Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şifa olsun inşallahEvet canım bende onun için korktum zaten dün okuldan bir arkadaşın sonucu pozitif çıktı onunda öyle başlamış ve okadar çok dikkat eder ki galiba kaçınılmaz son. Şimdi biraz daha iyiyim iftar hazırlıklarını erken bitirdim iftara kadar biraz dinlendim iyi geldi şimdi yatmadan bide parol içip terlersem bide ıhlamur demledim![]()
Yavrum adet oldum zatenAynen oda olabilir dünde üşüdüm biraz. Sen nasıl oldun dün baya zorlanmıştın yazamadım Rabbim kolaylaştırıyor canım zorlanıyorsan tutma sen iyi olasın ki sana ihtiyacı olan bir melek var onada yetebilesin
Ahh kuzum ya çok saçma olmuş gerçekten ama hastane dedin mi mantık bitiyor sanırıminşallah cancağızım ya, yılan hikayesi gibi oldu, esim test yaptırdığımız yere baglatti telde, aile hekiminize sorun demis, aile hekimini de ben aradım, kim dedi size onu, bizde birsey görünmüyor su an dedi, pozitif olsa ararlardi hemen diye düşünüp gariban tesellisi mutlu oluyorum.olmadi esim gidip sorar.
orda da ilginç bir ortam, pozitif hastalarla ayni yerdesin, onlar da negatife döndüler mi diye test veriyorlar, konuşurken duyunca ister istemez bir geriliyor insan.
Aşıklar başa baş yarıştalarSağol miss
Evet kaza olmadıkça güzel seviyorum onu izlemeyi
Biz de 4 dişiz çünkü Aşkaynen canım dinimiz kolaylık dini ben de zorlanıyorum çok bakayım biraz daha olmazsa pes edecek gibiyim inşallah etmem
Sağol Dünürcanim
Amin canım işte insanın aklına gelen başına gelirmiş ya öyle oldu o an dikket etsek bile anlık![]()
Daha iyiyim bakalım anneysen hastalanmaya bile lüksün yok hele ki iki çocukla Rabbim beterinden korusun.Canım geçmiş olsun insAllah degilsindir.karda vs gezdin ya. Ama yine de covidmiş gibi güzel beslen iftarda. Tavuk suyu corba falan iç. Nezle de zor vallaa anneye.. belki basit bi nezle ama iki cocuk okul oruc ev falan derken zor geçiyor nornal insanlara göre.nezle ya da soğuk alginligidir insAllah. Çabucak atlat ınşAllah
Oyy yavrummanlatırken fena oldum.acaba dut pekmezi vs mi versen? Cabuk kapansın yarasi diye. Ihlas felak nas okuyup eline ufleyip cocuga sivazlamak gerekiyormus.ama biz sadece okuyoruz. Ben de sivazlamayi unutuyorum
Oyy geçmiş olsun şifa olsun annesi
yaa korkutuyorsunuz beniherkes feryat etti diyor..bir tırstım
Bakalim ben de süte göre ilerleyeceğim canım..
Aynen dogru dedin.sonuçta niyet etmistin
Biz çok güzel ramazanlarla büyüdüküzülüyordum yeni nesil uzak kalacak diye ama öyle olmuyormus.çekirdek ailede de ramazan gayet güzel kutlanabilir bence.simdilik pek anlamasalarda ileride oglen ile ikindi arasi tekne orucu tutmak isterler belki
Demek harçlıklarina el koyacaksin haben de el koyuyorum ama yine onlara harcıyorum
Büyüyünce vermezler.. ben her bayram sonrasi muzik kutusu isterdim.en sonunda bi tane almistik da susmuştum
Evet dilzarim gercekten cok tatlılar ❤ bi an bas edemezsem diye korktum çünkü inanılmaz agladı. Sonra dedim bi kendi kendine kalsin belki icsellestirir sakinler.oyle de oldu çok şükür sakinledi ama hala bana anne ben anlayamıyorum ama diyor.bu sabah da bu ramazan bi kadın mi yoksa bi adam mi diye soruyor.cevabi da kendi veriyor.bence bi kadindir erkekler kimsenin yemegine karismaz diye
Neyse bizi gecelim Asim nasil oldu?
