Allah sabır versin dayanma gücü versin ne yaşadığını tahmin bile edemeyiz canım. Dualarımız seninleHepinize teşekkür ederim Allah razi olsun dua bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sabır versin dayanma gücü versin ne yaşadığını tahmin bile edemeyiz canım. Dualarımız seninleHepinize teşekkür ederim Allah razi olsun dua bekliyorum
Kizlar dün bebeğin önceki geceden beri hareket etmediğini farkettim ve doktora gittim malesef 36+3 haftalik oglusumun kalbi durmus ve ameliyatla aldilar. Rabbim evlatlarınızı size bagislasin. Sağlıklı sıhhatli kucaklariniza almayi nasip.etsin.
Allah sabırlar versin. Neden oldu peki?Hepinize teşekkür ederim Allah razi olsun dua bekliyorum
O bebeğini kaybetti maalesef.Kızlar bi arkadaş daha vardı erken doğum yapan yazıyo mu o. ben karıştırıyorumda isimleri bebeği çıktı mı kuvözden
3 cm mi masallah senin dogum yakin baya. Gelismeleri takip ediyoruzBen de kontrolden geliyorum. Sancim yik. Aciklik 3cmdi. Dr suni vereyim doğur istersen dedi. Istemedim çıktım. Alttan sıyırma yaptı. Agrin olursa gel dedi iste. Hayirlisi bakalim.
Kendi sancısıyla sağlıkla kavuş inşallahBen de kontrolden geliyorum. Sancim yik. Aciklik 3cmdi. Dr suni vereyim doğur istersen dedi. Istemedim çıktım. Alttan sıyırma yaptı. Agrin olursa gel dedi iste. Hayirlisi bakalim.
İsmi hatırlamıyorum ama kuvözdeyken enfeksiyonu artıp vefat etmişti ☹
O bebeğini kaybetti maalesef.
Allah sabırların en büyüğünü sana versin. çık çok üzüldümHepinize teşekkür ederim Allah razi olsun dua bekliyorum
2. Bebeğim doğumda mekonyum zehirlenmesi sebebiyle kaldı 30 gün kuvözde. Yoğun ciğer enfeksiyonu iyileşince çıkmıştık. 2 kg altında doğumlarda bebekte sıkıntı olmasa da 2 kg yu geçmeden çıkarılmıyordu kuvözden.2 kg üstüyse kendi başına solunum yapabiliyor ve başka bir sıkıntısı yoksa eve çıkıyorsun. Allah sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsinMesela bi kilo kriteri var mi? Bebegi kuvözde olan arkadaslar bilgilendirirse cok sevinirim
Mesela bi kilo kriteri var mi? Bebegi kuvözde olan arkadaslar bilgilendirirse cok sevinirim
canim benim ne denir inan hic bilmiyorum. Rabbim en iyisini bilir. coook zordur, tahmin bile edemeyiz.Kizlar dün bebeğin önceki geceden beri hareket etmediğini farkettim ve doktora gittim malesef 36+3 haftalik oglusumun kalbi durmus ve ameliyatla aldilar. Rabbim evlatlarınızı size bagislasin. Sağlıklı sıhhatli kucaklariniza almayi nasip.etsin.
Allah size sabır versin inşallahKizlar dün bebeğin önceki geceden beri hareket etmediğini farkettim ve doktora gittim malesef 36+3 haftalik oglusumun kalbi durmus ve ameliyatla aldilar. Rabbim evlatlarınızı size bagislasin. Sağlıklı sıhhatli kucaklariniza almayi nasip.etsin.
Bende de endişe çok, iyi düşüneyim iyi olsun her şey diyorum ama zorYa kuvöz riski ne zaman atlatiliyor kriterleri neler bilen var mi?
Benim ciger geliştirici vuruldu solunum sıkıntısı olmaz diye düşünüyorum Allahin izniyle. Baska neye bakiliyo?
Bende anksiyete bozukluğu oluştu galiba bebege bi an once kavusmak istiyorum. Bebegini kaybeden arkadasa da cok uzuldum cok etkilendim. İlaci birakip dogum icin ugrasicam bu sefer de kuvöz olur orda enfeksiyon falan kapar diye korkuyorum. Niye böyle oldum ben yaoglumda hic yoktu bunlar
Kuvözde enfeksiyon kapma ihtimali Yok gibi. Yani dışardan enfeksiyon imkansız gibi bir şey. Bebeğin kendisinde enfeksiyon olabilir. Kuvözde muazzam bir bakım yapılıyor bebeklere. Hemşirelerin elleri çatlamış el yıkamaktan. Aşırı streril bir ortam. Yenidoğanlar çok hassas oluyorlar, prematüreler daha hassas. Ona göre bakım yapılıyor.Ya kuvöz riski ne zaman atlatiliyor kriterleri neler bilen var mi?
Benim ciger geliştirici vuruldu solunum sıkıntısı olmaz diye düşünüyorum Allahin izniyle. Baska neye bakiliyo?
Bende anksiyete bozukluğu oluştu galiba bebege bi an once kavusmak istiyorum. Bebegini kaybeden arkadasa da cok uzuldum cok etkilendim. İlaci birakip dogum icin ugrasicam bu sefer de kuvöz olur orda enfeksiyon falan kapar diye korkuyorum. Niye böyle oldum ben yaoglumda hic yoktu bunlar