2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaslar. bende sessiz takipcinizim. bebegi olanlara hayirli olsun olacaklara da rabbim kolaylıklar versin diyorum.. bisey soracaktim. su an normal dogum gözüküyor bi aksilik olmazsa.ilki de normal oldu. sizin dr lariniz doguma girecek mi . benim dr girmiyormuş. ilkinde hastane ve dr um cok yogun olmasina ragmen gelip gelip kontrol etmis doguma da girmişti. bu biraz endişelendirdi beni
Marastaydin degil mi? Hangi hastane hangi dr

Ya kuvöz riski ne zaman atlatiliyor kriterleri neler bilen var mi?
Benim ciger geliştirici vuruldu solunum sıkıntısı olmaz diye düşünüyorum Allahin izniyle. Baska neye bakiliyo?
Bende anksiyete bozukluğu oluştu galiba bebege bi an once kavusmak istiyorum. Bebegini kaybeden arkadasa da cok uzuldum cok etkilendim. İlaci birakip dogum icin ugrasicam bu sefer de kuvöz olur orda enfeksiyon falan kapar diye korkuyorum. Niye böyle oldum ben ya 😞 oglumda hic yoktu bunlar
Elif bende sen gibiyim. Kotu tecrubeleri okudukça aklimiza geliyor acaba o mu bumu sumu diyip duruyorum.
Gecen muaynede dr ye bebekte sorun yoktur dimi dedim.bir rahysizligi genetik bisey vs. Yok otizim yok down sendromu falan filan. Isteyerek gebe kaldim ama bi ara pişmanlık duymaya kotu seyler düşündüm bu kotkuyla aklima kotu seylet geliuor hep 😣😣

@_

Ne yaptın canım bir gelişme var mı ?
Yok canim yarin aksam acile gidecegim orda bi ayrintili baksinlar bakalim ne diyecekler. Ama dün aksam bayagi sancim vardi , evde toplu degildi korktum dogurcam diye 😂sonra gecti , bugunden beri evi temizliyorum hâlâ bitmedi . Bu gecede sanci olmazsa yarin biter de giderim hastaneye ;) sende var mi sanci filan ?

Yok canim yarin aksam acile gidecegim orda bi ayrintili baksinlar bakalim ne diyecekler. Ama dün aksam bayagi sancim vardi , evde toplu degildi korktum dogurcam diye 😂sonra gecti , bugunden beri evi temizliyorum hâlâ bitmedi . Bu gecede sanci olmazsa yarin biter de giderim hastaneye :KK66: sende var mi sanci filan ?
Dün benim de çok ağrım oldu bebek aşırı hareketliydi, bugün az hareketli ağrım çok olmadı.Sancım hala yok ama olmasın zaten bir gün daha sabretsin 😂 sen acile gidince haber et mutlaka Almanya sistemleri de baya değişikmiş 😂

Hoşgeldin.Ankara şehir hastanesinde doğum yapan birine denk gelmedim ama çok yeni hastane her şey yepisyenidir otel gibi diyorlar 🤣 sistemi ne kadar oturmuştur araştırmak lazım.Ama otomasyon sistemini öve öve bitiremem şimdi çünkü mühendisliğini eşim yaptı 🤣🤣🤣🤣 Çok yeni olduğu için otomasyon sistemi bile tam oturmuş diyemem eşim hala uğraşıyor çünkü 🤗
Hoşbuldum 😀 evet bende öyle duydum VIP gibi hastane diyorlar odaları tek kişilikmiş ama işte en önemlisi doğum odası ve ilgileri nasıl bilmiyorum 🙈🙈 teşekkür ederim bilgi verdiğin için 😀😍

Elif bende sen gibiyim. Kotu tecrubeleri okudukça aklimiza geliyor acaba o mu bumu sumu diyip duruyorum.
Gecen muaynede dr ye bebekte sorun yoktur dimi dedim.bir rahysizligi genetik bisey vs. Yok otizim yok down sendromu falan filan. Isteyerek gebe kaldim ama bi ara pişmanlık duymaya kotu seyler düşündüm bu kotkuyla aklima kotu seylet geliuor hep 😣😣
Anlaşıldığını, kaygılarının paylaşıldığını bilmek bile iyi geldi 💕

Dün benim de çok ağrım oldu bebek aşırı hareketliydi, bugün az hareketli ağrım çok olmadı.Sancım hala yok ama olmasın zaten bir gün daha sabretsin 😂 sen acile gidince haber et mutlaka Almanya sistemleri de baya değişikmiş 😂
Degisik gercekten sistemleri , dogum guzeldi diger kizimda ama , cok ilgililerdi . Burda en buyuk problem randevu 😂 benim birden oldu saat bire gelirken basladi sancim ara ara geldi bebek bayagi doguma hazirlaniyor gibiydi. Sonra saat 3 gibi normal hareket etmeye basladi gecti sancilar uyumusum . Bugunde butun gun temizlik yaptim. Hâlâ bitmedi yarin biter sonra giderim nasipse hastaneye bakalim. ☺haber veririm . Senin ne guzel bir gunu kaldi. Belki bende dogururum sali gününe 😂

canim nasilsin simdi. lanet tansiyon simdi benim de 14/10 falan. 3. alfameti de ictim bugun. dr oyle demisti gunde 3 tane. ama kasilmam falan yok. sadece tansiyonum yuksek. biktim artik ya :(
İnip çıkıyo canım. Biraz önce ölçtüler 15 10 çıktı iki tane daha alfemet içtim.

