- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
Kağan doğrusu :)Arkadaslar oğlumun ismini yusuf kağan koymayı düşünüyorum ama kaan nı kağan mı tam karar veremedim . Hangisi doğru ki acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kağan doğrusu :)Arkadaslar oğlumun ismini yusuf kağan koymayı düşünüyorum ama kaan nı kağan mı tam karar veremedim . Hangisi doğru ki acaba
ters degil asagi inmis onun icin dunden dusuk icin fitil verildi onu kullniyormbebek dönmüş müydü canım bende bazen çok altta hissediyorum uzun süre ama sonra bakıyorum başka yerde normaldirama senin erken doğum riskin varmış doktorunla bir konuş bakalım ne diyecek
AMİN insallahÇok geçmiş olsun tekrarlamaz inşallah tekrar
Benim kesin sezaryen olduğu için daha erken olur büyük ihtimal ☺
Çok üzüldüm.küçük çocukta var yanınızda yardım ve destek olucak birisi olsaymış keşke inşallah vaktinde zamanında gelir
Geçmiş olsun artık ayaklarını uzatıp dinlenmen gerek kendini yormadan ufak ufak işler yap bebek arabası almaya çıktığında çok gezme aralarda mutlaka bir yerde otur dinlen zorlama kendini.Selam kızlar, bugün mahkemede fenalaştım. Hastaneye müvekkil yetiştirdi. Çok korkunç bir sancı başladı. Bebek geliyor sandım. Şimdi daha iyiyim. Artık kesinlikle çalışmam yasaklandı. Yorgunluk ve stresten uzak durmam da lazımmış. Nasıl olacaksa. Yarın iyi olursam bebek arabası almaya gitmek istiyorum.
2 2kedi_1deli sen nasıl oldun?
Nasıl oldu ağrıların hafifledi mi sen de kendini çok yorma artık gün içerisinde dinlen bol bol 3 gündür tansiyonum yüksek çıkıyor 13 ve 14 lerde henüz doktora da gitmedim korkuyorumYa cok gecmis olsun. Ne dedi baska bisey var mi? Daha iyi misin
Bende az sancili bir gece gecirebildim gibi biraz uyudum iyi geldi.
Yaptığın iğne bacaktan oluyor mu acaba bacağa geçsen.Mesela benim bebek hep sağ tarafta senin de sağ ya da soldaysa ona göre yap iğnelerini benceGünaydın kızlar,
geçmiş olsun N narantikibi 2 2kedi_1deli
Kızlar Bu karından vurulan iğne karnım büyüdükçe zorlaşmaya başladı acaba bebeğe yada etrafına vs gelme durumu olur mu ki... mesela çok tekme atıyor bazen iğne yaptığım noktalara isabet ediyor korkmaya başladım
Bir çanta edin kendine ne olur ne olmaz diye lazım olacak her şeyi içine koy para da koy belki taksi ihtiyacın olur öyle bir durumda soğuk kanlı olmaya çalış bir komşundan yardım isteyerek ambulans çağırırsın sakın panikleme oğlunda panik yapar Allah kolaylık verir inşallahbenim erken dogum riskim var dunden beri ilac kullaniyorum suan bebek cok alttan hareket ediyor geldi gelecek gibi icimden bisey kopacak sanki kimsemde yok.burda esim iste is yeri uzak eve ailmde yok sadece 2.5 yasinda oglum var dogum baslarsa ne yaparim ne ederim bilmiyorum kiyafet bile almamisim
38 den sonra çok beklemesinler zaten son zamanlarda zaman hiç geçmiyoBakalım nasip inşallah 38 i doldurur çok geçmeden gelir bebeğimkimisi ne guzel 38+ deyince hop geliveriyor
![]()
ilki normal miydi bu niye sezeryan bir rahatsızlık mı çıktı yoksa oda sancı geldi normal olmadı sezeryan mı yapıldı38 den sonra çok beklemesinler zaten son zamanlarda zaman hiç geçmiyobenim ilkinde 38+3 te sancım başladı ve geldi tam ideal zaman
Bizim yavrununda ismi belli oldu kızlar Çağrı Ata olucak
Dikkat et kendine her ihtimale karşı da hazırlıklı ol eşyalar vs inşallah gerek kalmaz birwz daha bekler minikters degil asagi inmis onun icin dunden dusuk icin fitil verildi onu kullniyorm
İlkinde evde sancım vardı o günde doktor kontrolüm vardı.doğum sancısı olduğunu anlamadım ben daha şiddetli sancı bekliyodum doğum içinilki normal miydi bu niye sezeryan bir rahatsızlık mı çıktı yoksa oda sancı geldi normal olmadı sezeryan mı yapıldıismi çok hoş geliyor kulağa adıyla yaşasın
![]()
sağlıkla gelsinlerde nasıl geldikleri önemli değilİlkinde evde sancım vardı o günde doktor kontrolüm vardı.doğum sancısı olduğunu anlamadım ben daha şiddetli sancı bekliyodum doğum içinkontrol için gittim doğum başlamış denildi acil doğuma alındım bebek iri olunca sezaryen olmak zorunda kaldı.hayırlı sağlıklı bi şekilde doğsun inşallah miniklerimiz
![]()
Sağol canım bizimde kulağımıza hoş geldi çok içimize sindiabi tarık buğra kardeşi çağrı ata
![]()
Bu arada iiçinizde daha önce chicco nexttome ya da baby plus ya da prego anne yanı kullanan var mıydı? Pregoyu uygun fiyata buldum. İlk aşamada bir anne yanı dşünüyorum.
Nasıl oldu ağrıların hafifledi mi sen de kendini çok yorma artık gün içerisinde dinlen bol bol 3 gündür tansiyonum yüksek çıkıyor 13 ve 14 lerde henüz doktora da gitmedim korkuyorum![]()
Canim ben oksapar kullaniuorum. Kol ve bacaktan vuruyorum hep. Bacak hic acimiyor en cok ordan vuruyorum. Doktoruna sorup oralara geçebilirsinGünaydın kızlar,
geçmiş olsun N narantikibi 2 2kedi_1deli
Kızlar Bu karından vurulan iğne karnım büyüdükçe zorlaşmaya başladı acaba bebeğe yada etrafına vs gelme durumu olur mu ki... mesela çok tekme atıyor bazen iğne yaptığım noktalara isabet ediyor korkmaya başladım
Gecmis olsun canim. İns zamanını beklerbenim erken dogum riskim var dunden beri ilac kullaniyorum suan bebek cok alttan hareket ediyor geldi gelecek gibi icimden bisey kopacak sanki kimsemde yok.burda esim iste is yeri uzak eve ailmde yok sadece 2.5 yasinda oglum var dogum baslarsa ne yaparim ne ederim bilmiyorum kiyafet bile almamisim
Gecmis olsun canim. İns zamanini bekler. Keske yaninda biri olsaydi. Yükünü hafifletirdibenim erken dogum riskim var dunden beri ilac kullaniyorum suan bebek cok alttan hareket ediyor geldi gelecek gibi icimden bisey kopacak sanki kimsemde yok.burda esim iste is yeri uzak eve ailmde yok sadece 2.5 yasinda oglum var dogum baslarsa ne yaparim ne ederim bilmiyorum kiyafet bile almamisim
Maaşallah inşallah bizde gelelim o günlereBizde bugun doktora gttk ckk sukur hersey yolunda 28 haftaligiz 37cm 1418 gram olmus bizim tombis![]()