2020 Nisan ayı hamileler

Merhaba ben bugün kan verdim negatif çıktı halbuki gebelik testim silikti adetim geçeli 5. Gün bugün acaba geç oluşum olabilir mi
Kan sonucunda ihtimal olmuyo. Kesin sonuc diyebilirim. Mart ayındada ben iki kez kan verdim negatif çıktı. 5 gün gecikmişti.

Leke gelmeye devam ediyor mu

Evet maalesef. Bir de sizin hcg niz 2 gunde hep ikiye mi katladı . Benim degerim olması gerekenden 40 değer falan az çıktı
Benim 22 nisanda 80, 24 nisanda 250, 26 nisanda 700, 2 mayısda 6 000 çıktı. Daha 5 haftalık ve değerler yüksek diye ikiz bekliyorduk. Tek kese göründü

Benim 22 nisanda 80, 24 nisanda 250, 26 nisanda 700, 2 mayısda 6 000 çıktı. Daha 5 haftalık ve değerler yüksek diye ikiz bekliyorduk. Tek kese göründü
Evet bende okurken ikiz heralde dedim ama hayirlisı. Tek olsun sağlıklı olsun inşallah

Düşük oldu malesef sağlıklı gebelik değilmiş doktorum öyle söyledi
Çok geçmiş olsun. Benİmde ocak ayında hamileliğim sonlandırılmıştı. 8 haftalıkken kalbi durmuş. Şuan yine hamileyim. Tedirginim. Aynı şeyi yaşıyabilirim düşüncesi aklımdan çıkmıyo. İnanın sağlıksız gebelik kendini sağlıklı gebeliğe hazırlıyomuş. İnşallah sizede sağlıklı gebelikler nasip eder

İnsaAllah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Düşük oldu malesef sağlıklı gebelik değilmiş doktorum öyle söyledi

Tekrar hamile kalırsınız insaAllah ben denemedim fakat bal çörek otu tarçın karışımı var kadınlar kulubunde bununla hamile kalan çok kadın var eğer olmazsa ben de onu deneyecgim eğer adet olursam ondan sonra

Teşekkür ederim inşllah benim eşimin değerleri düşük olduğu için hiç Hamile kalamamıştır bu da bir ilk oldu benim için umutlandırıcıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…