- Emoji Skoru
- 67
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi Cennethurmam
-
Hayırlısı olsun kuzum benim de ilkk olacak cok farkli bi duygu bulantim yok ama halsizlik bel ağrısı aserma war 7 haftalık oldu bebişim ins kucamiza sağ salim alirizMerhaba kızlar ben 6 haftalık hamileyim. 3.bebeğim olacak inşallah. 1 kızım 1 oğlum var. kızımda sabah bulantılarım oluyordu ekşi aşeriyordum meyve istiyodu canım, oğlumda hiç bulantım olmadı her şey yiyodum tatlı özellikle yemek istiyordum et istiyordu canım. şuanda ekşi istiyor canım henüz bulantım başlamadı bakalım süreç neyi gösterecek...sizlerde durum nasıl yeni gebişler :)
İnşallah bulantın olmaz canım :) hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallahHayırlısı olsun kuzum benim de ilkk olacak cok farkli bi duygu bulantim yok ama halsizlik bel ağrısı aserma war 7 haftalık oldu bebişim ins kucamiza sağ salim aliriz
INŞALLAH kuzumİnşallah bulantın olmaz canım :) hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah
tok veya ac farketmiyor canim ben sordum. doktorum oyle dedi. ama değişiyor mu bilmiyorum. sabah saatlerindeyse ac karnina gidebilirsin kan aliyolar ya. ama yesen de cok muhim degil. oyle biliyorum. ben de 18 temmuzda gidecegim. 3 haftam var dahaıkılı tarama testını yaptıran oldumu hanımlar ve ıkılı tarama testı yaptıracagımız zaman tok mu gıtmelıyız doktora