Teyzem de covid sonucu boyle gec öğrendi.negatifmis.negatif olunca soylemeyebiliyorlar bazen canım.insAllah negatiftir. Dualarimiz Asımcıkla![]()
![]()
Aynen sütü etkilerse çocuğa eziyet etmemek lazımCanım geçmiş olsun insAllah degilsindir.karda vs gezdin ya. Ama yine de covidmiş gibi güzel beslen iftarda. Tavuk suyu corba falan iç. Nezle de zor vallaa anneye.. belki basit bi nezle ama iki cocuk okul oruc ev falan derken zor geçiyor nornal insanlara göre.nezle ya da soğuk alginligidir insAllah. Çabucak atlat ınşAllah
Oyy yavrummanlatırken fena oldum.acaba dut pekmezi vs mi versen? Cabuk kapansın yarasi diye. Ihlas felak nas okuyup eline ufleyip cocuga sivazlamak gerekiyormus.ama biz sadece okuyoruz. Ben de sivazlamayi unutuyorum
Oyy geçmiş olsun şifa olsun annesi
yaa korkutuyorsunuz beniherkes feryat etti diyor..bir tırstım
Bakalim ben de süte göre ilerleyeceğim canım..
Aynen dogru dedin.sonuçta niyet etmistin
Biz çok güzel ramazanlarla büyüdüküzülüyordum yeni nesil uzak kalacak diye ama öyle olmuyormus.çekirdek ailede de ramazan gayet güzel kutlanabilir bence.simdilik pek anlamasalarda ileride oglen ile ikindi arasi tekne orucu tutmak isterler belki
Demek harçlıklarina el koyacaksin haben de el koyuyorum ama yine onlara harcıyorum
Büyüyünce vermezler.. ben her bayram sonrasi muzik kutusu isterdim.en sonunda bi tane almistik da susmuştum
Evet dilzarim gercekten cok tatlılar ❤ bi an bas edemezsem diye korktum çünkü inanılmaz agladı. Sonra dedim bi kendi kendine kalsin belki icsellestirir sakinler.oyle de oldu çok şükür sakinledi ama hala bana anne ben anlayamıyorum ama diyor.bu sabah da bu ramazan bi kadın mi yoksa bi adam mi diye soruyor.cevabi da kendi veriyor.bence bi kadindir erkekler kimsenin yemegine karismaz diye
Neyse bizi gecelim Asim nasil oldu?
Teyzem de covid sonucu boyle gec öğrendi.negatifmis.negatif olunca soylemeyebiliyorlar bazen canım.insAllah negatiftir. Dualarimiz Asımcıkla![]()
![]()
Ay çok sevindimArkadaslar şükür sonuc çıktı, negatif.. 12 dediler 24 saatte ancak çıktı ama şükür ki sonuc iyi.
tahlilde bogaz ve burun suruntusu kombine yazıyor, sormuştunuz ya, eşim bakmamış, dayanamam diye. elhamdülillah. sagolun hepiniz, bu süreçte yanimda olduğunuz için.
Geçmiş olsun canım üşütmüşte olabilirsin kötüyü çağırma karda gezdin falan ya![]()
Yaaa geçmiş olsun dünürcüm kardan olmuştur bence desonuç belli oldu mu
Cok guzel gözüküyorsunuz nice yaslari olsun..
Degilsindir canim insallah. Sindi en ufak birseyde i san suphe ediyor
Cok şükür canim.
Saolun kızlar biraz daha iyiyim ama vucudum sızlıyor normalde kısa kol dolaşırım şimdi üstümde hırka var biraz üşüme var gün içinde uykusuzluk açlık ders yorgunluk hepsi bir arada gelince biraz sarstı galibayine de bir yardım girişiminde bulunmuş bizimki sürekli ya kaçıyor ya itiyor kardeşiniboncuk bunlar ya masallah
inşallah değilsindir canim kötü düşünme hemen kar soğuğu çarpmıştır dinlen dikkat et ıhlamur iç geçer inşallah
çok şükür nasıl sevindim rahatladım anlatamamyerime öpesin koca totolu asım paşayı
@Aslihaydo ya ne yaramaz cıktı bu haydo gerilim korku dram filmi gibi oldu. çok geçmiş olsun. okurken içim gitti ya
@sekerpare5939 ya o ali nasıl böyle naif allahım bizimkiler de büyüyüp böyle konuşacak mibayılıyorum oğluna parem
misskokulumm aşılar olunmus. bir ağlayan daha
ama ben de ağlardım valla haklılar. n3yse şükür aşı var da olabiliyor lar.
