2020 Nisan ayı hamileler

Kizlar galiba icinzde en çok değeri alan benmiyim iyimi kötü mü anlamadm en son adet tarifim 25 Mart tam adetimn iLk gününden hesaplrsam 33. Günde kanda test yaptm adetim 30 gün sürüyr 3 gün gecikme oldu 558 çıktı normalmi ?

İdrar testi farklı olabiliyir ona cok takilmayın derim,idrarın yogunluguna gore degisebiliyor cunku kendimden biliyorum. Benim cok belirtim oldu diyemem ama normalden fazla gögus agrim oldu hala daha biraz var. En iyisi bi hcg testi yaptirin. Hayirlisi olsun insallah

Kızlar benim degerim 300 çıkmıştı perşembe bugün işe ikiye katlar dediler ama benim 915 cıktı normalmidir acaba hepinizde hayırlı olsun bebisleriniz

Bende 7+2 6+5'de kalp atısı için gitmiştim. 8 Nisan adet günümdü. Adet günümde yaptığım test ile öğrendim.
Benim de son adet tarihim 8 marttı aynıyız işte rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Allah razı olsun evet ptsi yaptiracagiz insaAllah çok teşekkür ederim

Benimde pozitif çıktı son adet günüm 25 mart beta hcg değerim perşembe günü 525 çıktı. Önümüzde ki günlerde doktora gideceğiz bakalım inşallah kese ve bebeği görürüz

Benimde pozitif çıktı son adet günüm 25 mart beta hcg değerim perşembe günü 525 çıktı. Önümüzde ki günlerde doktora gideceğiz bakalım inşallah kese ve bebeği görürüz
Benimde 23 mart son adet tarihi aramızda iki gün varmış. Sağlıcakla gelsin bebisler inşallah

Kizlar oncelikle hepimize hayırli olsun inşallah... Soizlere bir sey soracağım. Ayın 8inde keseyibgormeye gidecegiz fakat bugün ilk defa kahverengi akinti geldi peceteye. Neden olabilir yaşayan var mı . İçim cok daraliyor hafta olarak 5. Hafta

Sakin ve poztif olun buyik ihtimal yerleşme kanaması olabilir :)
kizlar benim de son adet 30 Mart duanızı isterim henüz Dr gdemedim

Sakin ve poztif olun buyik ihtimal yerleşme kanaması olabilir :)
kizlar benim de son adet 30 Mart duanızı isterim henüz Dr gdemedim
Dua edicem gönülden sizin icin... Peki yerleşme kanaması 5. Haftada olur mu. Kan degerleeim en son 39 ve iki gun sonra 79 şeklinde ikiye katlamıştı. Yerleşme olmuştur diye tahmin ediyordum. Umarım bu yerleşmedir

Dua edicem gönülden sizin icin... Peki yerleşme kanaması 5. Haftada olur mu. Kan degerleeim en son 39 ve iki gun sonra 79 şeklinde ikiye katlamıştı. Yerleşme olmuştur diye tahmin ediyordum. Umarım bu yerleşmedir

Allah razı olsun.detaylı bilgiye sahip olan var mı arkadaşlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…