2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Daha iki yaşında böyle mi yapıyor benim ki de 18 aylık olacak diğeri doğunca 🤦‍♀️🤦‍♀️

Seninki küçük bir şey anlamaz kardeşten. Benimkiler arasında 21 ay vardi. Bi şey anlamadı.

Ama zaten 2 yaş dönemi cocuk için gerçekten zor bir süreç. Ben kendi muhasebemi yapınca utanıyorum kendimden. Keşke daha sabırlı olsaymışım. Size önerebileceğim tek şey sabır. Emin olun gececek o dönemleri. Nasıl davrandiginizin pek bir önemi olmuyor çünkü. Kulaklarınızı tıkayın, ortamdan uzaklasın, ısrarla sevgi göstermeye devam edin. Allah kolaylık versin

Tekrardan kontrolüm yok canım salı günü direk doğuma gideceğim bugün çok ağrım var daha öncekilere göre daha şiddetli bugün annemler geliyor nazlanacağım diye şaka yapıyordum gerçek olacak galiba 🤣 makat geliş bebek hamilelikleri daha zorlu ağrılı oluyormuş sanırım 😔
Bencede oyle canim makat gelis diye bu kadar agri :( olsun sen yine naz yap 😊nazlanacagin birilerinin olmasi cok guzel 😍belki doner sancilar ile bebis 😊

Kizlar nişan geldikten sonra suya oturmanın zararı olur mu acaba ya. Açılmam olsun diye oturdum ama tıkaç enfeksiyonu onluyordu diye bi supheye dustum

Son ay geçmiyo resmen ya bir an önce kucağıma almak istiyorum kuzumu görmeden özlemek böyle birşeymiş bide ilk hamileliğim anneliği ilk defa tadıcam çok heycanlanıyorum bütün hazırlıklarım tamam biran önce kuzuma kavuşacağım o gün gelsin istiyorum 😊😊😊 bilmem bunlarıda niye yazdim sanırım içimi boşaltmak istedim

Kızlar çanta için en geç hazırlık yapan galiba ben oldum. Bebişin çamaşırlarını kızkardeşim açtı yıkadı astı kuruttu günlerce ütüledi tam 4 sepet çamaşır yıkamış ütülemiş kızın sabrı tükendi . Aileme haber uçurdum bebeğime bir çorap dahi almayın dedim daha bebeğe eşya kıyafet almayı planlıyolardı iyi ki uyarmışım😁 şimdilik ütülü çamaşırlarımız ortada sürünmekte, geçici olarak temiz çarşafla üzerlerini örttüm . Yarın da lohusa setlerini yıkayacak kardeşim . İşte 1-1 buçuk haftaya ancak çantam hazır olacak galiba 😁
Ben daha dün hazirladim canim 😂 tamda degil suan bakalim dogum zaman olur 😄

Kizlar nişan geldikten sonra suya oturmanın zararı olur mu acaba ya. Açılmam olsun diye oturdum ama tıkaç enfeksiyonu onluyordu diye bi supheye dustum
Benim de aklima enfeksiyon riski geldi. Zaten sicak suyun o kadar iceriye etki edecegini zannetmiyorum. Onun yerine perine masaji ve egzersiz daha etkili olur bence.

Son ay geçmiyo resmen ya bir an önce kucağıma almak istiyorum kuzumu görmeden özlemek böyle birşeymiş bide ilk hamileliğim anneliği ilk defa tadıcam çok heycanlanıyorum bütün hazırlıklarım tamam biran önce kuzuma kavuşacağım o gün gelsin istiyorum 😊😊😊 bilmem bunlarıda niye yazdim sanırım içimi boşaltmak istedim
Duygularımıza tercüman oldun 💕

Bencede oyle canim makat gelis diye bu kadar agri :KK43: olsun sen yine naz yap 😊nazlanacagin birilerinin olmasi cok guzel 😍belki doner sancilar ile bebis 😊
makat gelişten bebeğin inşaAllah döner. benim baş geliş ama çektiğim ağrıların haddi hesabı Yok alıştım artık her gece karnım kaskatı ve taş gibi sert oluyor hep aynı korku ile doğuruyorum zannediyorum Bi de üstüne şimdi akciğer enfeksiyonum gribim eklendi ciğerim burnum hep dolu. İyice tırstım . Bi de bebek vurdukça canım çok yanıyor galiba bebek kemikleşiyor artık o yüzden bebeğin kıpırdaması bile bana batıyor diken gibi ☺️ Ciddi acılar çekiyorum son ayımın böyle geçeceğini tahmin bile etmezdim hayatımda çekmediğim acılar çektim 🤗

maşAllah kilosu güzel olmuş küvöze almalarına şaşırdım 38 haftalık bebişi. Herhalde çok kısa süreliğine almışlardır gelişimi güzel olmuş ❤️Küvözden çıktı mı şimdi 🤗 darısı da sağlıkla bizim başımıza olsun 😍😘 Allah analı babalı büyütsün
Evet cikti umarm tekrar almazla4🙄

Oh bebişlee geliyor maşallah. Hayırlısıyla sağ salim kavuşun.
Ben hala hastanedeyim. Tansiyon 14-10 13 -8 oralarda geziyor. Üç defa alfamet içiyorum. Düşmezse duruma göre sezeryan olabilirmiş. Bebeğim baş geliş ve gelişimi haftasında. Normal olsun çok istiyorum. Dualarım sizinle. Siz de bana dua edin.
Çok yüksek değil aslınds bu değerlerde sezeryan düşünmeleri tuhaf ama riske atmak istemiyor olabilirler haftasında olması müthiş zaten sağlıkla kolaylıkla geçer inşallah 🐣

makat gelişten bebeğin inşaAllah döner. benim baş geliş ama çektiğim ağrıların haddi hesabı Yok alıştım artık her gece karnım kaskatı ve taş gibi sert oluyor hep aynı korku ile doğuruyorum zannediyorum Bi de üstüne şimdi akciğer enfeksiyonum gribim eklendi ciğerim burnum hep dolu. İyice tırstım . Bi de bebek vurdukça canım çok yanıyor galiba bebek kemikleşiyor artık o yüzden bebeğin kıpırdaması bile bana batıyor diken gibi ☺ Ciddi acılar çekiyorum son ayımın böyle geçeceğini tahmin bile etmezdim hayatımda çekmediğim acılar çektim 🤗
Benim ilk hamileligim cok guzeldi ya 42.haftaya kadar hicbiryerime birsey olmadi 😂bu seneki bebeklerde bir sıkınti var galiba. Suan benim karnimda taş gibi oldu dogurcak gibiyim 😅 senin birde belinde agri varya ondan senin icin cok zor oldu galiba. Insallah tez vakitte atlatirsin ikinci hamileligin daha kolay olur insallah 😍

Kızlar 4 saat sonunda 2 cm açıklık artmadigi için sezeryana aldılar beni 3610 ve 53 cm merhaba dedi dünyaya minik oglum
Allah hepinizi kurtarsın inşallah
Gözünüz aydin canim hosgelmis minigin 😍amim insallah hepimiz saglicakla ve kolay dogum ile kucagimiza aliriz bebisleri

Back
X