Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni betusten tanımış olabilirimnuriye54 beni de ekledin mi bakıyım ortak arkadaş olunca onaylıyorum. Tanıdın mı beni bakem
@Umudum- kumanda aldım canım saat çok kullanışlı değil gibi geldi denedim sadece 2 tuşu var kumandadan hepsinin ayrı ayrı sesi müziği var. 1 tane gelmişti aldım. Kimse de yoktubime gelse millet harp eder şoka gelince bir sakinlik dinginlik
![]()
Aşımızı da olduk ordan abimlere uğradım biraz çene yaptık geldim 3500 adım atmışımuyudu Göktuğ şimdi iftarı hazır edersem öğleden sonra tekrar çıkarım belki. Gitsin kilolar
![]()
Canım geçmiş olsun insAllah degilsindir.karda vs gezdin ya. Ama yine de covidmiş gibi güzel beslen iftarda. Tavuk suyu corba falan iç. Nezle de zor vallaa anneye.. belki basit bi nezle ama iki cocuk okul oruc ev falan derken zor geçiyor nornal insanlara göre.nezle ya da soğuk alginligidir insAllah. Çabucak atlat ınşAllahArkadaşlar çok kötüyüm ya vucudum kırılıyor burnum başım akıyor hapşırıyorum ve etlerim liğme liğme didikleniyor sankicovid değilimdir inş
![]()
Oyy yavrummGrip olabilirsin canım ya oynadınız karlarda usutmussundur covid değildir inşallah
Aynen canım ya hep elinde bişey oluyo dikkat etmek lazım vallahi çok kötü oldu şimdi cesaret edip ağzına bakamıyorum nasıl oldu yarası bilmiyorum içim kaldirmiyo
Hem de ne kanama ağladıkça süzüldü ağzının içindenyaralı aslan
cevseni var beşiğinde ama üstüne mi taksam bilemedim
Oyy geçmiş olsun şifa olsun annesiAşı olduk biz de 3 tane maşallah ne gür sesli çocuğum var üç mahalle duymuştur aglamalarimizi![]()
Bakalim ben de süte göre ilerleyeceğim canım..Dedim zaten 1 gün bana 1 ay gibi geçtiyok kuzum süt azalması aslında uyanıp emince yutkunması oldu tetikteydim hep
olmuyorsa zorlama tabi sende neticede Allah görüyor biliyor içimizi
Biz çok güzel ramazanlarla büyüdükAhahhah resmen savaş açmış ramazana ay yavrum yaramazanın ruhu çok güzel o iftar saati etraf sessizleşir herkeste bi telaş olur ay pek severim o anı
sonrası bayram küçüklere nasıl güzel geçer bayram ben büyüdüğümü kabullenemeden yavrum bayramlar görecek Ayyy büyüyecek harçlık alacak
sonra ben kandırıp elinden alıp alışveriş falan yaparım ey gidi ne güzel hayaller
![]()
Evet dilzarim gercekten cok tatlılar ❤ bi an bas edemezsem diye korktum çünkü inanılmaz agladı. Sonra dedim bi kendi kendine kalsin belki icsellestirir sakinler.oyle de oldu çok şükür sakinledi ama hala bana anne ben anlayamıyorum ama diyor.bu sabah da bu ramazan bi kadın mi yoksa bi adam mi diye soruyor.cevabi da kendi veriyor.bence bi kadindir erkekler kimsenin yemegine karismaz diyeKalppare Oruç konusunda izlettigim bir video vardı, 5 yas sendromu, Ramazan diye. oradaki cocuk ayni Ali gibi Ramazanı bayrami kadiri hep insan sanıyordu. çok gülerdi çocuklar, Alicigim de o çocuk gibi olmuş, bayılırım ben cocuklarin masum yanlış anlamalarina, cok tatlılar cok
Girip çıkıp bakıyorum bir haber var mı diye pozitif çıksa ararlarsı zaten negatif tir sonuç Rabbim korusun tüm yavrularıinşallah cancağızım ya, yılan hikayesi gibi oldu, esim test yaptırdığımız yere baglatti telde, aile hekiminize sorun demis, aile hekimini de ben aradım, kim dedi size onu, bizde birsey görünmüyor su an dedi, pozitif olsa ararlardi hemen diye düşünüp gariban tesellisi mutlu oluyorum.olmadi esim gidip sorar.
orda da ilginç bir ortam, pozitif hastalarla ayni yerdesin, onlar da negatife döndüler mi diye test veriyorlar, konuşurken duyunca ister istemez bir geriliyor insan.
Yaaa geçmiş olsun dünürcüm kardan olmuştur bence deArkadaşlar çok kötüyüm ya vucudum kırılıyor burnum başım akıyor hapşırıyorum ve etlerim liğme liğme didikleniyor sankicovid değilimdir inş
![]()
Şükürler olsun sevindim sonucunuza, Allah çocuklarımızı korusun. Kaç gündür kendini tükettin, evet senin dediğin gibi şimdi bayram havası. Doya doya öp kokla kuzumu.Arkadaslar şükür sonuc çıktı, negatif.. 12 dediler 24 saatte ancak çıktı ama şükür ki sonuc iyi.
tahlilde bogaz ve burun suruntusu kombine yazıyor, sormuştunuz ya, eşim bakmamış, dayanamam diye. elhamdülillah. sagolun hepiniz, bu süreçte yanimda olduğunuz için.