Merak etme gelişimi 36 ya uygunsa baya iyi durumdasınız. Dr a güven kendin stres yapmamaya çalış. Bak ben tansiyonu zorda olsa düzene soktum ama bebek ufacık, elimden birsey gelmiyor Allah cc nin takdiri, nasip. Senin doğsada eve gidersiniz bebişle birlikte diye düşünüyorum 🌺
Allahım hayırlısını versin kuzum çok gerildim ya bi iniyo bi çıkıyo tansiyon. Yine 15 10 çıktı iki tane alfamet içtim bekliyorum. Rabbim acil şifalar versin bebişine

Geçen sene 36+5 de doğurdum 5 saat kadar yoğun bakımda kaldı cankuş sonra yanıma geldi şimdi 16 aylık evde fırtınalar estiriyor yani demem o ki kontrol altındasın sakin ol 🤙
Ay nasıl iyi geldin anlatamam sağol canım. Çok endişeliyim doğarsa sıkıntı olur mu aklımda hep o var. Doğum şekline takılmıyorum artık o en iyi nasıl olacaksa öylr olsun hayırlııyla. Benim kızım da evde fırtınalar estirecek mi acaba rabbimin gücüne gitmesin sankğ bu yatakta çakılı kaldım geçmiyo vakit ruhum daraldı. Kan aldılar yine. Sabah 10 da 24 saatlik idrar ı teslim etcem bakalım sonuca göre karar verecekler

Ay nasıl iyi geldin anlatamam sağol canım. Çok endişeliyim doğarsa sıkıntı olur mu aklımda hep o var. Doğum şekline takılmıyorum artık o en iyi nasıl olacaksa öylr olsun hayırlııyla. Benim kızım da evde fırtınalar estirecek mi acaba rabbimin gücüne gitmesin sankğ bu yatakta çakılı kaldım geçmiyo vakit ruhum daraldı. Kan aldılar yine. Sabah 10 da 24 saatlik idrar ı teslim etcem bakalım sonuca göre karar verecekler
Rabbim sifa versin canim , insallah duzene girer. Sen stres yapinca bebek de stres olur sakinn olmaya calis. Biliyorum cok zor sakin olmak. Insanin aklina hersey geliyor. Ama haftasi cok iyi . Kilosu nasil bebisin ??

Canım salı sabah alırlar İnş grip baya hafifledi ama sesim kötü doktora maçda bağırdım dicem artık:) 38 1 günlük olucaz sancıların geçti mi bende daha cok sancı hissetmiyorum
cnm gribi nasıl atlattın ve kaç günde atlattın ? Ben de 4 gündür çok ağır grip geçiriyorum bugün yine acile gittim Bi ton antiyotik ağrı kesici vs yazdılar yarın alıca m ilaçları eczaneden . Bana ne tavsiye edersin kaç günde iyileşti grip ben gün sayıyorum artık ciğerlerimdeki balgam beni mahvetti hırıltı da öyle öksürürken boğuluyorum sanki bebeği fırlatıvericem öksürürken. Nst baktılar sancı çıkmadı. Bebek aşırı hareketli çıktı. Ultrason baktılar herşey yolunda dediler . Parol taktılar serum. Ağrım çoktu hafifletti

cnm gribi nasıl atlattın ve kaç günde atlattın ? Ben de 4 gündür çok ağır grip geçiriyorum bugün yine acile gittim Bi ton antiyotik ağrı kesici vs yazdılar yarın alıca m ilaçları eczaneden . Bana ne tavsiye edersin kaç günde iyileşti grip ben gün sayıyorum artık ciğerlerimdeki balgam beni mahvetti hırıltı da öyle öksürürken boğuluyorum sanki bebeği fırlatıvericem öksürürken. Nst baktılar sancı çıkmadı. Bebek aşırı hareketli çıktı. Ultrason baktılar herşey yolunda dediler . Parol taktılar serum. Ağrım çoktu hafifletti
Cnm en iyi gelen 2 yemek kaşığı pekmez i kaynat Bi çay kaşığı tereyag ekle yarım fincan a yaptım ben tadı hafif Türk kahvesi gibi onu iç balgam a birebir ıhlamur içme gıcık yapıyor boğazda bide eşim nar portakal sıktı bu akşam oda iyi geldiöksürüğede balla limonu genzimde tuttum yavaşça yuttum 4günde iyileseyim cnm carsamba olmuştum bugun şükür iyiyim

Back
X