Bende kumanda aldım da saati de hem Türkçe hem İngilizce idi ya acaba mı dedimdi . Neyse bununla oyalansın belki bizim kumandayı bırakır dedim ama yok çok oyalamadı .@nuriye54 beni de ekledin mi bakıyım ortak arkadaş olunca onaylıyorum. Tanıdın mı beni bakem
Umudum- kumanda aldım canım saat çok kullanışlı değil gibi geldi denedim sadece 2 tuşu var kumandadan hepsinin ayrı ayrı sesi müziği var. 1 tane gelmişti aldım. Kimse de yoktu
bime gelse millet harp eder şoka gelince bir sakinlik dinginlik
Aşımızı da olduk ordan abimlere uğradım biraz çene yaptık geldim 3500 adım atmışımuyudu Göktuğ şimdi iftarı hazır edersem öğleden sonra tekrar çıkarım belki. Gitsin kilolar
![]()
Emniyetten alınıyor canım ama iller arası yasak , ilçe için gerek var mı ki izne ?kızlar birşey soracam. dedemiz şu anda taburcu ediliyor. bizde cuma gidip cumartesi dönelim diyoruz. buranın bir ilçesinde oturuyor kv ler. nasıl seyahat izni alınıyor nasıl gidebiliriz?
Hay Allah ya dişten mi yapıyor acaba Zeynep te öyleydi diş çıkacağı zaman inmezdi memeden hem ağrı kesici hem diş kaşıyıcısın onun için adet dönemin olduğu için de gerginsin oda yorar seniYavrum adet oldum zatentutmak istesem de tutamam. Ya Asya delirdi beni de delirtti bugün beni diş mi anlamıyorum ki her şeye bi sinir bi ağlama ama bağıra bağıra bunaldım öyle çok bunaldım ki eşim oruç diye hep ben baktım yakamdan düşmedi ya nankörlük demeyin ama emmesinden yoruldum inanın
5 saat uyanıksa rahat 3saati belki 3.5 saati memede eşim bile izlerken bunaldı da adam yeter kızım hep meme hep meme dedi adam inanılmaz huysuz bende adet olduğum için çok gerginim bağırıp çağırmak için zor tutuyorum kendimi
![]()
Geçmiş olsun. Canım. E devletten bir belge çıkartılabiliyordu sanırım canım zorunlu hal vs öyle bir okumuştum. Bir kurcala bakalım. Bir de hastaneden randevu alıp o şekilde seyahat edenler varmışkızlar birşey soracam. dedemiz şu anda taburcu ediliyor. bizde cuma gidip cumartesi dönelim diyoruz. buranın bir ilçesinde oturuyor kv ler. nasıl seyahat izni alınıyor nasıl gidebiliriz?
biz saati aldık damadın malum oynak kendi çalıyor kendi oynuyorBende kumanda aldım da saati de hem Türkçe hem İngilizce idi ya acaba mı dedimdi . Neyse bununla oyalansın belki bizim kumandayı bırakır dedim ama yok çok oyalamadı .
Emniyetten alınıyor canım ama iller arası yasak , ilçe için gerek var mı ki izne ?
umudum demis ya ilçe olunca diye ama sokağa çıkma yasağında dışarıda olmuş olacaz gerekmez mi ? edevlette baktım sebep diyor da aile ziyareti desem zorunlu olmayacak izin vermeyecekler mi kiGeçmiş olsun. Canım. E devletten bir belge çıkartılabiliyordu sanırım canım zorunlu hal vs öyle bir okumuştum. Bir kurcala bakalım. Bir de hastaneden randevu alıp o şekilde seyahat edenler varmış
Kumandaya markette yapıştıydı sıpa eve gelince bir kez bile eline almadı yabiz saati aldık damadın malum oynak kendi çalıyor kendi oynuyorama aslında arele aldik sevdi takiliyor baya ✌
umudum demis ya ilçe olunca diye ama sokağa çıkma yasağında dışarıda olmuş olacaz gerekmez mi ? edevlette baktım sebep diyor da aile ziyareti desem zorunlu olmayacak izin vermeyecekler mi ki![]()
Oruç açınca da vücut bi üşür gibi olur canım oda etkendir dinlenmeye çaıl mümkün olursa tabi çocuklarlaSaolun kızlar biraz daha iyiyim ama vucudum sızlıyor normalde kısa kol dolaşırım şimdi üstümde hırka var biraz üşüme var gün içinde uykusuzluk açlık ders yorgunluk hepsi bir arada gelince biraz sarstı galiba