arada kamerayı bende kullanıyorum. Durunun odasını ayırdık uzun süredir kamera hep kurulu geceleri. Bir de kameranın vox modu var ben o modda kullanıyorum. Uyanıp ses çıkardığında kameranın ekranı açılıyor uyurken ekran kapalı oluyor. Bu şekilde şarjı 2-3 gün gidiyor
![]()
Cikilaz mi heheh ne güzelmişCanım biz evde ayşeye çok hızlı pratik ve gözler falan fırıl fırıl baktığı için sincap(lazcası=çikilaz) diyoruz
İlahi Helin ya güldürdün beni evet soğuk memleket buralar ama eskisi kadar değil ne yazıkki küresel ısınma bizim çocukluğumuzda yağan karın 3/1i yağmıyor şimdi. O yüzden yağan en ufak kara seviniyoruz ben bayılıyorum çam ormanlarının beyaza bürünmesine sanki tüm kiri çirkinliği örtüyor huzur veriyor bana. Kesinlikle katılıyorum doğduğun yaşadığın iklime göre şekilleniyorsun çok sıcağa hiç gelemem en yüksek 38 dereceyi görürüz Burda onda da kaçacak yer arar dağlara yaylalara atarız kendimizi antepte görev yaptım oranın insanı kemiklerimi ısınmadı daha üşüyoruz dedikleri havalarda ben sıcaktan nefes alamıyor darlanıyordum
Susamcım ya ne kadar hislisin bayılıyorum senin ipeğe yaklaşımına empati kurana çok güçlü bir bağını olacak büyüyünce inş
Bez bırakma olayında da sakın acele etme başa sararsın vaktini onlar öyle güzel belirliyorlar ki Zeynep bezini çekip çıkarmaya çalışırdı öğğğ öğğğ derdi çok sıkıntısız bıraktık sonrada çok şükür hiç tuvalet problemi yaşamadık
Şekerpare sevinmez mi hemde nasıl sevindi camdan balkondan alamadım bir tutam kara eklemek için. En son babasıyla apartmanın önüne indiler de biraz geçti hevesi ama annelerin oraya gidemedik ne zamandır keşke orda olsaydık lçköpeğimizle kızakla kayardık sesi içim cız etti ayşecik te çok mutlu oldu perdeleri çektik karın yağışını izledi kar şarkıları dinledik alkışladı falan
Dilzar ya ne güzel anlatmışsın ilahiiii kocaman bir gülümseme ile okudum
Oyy kıyamam kesme tabi banyo sonrası o örgülere nasıl kıyılır. Bende çok heves ediyorum ama ayşeciğin saçı yok zeynebimin saçlarına bayılıyorum ama o da ellettirmiyor salık seviyor bizim küçük ergen
Allah Allah ya geçmiş olsun nasıl oldu ki
Ooo süpermiş ben hala netleştiremwdim kafamda öyle çok şey var ki yapmak istediğim ama hayaller hayatlar olacak galiba
Diş hekimi bir kardeşin olması bunu gerektirir
Tabi ki uyanır hemen test edilip onaylanmıştır ne zaman denediysem uyandı benim kiler
İnş
Diştendir ama 37 civarında olur diyor ya doktorlar sen takipte kal yine de
Ayşeden önce çalışırken evde olmayı çok seviyordum eşim işte Zeynep okulda oluyordu işlerim çabuk bitiyor kitap kahve keyfi yapıyordum ne iyi geliyordu ama şimdi kendime hiç vakit ayıramıyorum okulda olsam hastalık olmasa atölyemi öğrencilerimi boya kokularını özledim arkadaşlarla sohbeti boş derslerde ki kaçamakları falan filan ama o tempoya girince ev özleniyor evde olunca okul![]()
Yok canim..aksine epey iyi bir diksiyonum varKonuşma dilin Trakya ağzı mi peki ay çok severim ben
Bu kadar çabuk iyileşme varsa bence uyaran eksikliği bu ve çok ama çok sevindim böyle olmasına
Hatırlıyorum canım seni hatırlamaz mıyım hiççok geçmiş olsun ya sana da eltine de. Hoşbulduk
Yazmamıştım daha önce canım. Evet benim oğlanın adı da Denizya seninki de bazen dalgalı bazen durgun mu benim oğlan gibi, isimle alakalı diyor eşim sanki ben Deniz koydum adını
![]()
Ucretsiz izin hakkin yok mu dünürümBugün evdeyim. Eşim okula gitti sınavlar başladı 1 gün izin aldım. Tek başıma Ata ya daha rahat baktım. Beraber kahvaltı ettik yemek pişirmeme izin verdi. Sonra çıktık yukarı oynadık uyuttum indim mutfağa ağlayan kek yaptım eşim sever oturdum size yazıyorum hatta arada çamaşır yerleştirdim. Ya keşke çalışmasaydım. Ev çok güzel
Dedik helinim vallaahh dönüp dönüp masAllah dedikaynen valla ben nemi de seviyorum. doğunun kuru sıcağını kalbim kaldırmıyordu halbuki oralıyım ama işte doğduğum değil de büyüdüğüm yer kaderım oldu ✌
Allahım söyle azcik bana geçse şu çalışkanlığın. ben her gün sorguluyorum hayatımı. çok yoruluyorum yetişemiyorum diye diye bir yıl dolacak nerdeyse. sonunu da hep bir yardımcıya bagliyormhayaller hayatlar
e hani fotodan nazar değmezdi. bizden değildir o yaw. hem masallah da dedik. demedik mi dedik
bir umut bekledim bekledim yoooh sonu hüsran bitti. e bize de yazik ama uykusuz kalıyoruz. ne dertleri var acaba ya
baharim arel hala sabah kiloyla verir. sulugu yataga goturmeyi de biraktik. istediğinde de azcik veriyorum su bitmiş diyorum. sonuç yatağa çıkmıyor ama bezin her zerresini dolduruyoruz. çok su içiyor ya çok.
