- 20 Nisan 2020
- 267
- 107
- 23
Ben de aranıza yeni katıldım galiba daha bugün kan tahlili yaptım geç döllenme olduğu söylendi. 13,41 çıktı inşllah değerim yükselşr
Direk adet günümde yaptım. Okadar silikti ki ben hariç kimse görmiyorduGecikince mi yaptrdiniz gebelik testinde silik miydi cizginiz net mi ne kadar gecikti
Direk adet günümde yaptım. Okadar silikti ki ben hariç kimse görmiyordusonra belirginleşmeye başladı benim ki sanırım geç döllenme oyüzDen adet günümde değer düşük doktorum 1 hafta bekleyip tekrar kan testi yapmamı istedi şimdi onu bekliyorum
Bilmiyorum ki Pazartesi yaptırırım ama sanmıyorum böylesi hayırlıymışS Siyahhhinci üzüldüm ama boyle lekelenip hamileligi devam edenlerde var sanirim. P.tesi bi kan testi yaptır istersen degerde belli olur zaten
İnşallah bişey olmaz. Bende korkuyorum sürekli olumsuz bişey olcakmış gibi beklemedeyim sanki umarım sıkıntı olmazBilmiyorum ki Pazartesi yaptırırım ama sanmıyorum böylesi hayırlıymış
Bende Günler geçmiyo. Sizde durumlar nasıl. Bide ben 3. Haftada öğrendim. Çok erken öğrenmek de sıkıntı
Benim hafif hafif midem bulanıyoBende Günler geçmiyo. Sizde durumlar nasıl. Bide ben 3. Haftada öğrendim. Çok erken öğrenmek de sıkıntıyarın keseyi görmek için dr da randevum var. Siz de keseyi gördünüz mü
Kac haftalık masaAllahBenim hafif hafif midem bulanıyoonun dışında bi skntımız yok çok şükür kalp atışıda oluşmuş darısı size inşallah
Bir de benim mart 28de adetim lekelenme şeklinde başladı. Birkac gun suruyor bilmiyorum onlarda sayiliyormu. Belki sayilmiyorsa deger normal olabilir. 26 nisan da 39 küsurdü. Sizin degeriniz kaçtı ilkBende Günler geçmiyo. Sizde durumlar nasıl. Bide ben 3. Haftada öğrendim. Çok erken öğrenmek de sıkıntıyarın keseyi görmek için dr da randevum var. Siz de keseyi gördünüz mü
Ben 9 nisanda aşılama oldum. 22 nisanda 80, 24 nisanda 250, 26 nisanda 700 çıktı. İkiz olma ihtimali var.Bir de benim mart 28de adetim lekelenme şeklinde başladı. Birkac gun suruyor bilmiyorum onlarda sayiliyormu. Belki sayilmiyorsa deger normal olabilir. 26 nisan da 39 küsurdü. Sizin degeriniz kaçtı ilk
Bana 2 mayıs gel dedi bakalım kese oluştu mu
İki farklı marka testte de pozitif gördüm ben ikinci yaptığım test öncekinden daha silikti bir gün farkla yapmıştım vücudumda belirtilerim var nefes darlgimda var ateşim yok acaba kaç haftaliktir çünkü göğsümde ciddi değişimler var kahverengi hlbolgede bol kilcal damar ve asıl damarlarda şişlikler var kahverengi bölgede gogsum gayet hassas ve ağır son adet 30 marttaydi regl günüm dündü
7+5 canım.Kac haftalık masaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?