2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kayinvalidemler 1 saat uzaklikta ama suan kardesi yaninda gezme derdindeler 😀bizi cagiriyor yollarda dogurmami istiyor galiba. Temizlik yapiyorum diyorum niye gün mü verdi doktor diyor 😥 komsum var o yardimci oluyor , doktorda yanima gelen de bir arkadasim var . Bazen arkadaslar akrabalardan daha iyi oluyor 😊dogum yapsam zaten geceleri refakatci almiyorlar kizlari babasi bakar ama kv demlerde gelir . Ogluna kiyamaz 😂
Doğru söylüyorsun valla arkadaşlar komşular bazı akrabalardan daha iyi 😂 Ben daha önce kürtaj olduğumda şubat ayıydı kayınvalidem demiştiki oğlum da soğukta üşüdü sanki ben 5 çocuğu oğluna bırakıp tatile gitmişim 🤣 Senin kayınvaliden öyle davranmaz inşallah 2 çocuğun bakımını oğluna bırakacaksın ya kıyamaz 😂😂

dogru soyluyosun canim ne bileyim bi garip oldum bebegim 2 hafta geriden geliyo kilo olarak. 2260 gr
Kilo bu alır güzelce emzirirsin Allah kısmet ederse çabuk toparlar. Zayıf bebeklere Allah daha çok güç veriyo daha çabuk toparlıyolar. Umutsuz olmamak lazım. Mucizeyi yaşıyoruz hamilelikle sonu da mucize :)

Kilo bu alır güzelce emzirirsin Allah kısmet ederse çabuk toparlar. Zayıf bebeklere Allah daha çok güç veriyo daha çabuk toparlıyolar. Umutsuz olmamak lazım. Mucizeyi yaşıyoruz hamilelikle sonu da mucize :)
canim benim insallah her sey guzel olur. 🙏🙏🙏
Allahim yardim etsin hepimize

Doğru söylüyorsun valla arkadaşlar komşular bazı akrabalardan daha iyi 😂 Ben daha önce kürtaj olduğumda şubat ayıydı kayınvalidem demiştiki oğlum da soğukta üşüdü sanki ben 5 çocuğu oğluna bırakıp tatile gitmişim 🤣 Senin kayınvaliden öyle davranmaz inşallah 2 çocuğun bakımını oğluna bırakacaksın ya kıyamaz 😂😂
Yok o kadar diyemez 😂simdi aradi bana diyor gel burda dogurursun bizim icin de rahat olur. Allahim herkes kendi rahatini dusunuyor 😣benim evim duzenim burda orda ne isim var dedim. Canim cikmis temizlikten hâlâ bitmedi , sanki yarin doguracaksin niye bu kadar cok temizlik yapiyorsun diyor . Derdi niye ben temizlik yapiyorum da onun kardesini gormeye gitmedim. Insanin derdinden anlamiyorlar cidden bir tek dusunurse annen dusunuyor .

Mrb sizlere bisey danismak istiyorum oncelikle kanimda pihtilasma var bu yuzden iki bebegimi 2 ayliken kaybettim 3 bebegim 2016 da 5 ocakta hergun igne olarak dunya ya geldi ben de 5 ocak dogumluyum simdi de tekrar hamileyim 37h 1g fakat 10 gun onde gidiyor bebegim kilosuda 3300 cikti bu gun iki doktor takip ediyorum ikiside riske atmayalim hemen alalim diyor bende 5 ocakta israr ediyorum 13 gun var 5 ocakta bile 39hafta olacak bu arada anlamissinizdir zaten sezeryan olacak ne gibi risk olabilir alttan acilmam mi olur birde yediklerime dikkat ediyorum gebelik sekeri cikmadi ama dikkat et demislerdi. Acaba doktorlar gun verelim gecede gunduzde aniden aramasin diye mi almak istiyorlar

