2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim de 5,5 yaş olacak araları Ocak 15 den sonra doğarsa. İlk kızım çok istedi kardeşini ve kız olmasını ama kıskanacak çok belli ediyor 😿

Allah kolaylık versin uzun sürüyor sabır lazım 😁😂 sen neden geç hazırlıyorsun çantayı cnm, kaçıncı bebişin bu ?😁
2. geliyor abisiyle 4 yaş fark olacak inşallah😊 İlki 40 haftayı doldurup geldi diye rahat davrandım sanırım ama ağırlaşmaya başlayınca zor oluyor 🙈
Sezaryen günü almaya da az kaldı

Ne heyecanlı bir ay oldu 🥰
Allah anali babali büyütsün 🧿

O sureclerde kafayi ciddi anlmda sıyırmış, depresyonun dibine vurmus biri olarak söylüyorum. Sutum yok deme. Sutunun olmamasi icin bir sebep yok. Cok cok sezaryen dogum olduysa dis mudahale nedeniyle vucudun doguma alismadan dogum yapmanin sonucu olarak henuz sutun inmemistir. Bikmadan EMZİRMEYE devam. Sagmaya degil! Sagdiginda cikan deger asla senin için kriter olmasin. Bebek daha iyi cekiyor bunu unutma. Makine mekanik bir sey ruhu yok. Oysa süt tamamen hormonlarla ve dolayisiyla duygulrla alakali. Oksitosin=ask hormonu. Al bebegini kucagina askla bak, anın tadini cikar ve kosulsuz negatif dusuncesiz emzir. 😌
Sadece bu dediklerimi yaparak evlat edinenlerin bile evlat(lik)larina sutunu verebildigini unutma. (Ki benim degil ama annemin bizzat tanidigi var). Veya eskiden annesi -Allah korusun- dogumda olen bebelere sut anne bulamazlarsa buyuk annelerine dusermis is. Sut nine dedikler oymus. Annanne babanneler emzire emzire sut getirirmis. Bebegini krninda tasimis bir anne icin son anda yasadigi sezaryen devede kulak kalir yani bu anlattiklarimin yaninda 😉

Bebek memeyi dogru kavrayamiyordur. Acemiliğiniz ama cok normal. Bulundugunuz sehirde varsa bir emzirme danismanindan destek almanizi, en kotu ihtimalde dogum yaptiginiz hastanede danismanlik icin hemsirelerden ricaci olmanizi tavsiye ederim 😉 krem falan hikaye
Tesekkur edrrm hemsireler yardim etti ama zamanlw ogrencez insallqh

Benimde yas farklari tam 4 olacak 5 cakta dogarsa
Benim de 4 yas olacak insallah

Kizlar dün bebeğin önceki geceden beri hareket etmediğini farkettim ve doktora gittim malesef 36+3 haftalik oglusumun kalbi durmus ve ameliyatla aldilar. Rabbim evlatlarınızı size bagislasin. Sağlıklı sıhhatli kucaklariniza almayi nasip.etsin.
Ne desek kifayetsiz. Neler hissettiginizi anlamaya calismak bile cok zor. Rabbim sabrini da versin insallah 😢

Kizlar dün bebeğin önceki geceden beri hareket etmediğini farkettim ve doktora gittim malesef 36+3 haftalik oglusumun kalbi durmus ve ameliyatla aldilar. Rabbim evlatlarınızı size bagislasin. Sağlıklı sıhhatli kucaklariniza almayi nasip.etsin.
Çok üzüldüm 😪 Allah sana güç versin, ne diyeceğimi bilemiyorum 🙏

Allah sabrını artırsın çok üzüldüm diyecek birşey bulamıyorum nasıl olur inanamıyorum ☹️😞😔 başınız sağolsun :(

Allah sabır versin çok üzüldüm 😥

senin de ilk bebek mi canım . Yetişir inşaAllah kıyafetler... kaç haftalıksın sağlıkla gelsinmnn
İlk bebeğim canım yetişir allahın izniyle ben hiç öyle vaktinden önce doğuracakmışım gibi hissetmiyorum kısmet tabi ama öyle bir his var içimde çok şükür ki 36. Haftam bugün doldu 37 ye girdim yarın hastanede yine rutin kontrol yaparlar bakalım bebeğim kaç kilo aldı açılma var mı diye

Daha iki yaşında böyle mi yapıyor benim ki de 18 aylık olacak diğeri doğunca 🤦‍♀️🤦‍♀️
Malesef çok değişti normalde bu kadar sinirli saldırgan değildi bana karşı çok iyiydi ama şimdi bildiğin şiddet görüyorum bebeden

Allahım sen sabır ver yarabbim çok çok üzüldüm başınız sağolsun allah yardım etsin dayanma gücü versin inşallah 🤲🏼🤲🏼

[/QUOTE]
Allah sabır versin, belli bir sebep var mı acaba😭

Allah sabır versin canım 2 yıl önce bizzat bende yaşadım çok zor. Rabbim kimseye yaşatmasın. En kısa zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah. E

Back
X