Ohh şükür ya Rabbim ❤❤❤❤❤Arkadaslar şükür sonuc çıktı, negatif.. 12 dediler 24 saatte ancak çıktı ama şükür ki sonuc iyi.
tahlilde bogaz ve burun suruntusu kombine yazıyor, sormuştunuz ya, eşim bakmamış, dayanamam diye. elhamdülillah. sagolun hepiniz, bu süreçte yanimda olduğunuz için.
Oohhh canım ya nasıl sevindim bilsen tedirginliği yetiyor insana şimdi Asım paşayı Bi yatır da hepimizin yerine mıncıklaya mıncıklaya Bi sev öp koklaZeyay1420 canim benim, sonuc negatif çıktı... bayram havasi evde.
Off canım çok kötü olmuş geçmiş olsun. Kuzum benim Allahtan daha kötüsü olmamışHaydonun vukuatlari vol bilmem kaçdün bı oyuncak elinde koşarken (yürümüyor hep koşuyor zaten) oyuncağı ağzına koydu uzunca bir oyuncak o agzindayken düşerse kötü olur diye tam elinden alacakken düştü üst damagina çakıldı off ne ağladı yavrum ne ağladı içim gitti damak paramparça kan doldu ağzının içi hiç yemek yemedi aciyo canı belli sürekli emdi yumuşak kaşıkla yoğurt falan yedirdim bı tek o acitmadi yarasını onun mu canı yandı benim mi tahmin edersiniz
![]()
İşte bu yüzden o oyuncağı kaldırdım oral dönem bitene kadar çıkarmayı düşünmüyorum.En çok korktuğum şeylerden biri elinde ağzına aldığı şeyle düşmesi . Geçen bizimki de ksilofon un çubuğu ağzında geziyordu ayağı takıldı ama aklım çıktı koca çubuk boğazını yırtardı. Düşmedi çok şükür . Nasıl canı yanıyordur , onunla geçmiş olsun
Onlar iyileşti ikisi de işe geri döndü çok şükürS Susam_tanesi canim iyi olmaniza sevindim.peki kiz kardesin ne durumda?
Cok guzel gözüküyorsunuz nice yaslari olsun..Kızlar merhaba nasılsınızannemle babam geldiler yanıma 3 günlüğüne bugun gittiler. Gelmişken duruya doğum günü kutladık erkenden
7 aydır birbirimizi görmüyorduk hem duruya hem de bana öyle iyi geldiler ki
bi kaç resim bırakıyorum
![]()
Degilsindir canim insallah. Sindi en ufak birseyde i san suphe ediyorArkadaşlar çok kötüyüm ya vucudum kırılıyor burnum başım akıyor hapşırıyorum ve etlerim liğme liğme didikleniyor sankicovid değilimdir inş
![]()
Cok şükür canim.Arkadaslar şükür sonuc çıktı, negatif.. 12 dediler 24 saatte ancak çıktı ama şükür ki sonuc iyi.
yine de bir yardım girişiminde bulunmuş bizimki sürekli ya kaçıyor ya itiyor kardeşiniŞu kızı bir uyutabilsem oyuncaklar bana kalacak. Ha gayretEki Görüntüle 2824829 Eki Görüntüle 2824830
inşallah değilsindir canim kötü düşünme hemen kar soğuğu çarpmıştır dinlen dikkat et ıhlamur iç geçer inşallahArkadaşlar çok kötüyüm ya vucudum kırılıyor burnum başım akıyor hapşırıyorum ve etlerim liğme liğme didikleniyor sankicovid değilimdir inş
![]()
çok şükür nasıl sevindim rahatladım anlatamamArkadaslar şükür sonuc çıktı, negatif.. 12 dediler 24 saatte ancak çıktı ama şükür ki sonuc iyi.
Evet canım bende onun için korktum zaten dün okuldan bir arkadaşın sonucu pozitif çıktı onunda öyle başlamış ve okadar çok dikkat eder ki galiba kaçınılmaz son. Şimdi biraz daha iyiyim iftar hazırlıklarını erken bitirdim iftara kadar biraz dinlendim iyi geldi şimdi yatmadan bide parol içip terlersem bide ıhlamur demledimZeyay1420 canım üşütme olabilir ama siz de dikkat edin isterseniz nolur nolmaz. Çünkü dediğin gibi mutasyonlu da belirtiler çok değişik nezle gibi başlıyormuş genelde ve ateş olmayabiliyormuş. Korkutmak için demiyorum ama erkenden önlem alınca iyi oluyor bak bize iyi ki öyle yapmışız. İlaç olarak parol kullan ilerleme olursa da test verirsin. İnşallah değilsindir. Herhangi bir temas olmadıysa birleriyle görüşmediyseniz değildir muhtemelen. Biz ikimiz de çalıştığımız için direk onlarca kişiyle aynı ortamlarda bulunuyoruz.