Ne heyecanlı bir ay oldu

Allah anali babali büyütsün
O sureclerde kafayi ciddi anlmda sıyırmış, depresyonun dibine vurmus biri olarak söylüyorum. Sutum yok deme. Sutunun olmamasi icin bir sebep yok. Cok cok sezaryen dogum olduysa dis mudahale nedeniyle vucudun doguma alismadan dogum yapmanin sonucu olarak henuz sutun inmemistir. Bikmadan EMZİRMEYE devam. Sagmaya degil! Sagdiginda cikan deger asla senin için kriter olmasin. Bebek daha iyi cekiyor bunu unutma. Makine mekanik bir sey ruhu yok. Oysa süt tamamen hormonlarla ve dolayisiyla duygulrla alakali. Oksitosin=ask hormonu. Al bebegini kucagina askla bak, anın tadini cikar ve kosulsuz negatif dusuncesiz emzir.

Sadece bu dediklerimi yaparak evlat edinenlerin bile evlat(lik)larina sutunu verebildigini unutma. (Ki benim degil ama annemin bizzat tanidigi var). Veya eskiden annesi -Allah korusun- dogumda olen bebelere sut anne bulamazlarsa buyuk annelerine dusermis is. Sut nine dedikler oymus. Annanne babanneler emzire emzire sut getirirmis. Bebegini krninda tasimis bir anne icin son anda yasadigi sezaryen devede kulak kalir yani bu anlattiklarimin yaninda
Bebek memeyi dogru kavrayamiyordur. Acemiliğiniz ama cok normal. Bulundugunuz sehirde varsa bir emzirme danismanindan destek almanizi, en kotu ihtimalde dogum yaptiginiz hastanede danismanlik icin hemsirelerden ricaci olmanizi tavsiye ederim

krem falan hikaye