2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydınlar🎊🎊
Büyük kızımla Göktuğ un kahvaltılarını yaptırdım. Kızım derste, oğlan dolanıyor bakayım ben de çay içiyorum. Hava güzel gibi bugün öğleden sonra küçük bir hayvanat bahçesi gibi bir yer var oraya götüreyim çocukları diyorum.
Jadesi Jadesi çok güzeldi canım fotolar benim bile buradan içim açıldı😍
Yaaa yaptık bi çılgınlık 🤣 anam nasıl özlemişim gezmeyi tozmayı🥰🥰🥰 resmen içim açıldı huzur doldum gelin sizinle de gidelim yada bekle yazın arkadaşım evleniyor ben gelirim kayseriye

ben çocuklardan tanıyorum. zararın annesisin sen 🤩
aynen bu bağışıklık zorlayacak bebeleri😔
ben de daha almadim. yeşimin dediği yerden sipariş verecem. hem çok uygun herşey var hemde yeşim çok beğenmiş.
yok böyle bi delilikk
Ben geç kaldım işte mecbur hazırsan alcam 🤣 tam gönlüme göre bir yer buldum hazırlanıp gelmesi 1 hafta sürüyor 🤯

Yaaa yaptık bi çılgınlık 🤣 anam nasıl özlemişim gezmeyi tozmayı🥰🥰🥰 resmen içim açıldı huzur doldum gelin sizinle de gidelim yada bekle yazın arkadaşım evleniyor ben gelirim kayseriye
Bakınca burdan bile içim açıldı neyi ettiniz ya bizde bugün Bi çıkalım diyorduk oda ayşecik hasta kaldı yine😞öyle çok özledim ki doğada olmayı havalar ısınsın ayşecik te yürümeye başlar alır kızlarım çıkarım o dağ senin bu dere benim gezeriz diye hayallerle avutuyorum kendimi. Zeynep bu aylarındayken 1 hafta tatile gitmiştik ne güzelmiş kafamız alışsın çocuk demiştim gerçekten alıştı çok gezenti bir aileydik corona illetinden önce

Bu haftadan itibaren mi yasaklar, ben çocuklarla dinledim ama ne dinledim. Ramazanda başlıyor sandım.
Tam olarak ayın kaçında doğdu ipek. 1 ay sonra ramazan yasağı kalktıktan sonra yapsan, gecmi olur. Bana kalırsa geç olmaz. Böyle keyif almayacaksan ertelenebilir aslında

Gunaydin canm biz cafe ayarlamstik cumartesiye oyle buyuk birsey olmayacaktı gerci ama simdi yasak geldigi icin evde yapicaz sadece esimin abisi ve bir arkdsim gelecek kızıyla aksilik olmazsa.
Zaten ablamlardan biri rahatsizlanmis gtmis tahlil vs vermis ama koronami diye baktirmamis simdi bizimkilerde supheleniyorlar o yuzden onlar gelmezler bizde aramzda ufak capli kutlayacagiz.

Sıkma canın bir çözüm bulunur elbet. Haftaiçi öğleden sonra izin alsan hazırlıkları yapar akşam da 1 saat kutlarsınız aslında. İzin durumu nasıl olur veriyorlar mı öyle bilemiyorum tabi. Yada baharın dediği gibi ramazan sonrsını bekleyip de yapabilirsin

Aynen ya ne üzüldüm akşamdan beri doğumları öyle doğum günleri böyle oldu. Haftasonu kimse gelemez hafta içi herkes çalışıyor akşam zaman çok kısıtlı😞abimlerin test sonuçları Bi belli olsun inş bebişimiz artık bizimleyse onlar risk almayalım diye gelemezler diğer abim ben işimi ayarlarım pasta kesme fotoğraf zamanı gelirim dedi bende elbise süs bakıyordum yine hevesim kaçtı eşime göre zaten ne gerek Bi pasta alır kutlarız modunda bilmiyorum karman çorman oldu kafam
Zaten öyle büyük çaplı bişey değildi kv gil ve bakıcısı gelir diye düşünüyordum annemler de hava güzel olursa ayarlayabilirlerse gelecekti. Onlar zaten gelemezler artık da diğer kimse de yürüme mesafesinde değil. İzin alıp hafta içi yapsam eşim de izin alacak kpeder işlerini ayarlayacak görümcemin okulu 🤯🤯