Mrb sizlere bisey danismak istiyorum oncelikle kanimda pihtilasma var bu yuzden iki bebegimi 2 ayliken kaybettim 3 bebegim 2016 da 5 ocakta hergun igne olarak dunya ya geldi ben de 5 ocak dogumluyum simdi de tekrar hamileyim 37h 1g fakat 10 gun onde gidiyor bebegim kilosuda 3300 cikti bu gun iki doktor takip ediyorum ikiside riske atmayalim hemen alalim diyor bende 5 ocakta israr ediyorum 13 gun var 5 ocakta bile 39hafta olacak bu arada anlamissinizdir zaten sezeryan olacak ne gibi risk olabilir alttan acilmam mi olur birde yediklerime dikkat ediyorum gebelik sekeri cikmadi ama dikkat et demislerdi. Acaba doktorlar gun verelim gecede gunduzde aniden aramasin diye mi almak istiyorlar
Doktorlar bebeği riske atmamak icin öyle gün vermişlerdir. Bence doktorlarinizi dinleyin eğer dediğiniz gibi bir düşüncede olsalar ikisi birden aynı şeyi söylemez yani. İki doktorda öyle diyorsa vardır bir bildikleri. İnşallah herşey gönlünüzce olur. Sağlıklı doğumlar diliyorum.

yskma kiz daha biz gelecez bizede birak az bi uerler 😜😜

kesinlikle ic daha kotu olursun sonra

Ya bisey diyim mi size ben sanirim cita mi cok yulselttigim icin her dizi her kitapi begenmemeye basladim.en son azra kohen kitaplarinda takili kaldim sonrasinda elime aldigim kitaplar tat vermedi. Netflix lacase...sense8 ve dark tan sonra altered carbon tad vermedi. Simdi kalakaldim dizisiz kitapsız sacma sapan nette geziniyorum.

Siz belheselcilere kiziyorsunuz ya ben tom ve jerryde agladim beaas 😒😒😒
Valla sense8 ten sonra bende zorlandim ya.
Ozaman sen dizileri atasi lost a geri don bak sonra hersey yine ne kadar zevkli 😂🤣

Pihtilasman varsa aspirin ve igne kullaniyosundur.. aspirini bu haftaya kadar birakmis olman lazim.
Pihtilasma plesanta ve bebek arasindaki dengeyi bozabiliyor. Mesela ben aspirini birakir birakmaz plesantam yaslanmaya kireclenmeye basladi. 36+6 da aldilr. Doktorum iyki almisim daha fszla bekleyemezmisiz dedi. Yani demem o ki doktorunu dinle

hanımlar nasılsınız kucağımda mert kuşuyla yazıyorum size bırsey sorcam sizin bebeler memede kac dk duruyor😀😀 hastaneden çıkarken önce meme sonra bıberon ver denıldı. 25 ml düşme 2 saatte bır dedi.bızımkı memede azıcık duruyordu 3 4 dk max. sonra 20 ml zor içiyor..sağlık ocağı hemşiresi meme cok ver bıberon fazla verme dedı 20 dk da bır veya yarım saatte istiyor 5 6 bilemedin 7 dk ama ne kadar ıcıyor doyuyor mu ne kadar süt cekıyor bılemıyorum😊 kafalar karışık sızınkilerne kadar memede kalıyor biberonla ne kadar ıcıyor normal mibu durum

hanımlar nasılsınız kucağımda mert kuşuyla yazıyorum size bırsey sorcam sizin bebeler memede kac dk duruyor😀😀 hastaneden çıkarken önce meme sonra bıberon ver denıldı. 25 ml düşme 2 saatte bır dedi.bızımkı memede azıcık duruyordu 3 4 dk max. sonra 20 ml zor içiyor..sağlık ocağı hemşiresi meme cok ver bıberon fazla verme dedı 20 dk da bır veya yarım saatte istiyor 5 6 bilemedin 7 dk ama ne kadar ıcıyor doyuyor mu ne kadar süt cekıyor bılemıyorum😊 kafalar karışık sızınkilerne kadar memede kalıyor biberonla ne kadar ıcıyor normal mibu durum

Bende tam bununla ilgili sorucaktım 😄 göğsümde sertleşme ve ağrı hissettim hasta olduğum için diye düşündüm.acaba süt mü diyede düşündm ve sağdım sütüm geldi çok şükür :KK73: 35+4 te doğdu bugün 3 günlük kızlar kaç cc içer acaba

Lostun yuzup kuyruguna gelmistimki amerila son bolumu yayinlayinca izlemedim daha .simdi o sonu dusundukce izleyemem.
Ama bi preason break izlesem mo diyorum

Bende hic preason break izleyemedim yav.. narcos izle. Orphan black izle, lucifer var pek sarmaya bilir ama hayalimdeki seytan kendisi, penny dreadful vardi sanirim yanlis yazmadiysam. Tabi ki sherlock var

