- 26 Mart 2018
- 3.514
- 9.619
- 158
- 34
Kapanmıyor o pantolon düğmeleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kapanmıyor o pantolon düğmeleri
CANım bence tam bir erkek hemdeKızlar ya doktor erkek gibi duruyor dedi ama ben merakımdan nub teoriye bakayım dedim bi internetten. Ama hiç bişi anlayamadım, çok beceriksizim bu konuda :) Anlayanlarınız vardı, biz baksanıza bebişe? Fotoda nub kısmı belli mi onu bile anlamıyorum, o derece beceriksizim![]()
dr na soylesen azalmaya baslamasi gerekiyor aslında. eger cogaliyorsa bulanti icin ilac yazar.Ben 2 gundur cok istifra ediyorum kizlar ya hic olmuyordu kilo vermeye devam ediyorum alacagima![]()
Öyle mi diyosun kuzumCANım bence tam bir erkek hemde![]()
41 kere Maşallah
Ami tesekkur ederim. Hayir tayin degil bebis sebebiyle diyelimGörümcemin eski Dr du memnun kalmadığı için değişti oda hayırlısı olsun inşallah hakkınızda sizde tayin sebebi ile mi Konya ya gidiyorsunuz
Benim sehire konya yazabilirsiniz. Belli olmadigi icin söylememistimCnm sehir neresi son adet tarihi
ben hamilelik+ diye bir program kullaniyorumBir de kızlar bir sorum daha olacak sizlere:) takip ettiğiniz gebelik takip programları var mı? Gerçi burada paylaşmamızda bir sakıncası var mı onu da bilmiyorum ama?? Bilgisi olanlar aydınlatabilir:)
Happy mom kullaniyorum cnm.forum kismida var soru falanda.sorabiliyorsunBir de kızlar bir sorum daha olacak sizlere:) takip ettiğiniz gebelik takip programları var mı? Gerçi burada paylaşmamızda bir sakıncası var mı onu da bilmiyorum ama?? Bilgisi olanlar aydınlatabilir:)
Ben Erdem hastanesinde dogumu düşünüyorum canımKızlar başka yok mu istanbul anadolu yakasında özellikle üsküdar kadıköy ataşehir civarı hastanelerde önerebileceğiniz doktorlar? İki arkadaşım önerdi çok teşekkür ediyorum. Sadece üç kişi miyiz istanbul anadolu yakasında olan? Normal doğum yanlısı olan doktor olması da çok önemli benim için☺
11-14 haftalari arasinda yapilirKızlar 2li tarama en geç ne zaman oluyor. Ben 13.haftaya kadar biliyorum Ark. Israrla 12 diyor. 13 te yaparsam geç mi kalmış olurum?
ben catlak icin hic bisey kullanmamistim41 kere Maşallahhiç çatlak yok bende istiyorum böyle çatlaksız bi göbişim olsun
şimdiden nasıl kaşınıyor bebe yağı sürdüğüm halde
çatlayacak gibi görünüyor
![]()
istanbuldayim ama abrupa yakasindayim.avrupa yakasina gelirim dersen bahcelievlerde muaynanesi olan dr yonlensirebilirimKızlar başka yok mu istanbul anadolu yakasında özellikle üsküdar kadıköy ataşehir civarı hastanelerde önerebileceğiniz doktorlar? İki arkadaşım önerdi çok teşekkür ediyorum. Sadece üç kişi miyiz istanbul anadolu yakasında olan? Normal doğum yanlısı olan doktor olması da çok önemli benim için☺
gün gün gebelik programi var bende ona bakiyorum hergunBir de kızlar bir sorum daha olacak sizlere:) takip ettiğiniz gebelik takip programları var mı? Gerçi burada paylaşmamızda bir sakıncası var mı onu da bilmiyorum ama?? Bilgisi olanlar aydınlatabilir:)
Bende onu kullanıyorum. Baya güzel bir uygulamaben hamilelik+ diye bir program kullaniyorum
hayir gecmis olmazsın 14. hadtaya kadar yapiliyor sorun yokyok1Kızlar 2li tarama en geç ne zaman oluyor. Ben 13.haftaya kadar biliyorum Ark. Israrla 12 diyor. 13 te yaparsam geç mi kalmış olurum?
Evet hergun makale tarzi yazilari falan varBende onu kullanıyorum. Baya güzel bir uygulama![]()
Saol cnm11-14 haftalari arasinda yapilir
Saol cnm bekliyim ozamanhayir gecmis olmazsın 14. hadtaya kadar yapiliyor sorun yokyok1