Eşim zaten sevmez böyle şeyleri sağlık olsun da 3 kişi kutlarız diyor. Bayramdan sonra da yasakların kalkacağı belli değil ki hem 1 ay geçmiş olacak onu da pek istemiyorum aman yaa her şey yarım yamalak oldu. Allahtan foto çekiminde pasta yaptırmışım o bari güzel oldu 😒😒

ben çocuklardan tanıyorum. zararın annesisin sen 🤩

aynen bu bağışıklık zorlayacak bebeleri😔

ben de daha almadim. yeşimin dediği yerden sipariş verecem. hem çok uygun herşey var hemde yeşim çok beğenmiş.

yok böyle bi delilikk
Zara’nın annesi diyince bir hoşuma gitti😂civanın annesi🥰
AA neresiymiş söylediği yer yazar mısın bende sipariş vereceğim bugğn olmazsa oradan veririm 🙂

@Umudum- senanın peşinden yemek yedircem diye koşardı 😊😊 belki karadeniz havası iyi gelir iştahı açılır diyeceğim ama annesine iyi gelmemiş baksanıza 😐
@minikbebegim9640 da kv çekiştirirdi herhalde 🤪

Uzun zamandır sesleri çıkmayan @rose2626 H hansela ve kızımın adaşının annesi @Doga Delisi vardı listemizde ama pek girmiyorlar artık. Bebişler boş bırakmıyor sanırım 🤷🏼‍♀️
Çok fazla giremiyorum artık. Eskiden en azından bir göz gezdirir arada yazardım şimdi neredeyse okumak için bile vakit bulamıyorum. Günün rutin işlerinin yanında bir de e-ticarete başlamak için uğraşıyorum. Her fırsat bulduğumda onları araştırıyorum. Güzel ve kolay bir yol bulursam hepinize tavsiyelerim olur 😉

Bu arada konuşuldu mu bilmiyorum ama asıl bunu yazmak için girmiştim. Gece beslenmesini hemen hemen kesmek üzereyiz. Akşamları ben daha önce muhallebi veriyordum. Bir saat kadar sonra da mama içirip uyutuyordum. Şimdilerde akşam öğününü yoğurt-pilav, kıymalı patates, makarna-yoğurt gibi daha tok tutan menülere çevirdim. Ne zaman böyle yese gece genelde sadece bir kez su içmek için uyanıyor. Denemek isteyen olursa diye paylaşmak istedim. Tabi herkes gece beslenmesini kesmiş benim haberim yoksa bilemem 🤣

Canım ben sosyal medya kullanmıyorum.bilgin olsun sonra şekerpare niye yazmadı dersin diye önden diyeyim.eşimle anlastık çocuklar biraz büyüyene kadar sosyal medya kullanmayacagız.çok kaptırmamak adına🌷

Ooo çocuk sanatçı ruhlu olacak annesi 🥰🥰 erva elif de ali de ateşölçeri seçmişti 😁 iki toktur mu yetisiyor😁 aile hastanesi açarız filmlerdeki gibi 😄😄😄😄 hehehhe isin esprisi bi yana gerçekten etkiliyor mudur ki ya 🤔

Teşekkür ederiz canım..evet bu ara liste bası kapışıyoruz haydo ile 😁 kim daha yaramaz yarışmasina hosgeldiniz 😄 sunucu esila...esila; nerhaba arkadaslar 😄 ali ; bu bebi cok yayamaz ama hayatimda boyle yaymaz bebi gormedim 🤣 ee az mi adam kaç yasinda hayati var adamin 🤣 aa günesi de unutmayalım 🤣 umut; anne bu bebegi Allah mutlu olalim diye gonderdi lutfen kizmayalim 😁🥰 duru ile umutu civan ile areli de düşündüm ama muhtemelen umut; hep duyu yapti der arel de kosarak uzaklasirmis gibi geldi 🤣🥰 çünkü minnoslar ki daha kuzular daha bebek 🥰🥰 6 yas ve ustu ablasi abisi olanlar bi sekilde daha iyi idare ediyordur diye umuyorum 🥰 zeynep ile dilzarın minnoş gel biz yazı yazalım bosver bebekleri..derler...demek isterdim ama dilim varmiyor 🤣🤣😄😄 bu bebeklerden ders calisamiyoruz mu derler naparlar bilmem ama ders calismamak icin bahane edeckleri kesin 😅🥰betüş de kek yapar ortamı tatlıya baglardı🥰🧿 insAllah kimseyi atlamamışımdır kardeslerden ya😑
Kiz jadeeeee beni denkendine benzettin 🤣🤣 bi baktım yazıyorum 😅😅