Bende tam bununla ilgili sorucaktım 😄 göğsümde sertleşme ve ağrı hissettim hasta olduğum için diye düşündüm.acaba süt mü diyede düşündm ve sağdım sütüm geldi çok şükür :KK73: 35+4 te doğdu bugün 3 günlük kızlar kaç cc içer acaba
Bebeğin kilosunu 6 ya bölüyorduk bu çıkan değer kadar toplam içeceği süt miktarı kaç kez biberon vereceksiniz bu toplamı da ona bölmek gerekiyor. Umarım yanlış değildir böyle hesaplıyordum sanki kızımda

Bende acaba doyuyomu duzgun iciyomu falan diye kafamda deli sorular ile gezdim bi ara ama gelmese memede durmaz dediler bide cikarip cikarip mememin ucunu sikıyodum sut var mi diye. Hala yapiyorum 😂 bziim sureler uzun tabi memede hatta ben artik biberon vermiyorum cok gerekmedikce. Ama memede kalsin diye turlu saklabanliklar yapiyorum o ayri. Soyuyorum alt degistiriyorum uyandiriyorum zorla agzina tikiyorum falan.. devam et memeye zorlamaya. Sure yavas yavas uzuyor. Cabuk yoruluyorlar. Demistim ya kendi haftasi buyudukce duzelicek

sütü emzirsen bile sonrasında sertlik varsa sağ derim ben sol göğsümü az daha hasta ediyordum o kadar sertleşti ki kıyafetin sürtmesi bile canımı yakıyordu çok korktum ben cocuğa yetecek kadardan biraz fazla sağıp bırakarak hata etmişim çok şükür eskisi gibi oldu bol bol sağdım masaj yaptım düzeldi 😊 oğlum yoğun bakımdayken düzenli 3 saatte bir sağıyordum hastanede de gayet iyiydi sütüm eve geldim patladım nerde hata yaptım bilmiyorum sanki sütüm dolmuyor gibi 😞sanırım düzenli sağamamaktan kaynaklı yada bunyem artık gün geçtikçe yoruluyor bakalım nasıl olsun

Yok o kadar diyemez 😂simdi aradi bana diyor gel burda dogurursun bizim icin de rahat olur. Allahim herkes kendi rahatini dusunuyor 😣benim evim duzenim burda orda ne isim var dedim. Canim cikmis temizlikten hâlâ bitmedi , sanki yarin doguracaksin niye bu kadar cok temizlik yapiyorsun diyor . Derdi niye ben temizlik yapiyorum da onun kardesini gormeye gitmedim. Insanin derdinden anlamiyorlar cidden bir tek dusunurse annen dusunuyor .
Öyle canım Allah kolaylık versin sana da inşallah hem gurbettesin hem 2 çocuk hem hamilelik zor gerçekten 😘

Lostun yuzup kuyruguna gelmistimki amerila son bolumu yayinlayinca izlemedim daha .simdi o sonu dusundukce izleyemem.
Ama bi preason break izlesem mo diyorum
Preason break çok güzel bir dizi başladığın zaman bırakamıyorsun kafan güzel dağılıyor tavsiye ederim 🤗 Tekrar izlemeyi bile düşünüyorum 😂

Ay güldüm ya! Aynı düşünceler aynı endişeler☺️
5-15 dk arasında memede duruyor. Doktor dedi ki bezini takip et, günde en az 6 kere çiş yaparsa doyuyor demekmiş. Bezin üstündeki sarı çizgiler mavi oluyormuş çiş yaptığında. Çiş say dedi. 6 çişten az olursa doymuyormuş. Emzirirken kaç cc içtiğini bilemediğimden çocuk aç kalırsa diye bir de yedek biberon hazırlamak istedim ama doktor saçma buldu, bebekler kendini aç Bırakmazmış, bir emmede az emerse daha çabuk açılırmış, aç kalırsa anlarmışız. aç kalan bebek kendini belli edermiş. O kadar endişelenme dedi. Neyse gelelim sonuca, Deniz biberonla 60 cc içiyordu. Memede ne kadar içiyor bilmiyorum ama 6 çişi geçiyor ve acıkınca yalnızca ben değil, tüm apartman acıktığını anlıyor 😬

S Seda987 ne kadar lazımsa o kadar içer. Arada gazını çıkar emmeyi bırakınca, sonra devam etmeye çalış. Emerse doymamıştır daha, emmezse doymuştur. 6 çiş say bir de.

Back
X