Parcayi buldun mu bari? Yuttu mu acaba? Gecmis olsun kiyamam yakisiklimakızlar civan dişini kırmışben şok oldum görünce. alt ucu tırtıklı minik bir kısmı artık bizimle değil. nerde ne zaman oldu artık içim bi kötü oldu ama yapacak birşey de yok
![]()
Sağol kuzum benimOyy tatli kiz dişlere bak hele :)
Tesekkurler canim. Kizmak lazim bencede cocuk ogrensin yapmamasi gerektiğini sadece ben bazen bagiriyorum iste stres oldugumda. Annem geldi simdi yanimda cok şükür fakat 2 kisi yetişemiyoruz dun yine 2 kez düştü babasiyla annem vardi yaninda napalim Allaha emanet ettim dusuyor ne kadar pesinden kossakta engel olamıyoruz. Rabbim korusun
Masllah canim hoşgeldin. Baharkk ben senin sayende su bebevo kamerayi almistim cok isimi goruyor oradan hatirlarsin belki :)
Gecmis olsun canim suan nasilsin.
Bizimkide peşpeşe cikariyor alt yan disin digeri patliyor simdide cok zorluyor
Aaa geçmiş olsun nasil yaptiki acabaparcasini buldun mu
Masallah Misss sendede ne bilgiler var![]()
Kötü kötü huylarım var jademÇay yanına tatlı ister şekerparem çay kötü biri yapma![]()
Anneye coolluk olur mu yaKızlar da büyüyünce size sırdaş dost olur öyle deme ya
Kız sizinkiler niye sevdirmiyor bak cidden şaşırıyorum benCoolluk beyle bişey demek ki
benimki sırnaşık ya hiç cool değil
Ay çok geçmiş olsun Helin ya
Ooo benimkine şarkı olsun ya neler uyduruyorum pek oynak zaten kafa popo sallayıp duruyorbiz de kitap okuyoruz. ama cani darsa fırlatıp atıyor kitabi. (anasi kilikli cani darlaniyor onun da) islak mendil kapağı yok bizde onu sevdim ama. baska bir sey düşüneyim kapak yerine. parmak kuklasiyla bas parmağım şarkısını söylüyoruz. küçücük boyu var türlü türlü huyu var, bazı şarkıları hiç sevmiyor, söyleyince yırtıyor kendini, ceviz adam mesela. favori sarki atem tutem ve esek senin agzinla
makarnayı ben de deneyeyim. sagolasin canim
Asyanın şu pozisyonda sandalyeden. Atlaması 3.5 saniye falan sürerÖyle tabi önceleri sadece yanımda dururlar sonra mixeri tutarlar sonra yumurta kırmaya başlarlar derken malzemeleri alıp koyma ve en son hadi kendiniz yapına döneriz biz. kızlarda süreç böyle işledi.sen de önce yanlarında ol harika süper olmuş falan derken motive olurlarbknz:foto
![]()
Ben çay içtim yanına da kurabiyeKötü kötü huylarım var jademama bu gece akıllandım artık
rezene iciyorum
uslu bi anneyim
![]()
Canım bisey duymustum.minik minik dusmeler kemikte ince catlaklara sebep oluyormus ama minimal.zararsiz.ama vucut burayo saglamlastirmaya calisip oradaki kemigi daha da kalinlastiriyormus.duse duse kuvvetleniyorlar mi acaba?Tesekkurler canim. Kizmak lazim bencede cocuk ogrensin yapmamasi gerektiğini sadece ben bazen bagiriyorum iste stres oldugumda. Annem geldi simdi yanimda cok şükür fakat 2 kisi yetişemiyoruz dun yine 2 kez düştü babasiyla annem vardi yaninda napalim Allaha emanet ettim dusuyor ne kadar pesinden kossakta engel olamıyoruz. Rabbim korusun