Tesekkur ederim tekrardan canım 🥰Oy oyy epey yorucu olmus canım..inşAllah guzelce dinlenmissindir ❤❤

Aman canım daha cok dikkat et..herkes biri bakıyordur illa diye düşünebiliyor..anlık bosluklar olabiliyor..annemlerde yaşamıştım..Ali ananesinin gozkalemini tv ye bi guzel boca etmisti 1.5 yasindaydi 😄 ve herkes biri bakiyordur yaa demis meger cocuk makyaj cantasjni alt üst etmis ben mutfaktaydim buldugumda ayy iyi ki bu kucuk parcalari yutmamis diye çemkirmistim annem de gitti tv sen ne diyon demisti..evlat iste tv mi goruyor gozum 😏😌😌

Ben de öyle oldu ya😑 ama buraya girmek iyi oluyor ama pek giremiyorum..girsem ne okudugumu anlayamadan hizli hızlı okuyorum bu ara 😑 bi eksik hissetmedim degil.

Hahahha alem kadınsin dilzar yaa 😅😅😅 o bana da cok ooluyor 😁ben de panikle kapıya sarıldım. Ağac tahta odun da iyi gelirmis ya 😄 bugün bir saksı bakımi yapayim bari 😄 sagll canim tesekkur ederim 🥰🥰

Teşekkür ederim helincim 🥰🥰 Aliyi hepiniz bana benzettiniz..ben de diyorum ama herkes hayir ayni baba bosa kendini paralama diyor 😒😅😅😅 acaba esimle ben mi benziyoruz yha 🙄🤣🤣

Korkma canim hemen en kötüyü aklina getirme..basit bir nezledir griptir..niye hemen bronşit olsun..pozitif ol..genizleri serum fizyolojikle. Cold mix damla yastiga damalt.cok iyi geliyor. Verebilirsinsen ıhlamur tavuk çorba ve mandalina suyu verebilirsin cok iyi geliyor. Doktor arkadasim tavuk corbanin gribe iyi geldigi tıbben kanıtlanmiş demisti. Pirinçte kirmizi ette ve kabak cekirdeginde çinko var.çinko gribe iyi gelir.aklında bulunsun.hee pirasa corbasi da iyi gelebilir.antibiyotik etkisi yapar.bunlalri sen de bilirsin ama insan yavrusu hastayken herseyi unutyor🙄gecmisler olsum cabucak atlatsin kuzucuk insAllah ❤🎈

Ben de ali de herseyi kendim yapmistim.bunda iki süsü zor aldim netten ya 😒 ama yine dayanamadim yaptim el isi bisiler.tesekkur ederim dünürüm 🥰🥰 elif yaramaz degil de sakar diyelim 😁

Yaa o bende de olurdu..sebebini hep merak etmisimdir 🙄 öğretmenimiz vardı fizikci..topraga dokunun derdi.tesekkur ederim bu arada canım dünürüm 🥰🥰🎈

Yaa ne tatlısın balısı 🥰🥰
Allah affetsin bazen aceleden unutuyor insan ama cok haklisin dikkatsizlik de degil bu bildigin ihmal yani.. Bu elektrigin benle derdi ne anlamadım 🤣 carpilmak bana gore bi hayat felsefesi oldu tevbe estagfirullah 😅 mutfak robotunu cekerken oldu ya..ondan islakti elim.
Elif yürürken mama sandalyesinim ayagina carpti.kafasi sisti falan.ama bugun kabuk bağlamış daha iyi ❤ sisligi de inmis bin şükür ❤

