2020 Nisan ayı hamileler

Gecikince mi yaptrdiniz gebelik testinde silik miydi cizginiz net mi ne kadar gecikti
Direk adet günümde yaptım. Okadar silikti ki ben hariç kimse görmiyordu sonra belirginleşmeye başladı benim ki sanırım geç döllenme oyüzDen adet günümde değer düşük doktorum 1 hafta bekleyip tekrar kan testi yapmamı istedi şimdi onu bekliyorum

Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağınıza alin

Merhaba ben nefes darlığı çekiyorum astımım yok ateşim de yok hamileyken çeken var mı ilk üç ayda falan

Senelerdir kk'yi takip ediyordum bugün üye oldum. Tam olarak bu konu başligini arıyordum A Ab102965 ben de 28 martta adet olmuştum en son
Bende Günler geçmiyo. Sizde durumlar nasıl. Bide ben 3. Haftada öğrendim. Çok erken öğrenmek de sıkıntı yarın keseyi görmek için dr da randevum var. Siz de keseyi gördünüz mü

Bende Günler geçmiyo. Sizde durumlar nasıl. Bide ben 3. Haftada öğrendim. Çok erken öğrenmek de sıkıntı yarın keseyi görmek için dr da randevum var. Siz de keseyi gördünüz mü
Benim hafif hafif midem bulanıyo onun dışında bi skntımız yok çok şükür kalp atışıda oluşmuş darısı size inşallah

A Ab102965 Gercekten benim icin de gunler gecmiyor.Cunku bende erken ögrendim ve düsük bir degerle . 2 gun sonrası gittigimizde deger 2ye katlamiştı. Keseyi gormek icin 8ine gun versi doktor

Bir de benim mart 28de adetim lekelenme şeklinde başladı. Birkac gun suruyor bilmiyorum onlarda sayiliyormu. Belki sayilmiyorsa deger normal olabilir. 26 nisan da 39 küsurdü. Sizin degeriniz kaçtı ilk

Bir de benim mart 28de adetim lekelenme şeklinde başladı. Birkac gun suruyor bilmiyorum onlarda sayiliyormu. Belki sayilmiyorsa deger normal olabilir. 26 nisan da 39 küsurdü. Sizin degeriniz kaçtı ilk
Ben 9 nisanda aşılama oldum. 22 nisanda 80, 24 nisanda 250, 26 nisanda 700 çıktı. İkiz olma ihtimali var.

Bana 2 mayıs gel dedi bakalım kese oluştu mu

İki farklı marka testte de pozitif gördüm ben ikinci yaptığım test öncekinden daha silikti bir gün farkla yapmıştım vücudumda belirtilerim var nefes darlgimda var ateşim yok acaba kaç haftaliktir çünkü göğsümde ciddi değişimler var kahverengi hlbolgede bol kilcal damar ve asıl damarlarda şişlikler var kahverengi bölgede gogsum gayet hassas ve ağır son adet 30 marttaydi regl günüm dündü

Birkaç haftalıkken bu belirtileri yaşayan var mı kanda bhcg ptsi baktiracagiz

Bende 7+2 6+5'de kalp atısı için gitmiştim. 8 Nisan adet günümdü. Adet günümde yaptığım test ile öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…