- 2 Kasım 2012
- 1.028
- 962
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uykusuz her gece iyi geceler arkadasimİyi gecelerrrr![]()
Hadi bakalimmmmmm sonunda sabırsız kızın yollarını açıyoruz sağlıkla gelsin inşallahKizlar bunu buyuk harf yazicam CARSAMBA SABAH DOGUM dedi doktorum ..
Perine masajı yapan var mı çoook çoook hafif yapmama rağmen canım acıyor![]()
Tecrübeli anneler sorum size, benim bebe akşamdan beri ağlıyor. Yatırıyorum 15 dk aralıklarla ağlıyor, kucağıma alıyorum kesiliyor. Ağzına emzik verdim, sustu. İyi mi yaptım? Emzik vermeli miyim şu anda, 1 aylık şimdi. Yoksa aç mı kalıyor ondan mı ağlıyor? Nasıl anlarım bunu? Gaz çıkarmayı denedim, pek gazı çıkmadı.
Yuruyus yapan var mi duzenli ben gunde 1000 adim atiyormusum ortalama heryere arabayla gittigimden heralde wc lere gidip gelirken 1000 adim dabaktim bu ay 3 kilo almisim tam. Dedim bugun basliyim. 10.000 adimla
Iyi bir baslangic yaptim :) kilo kontrolu saglar mi yurumemartik hergun 10.000 hedef koyucam.
Benim haftAm az canim 29 haftadayim. Normalde de 10-12 bin atardim hamileliktr tembellik ettim. 10 la baslayip 36 dan sonra 5 e dusururum artik :)Yapmıyorum ama dün araştırdım birkaç sitede. Acıması normal. Devam et bakalım. Ben de yapayım diyorum ama karnım o kadar büyük ki çok zor görünüyor
Kucakta ve emzikle susuyorsa sorunu açlık değildir. Zaten bezlerinden anlarsin. Emzik vermeye çekinme ne olacak. Vakti gelince bırakır. Kucak istiyorsa da al. Demek ki ihtiyac duyuyor sana minnos
Ben de 2-3 hafta öncesine kadar fildir fildir geziyodum. Öncesinde ise günlük 10 bin ve üstü yapıyordum. Dün bi baktım 500 adım 800 adım işte 1000adim5dklik okul yoluna bile arabayla gidip geliyorum. Surda 3 haftam filan kaldı. Günlük rutin tutturmaliyim ben de ama 10 bin adım çok fazla. Az başlayıp artırabilirsin
Bence de günlük 10bin adım çok fazla yürüyebiliyorsanız ne ala ben ağrıdan yürüyemiyorum 10 bin li adımları en son 4 aylıkken falan atmıştım. Gebelik olmadan önce yürüyüş yapan biri olarak günlük ancak 8 bin yapabiliyordum ekstra bişey çıkmadığı durumlardaYapmıyorum ama dün araştırdım birkaç sitede. Acıması normal. Devam et bakalım. Ben de yapayım diyorum ama karnım o kadar büyük ki çok zor görünüyor
Kucakta ve emzikle susuyorsa sorunu açlık değildir. Zaten bezlerinden anlarsin. Emzik vermeye çekinme ne olacak. Vakti gelince bırakır. Kucak istiyorsa da al. Demek ki ihtiyac duyuyor sana minnos
Ben de 2-3 hafta öncesine kadar fildir fildir geziyodum. Öncesinde ise günlük 10 bin ve üstü yapıyordum. Dün bi baktım 500 adım 800 adım işte 1000adim5dklik okul yoluna bile arabayla gidip geliyorum. Surda 3 haftam filan kaldı. Günlük rutin tutturmaliyim ben de ama 10 bin adım çok fazla. Az başlayıp artırabilirsin
Benim haftAm az canim 29 haftadayim. Normalde de 10-12 bin atardim hamileliktr tembellik ettim. 10 la baslayip 36 dan sonra 5 e dusururum artik :)
Neden yapmıyorlar acaba yaa bizde de hemen kesilsin derler bebek için kötü biseymis gibi bakarlarPlasentadaki kan bebek icin cok degerli. Dogumdan sonra da kan akisi durana kadar kordonun kesilmemesi hatta kanin bebege dogru siyrilmasi kok hicrelerden mumkun oldugunca istifade etmesini sagliyor.
Amaan kime sorsan kendi işinden bıkmış bende öğretmen olmasın diyorum bıktım artkBen pijamalari normal hamile kalmadan once s giyiyosam l aldim.. ama lohusa pijamasi degildi hicbiri normal. Onlar zaten genis kalip onu dusunun....
Benim esim hayatta tip fakultesine falan atmaz.. kendisi bıkmis zaten. Atarsada harvard falan anca kurtarir![]()
Canım ben normalde s giyen biriydim şimdi l xl anca olur ama yinede lohusa pijamalarini M aldım hemen kilo veriyosun zatenPijamalari suanki kiloma gore tam mi alayim kizlar hafif bol mu? 9 kg aldim ama 6 kg daha alirim. Dogumdan sonra 5-6 gider suanki halime donerim heralde gene. Beden degistircek kadar fakli olmaz dimi kilo degisimim? 29. Haftadayim
korkmaa rahat ol sen ki onca şey atlattın gebelikte ameliyat oldun onuda atlatırsın hem korkulacak bırsey birşey yok bende düşünüyordum nasıl oluyor falan dıye ama o zaman saflaşıyorsun rahat rahat ne denıyorsa onu yapıyorsnKizlar galiba epiduralden tirsiyorum... esim yapicak olsa cok tirsmiycam gibi ama o da ben yapmiycam diyor.
Neden yapmıyorlar acaba yaa bizde de hemen kesilsin derler bebek için kötü biseymis gibi bakarlar
Geçmiş olsun umarım doğru zamanda gelir bebişlerBen geceyi jastanede geçirdim hafif adet sancısına benzer sancım vardı geldim nst de bi şey çıkmadı ama perşembe günü 4cm ölçülen rahim dün akşam 2.7 çıktı o yüzden ilk ciğer geliştiriciyi oldum inşallah 2 hafta daha tutabilirim içimde dua edin bize
Ben hepsinden tırsıyorum gün yaşlandıkça düşünüyorum düşündükçe içim bir tuhaf oluyor.Kizlar galiba epiduralden tirsiyorum... esim yapicak olsa cok tirsmiycam gibi ama o da ben yapmiycam diyor.