O tabloyu da asya cici diye sever 🥰 düşündüm de bu iki.minnos güzel bir ikili olabilir 🥰 ipek in yaptigi resimleri asya sergiler tanitimini yapar..ozel biseye gerek yok cici yapsa yeter herkrs kosar bu ikiliye 😅🥰🧿

Ya jadee hahahah :KK70: ben de cesaretimi kutlayacaksin sandim 🤪 haklısın büyük hata.. benim ev halim kameraya alinsa altta yazi yazardi rtuk: lutfen evde denemeyiniz 😄😄

Hahahah😁😆 ahh kıyamam yaa bak bugun senin icin rahatlasın diye yapacagim.kiz bilemedjn yarin 🥰😄 ben sakaya vuruyorum yaa 🥰🥰
Aa olmaz mi ne sozler var 😇 ben iki soyleyim sen yirmi bilirsin zaten de iste 🤪
Ana gibi yar bagdat gibi diyar olmaz..
Aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar..
Yaa bak simdi duygulandım anne olduk he 😍😍🧿
🤣🤣 Valla yaramazlık kazalarinda liste başını kaptirmayiz biz sunuculuğu da 🤪
Bende de arada Zeyay1420 Zeyay1420 ve @dilzar karışıyor onu da Kk dan bakınca hemen hatırlıyorum 😀
Ya varya hele ben ilk zamanlar instayi demiyorum sonsuz şükürler sonsuz umut minik bebegim umudum misskokulum falan corbaydi bende en karışığından aşure çorbası hem de 🤣🤣minik umudum kimdi miss bebeğim kimdi umutsuzum kimdi derkeeeen şimdi mıh gibisiniz aklımda ama öğrenmek aylarımı aldı a dostlar 😬🤣🤣🤣
Ehh bize de aslan damat diye sevmek düşer 🥰 ben almadım balon napcam ya her şeyim son dakika benşm poff
Hiç yoktan fotonuz var kiz Dünürcan🤗 ayy aşk dünür bayıldım bu arada dünkü fotolara ne güzel gezmissiniz sefan olsuuunn😍

kızlar bu arada tek uyku sinyalleri veriyor civan bey. söyle ki dün 11bucukta uyudu ve 3 te uyandı 😳 akşam da 8 de uyudu sabah 7 buçukta uyandı ama gece saat başı kalktı herhal. 4 kez ben 1 kez eşim uyandıydı. napsam kaldırsam mi sizce ?
Canım çınar da 3 gündür tek uyku yapıyor. Bugün sabah 7 de kalktı. Normalde 10 gübi uyuması 11 gibi kalkması lazımdı ama 12 ye kadar uyumadı direndi. 12 de yattı. Uyanana kadar dokunmayacağım çünkü 2. uykuya vakit yok. 🙄

çok cok iyi etmişsiniz. valla bize bile iyi geldi. 🤩
Zara’nın annesi diyince bir hoşuma gitti😂civanın annesi🥰
AA neresiymiş söylediği yer yazar mısın bende sipariş vereceğim bugğn olmazsa oradan veririm 🙂
instadan atayım canim🥰
Çok fazla giremiyorum artık. Eskiden en azından bir göz gezdirir arada yazardım şimdi neredeyse okumak için bile vakit bulamıyorum. Günün rutin işlerinin yanında bir de e-ticarete başlamak için uğraşıyorum. Her fırsat bulduğumda onları araştırıyorum. Güzel ve kolay bir yol bulursam hepinize tavsiyelerim olur 😉

Bu arada konuşuldu mu bilmiyorum ama asıl bunu yazmak için girmiştim. Gece beslenmesini hemen hemen kesmek üzereyiz. Akşamları ben daha önce muhallebi veriyordum. Bir saat kadar sonra da mama içirip uyutuyordum. Şimdilerde akşam öğününü yoğurt-pilav, kıymalı patates, makarna-yoğurt gibi daha tok tutan menülere çevirdim. Ne zaman böyle yese gece genelde sadece bir kez su içmek için uyanıyor. Denemek isteyen olursa diye paylaşmak istedim. Tabi herkes gece beslenmesini kesmiş benim haberim yoksa bilemem 🤣
valla beslenmeyi kesersem o beni kesecek kıvamda. emdiginden de değil ha. sakinliyor devam ediyor sonra uykuya. valla isim var bu bebeyle🙄
Benim içinde Zara'nın kayınvalidesi dense benimde çok hoşuma gider☺️
zara'nin kayınvalidesi nasilsiniz🥰
Canım çınar da 3 gündür tek uyku yapıyor. Bugün sabah 7 de kalktı. Normalde 10 gübi uyuması 11 gibi kalkması lazımdı ama 12 ye kadar uyumadı direndi. 12 de yattı. Uyanana kadar dokunmayacağım çünkü 2. uykuya vakit yok. 🙄
11i 20 gece uyudu 1 de uyandırdım. daha erken gibi. akşam yemeğinin hemen üstüne uyuyor elim ayağım birbirine giriyor. çok huysuzdu dün. ama yakındır tek uyku zamanı gibi. ya abisi gibi olsa işime gelir. çünkü şu anda küçük sabah ve öğleden sonra uyuyor büyük öğlen. hiç çıkamıyoruz bi yere. ikisi öğlen uyusun ben de az sakin sakin durayım 🙏🙈

Kızlar doğum günü yasaklar vs kötü denk geldi evet ama üzülüp bu özel günü kendinize dar etmeyin. Biz tek basimiza baktik büyüttük ilk günden beri yasaklarla boğuşarak..bunu da atlatırız ne olacak?💪
Hem.yasak olmasa da hangininiz cesaret edip kalabalik çagiracakti ki? her türlü daha sakin olacaktı 2020 öncesine göre 🤷‍♀️
Anne baba çocuk ile de kutlanir niye kutlanmasin? Allah can sağlığı versin..üzmeyin tatli canınızı..❤

çok cok iyi etmişsiniz. valla bize bile iyi geldi. 🤩

instadan atayım canim🥰

valla beslenmeyi kesersem o beni kesecek kıvamda. emdiginden de değil ha. sakinliyor devam ediyor sonra uykuya. valla isim var bu bebeyle🙄

zara'nin kayınvalidesi nasilsiniz🥰

11i 20 gece uyudu 1 de uyandırdım. daha erken gibi. akşam yemeğinin hemen üstüne uyuyor elim ayağım birbirine giriyor. çok huysuzdu dün. ama yakındır tek uyku zamanı gibi. ya abisi gibi olsa işime gelir. çünkü şu anda küçük sabah ve öğleden sonra uyuyor büyük öğlen. hiç çıkamıyoruz bi yere. ikisi öğlen uyusun ben de az sakin sakin durayım 🙏🙈
Kayınvalide olmakta ayrı bir güzel. Bı havaya girdim yahu.
🤭 Jadesi Jadesi kadar havalı olmasakta örnek alıyorum tabisi.

Sağol canım iyiyiz Allah'a şükür. Evdeki memnuniyet sizlerle uğraşıp duruyorum. Evet ikisi aynı zamanlarda uyusalar azda olsa rahat edeceğiz. Ama malesef olurmu öyle şey. İlla biri nöbete duracak yalnız kalmak yasak.

🤣🤣 Valla yaramazlık kazalarinda liste başını kaptirmayiz biz sunuculuğu da 🤪

Ya varya hele ben ilk zamanlar instayi demiyorum sonsuz şükürler sonsuz umut minik bebegim umudum misskokulum falan corbaydi bende en karışığından aşure çorbası hem de 🤣🤣minik umudum kimdi miss bebeğim kimdi umutsuzum kimdi derkeeeen şimdi mıh gibisiniz aklımda ama öğrenmek aylarımı aldı a dostlar 😬🤣🤣🤣

Hiç yoktan fotonuz var kiz Dünürcan🤗 ayy aşk dünür bayıldım bu arada dünkü fotolara ne güzel gezmissiniz sefan olsuuunn😍
Ayyy evet ya bende miskokukım minikbebeğim umudum sonsuzşükürler bende de çorbaydı 😂😂 rumuzlar benziyor ya ondan Ahahah Aynn insta da çok karışıktı

Back
X