Boş vakitlerinde kendine daha çok zaman ayır canım.sevdiğin hoşlandığın şeyleri yap gün içerisinde dışarı çıkmıyosan çık.bana çok iyi geliyo
Beni gece uykusuzluğu,bebeğin çok ağlaması her şeyi denemem ve susmaması üzdü ve yordu.etrafımdakilere çatar oldum.baktım olmuycak öyle her gün azda olsa çıkıyorum dışarı.dışardada feryat figan geziyoruz alıştım artık bu duruma daha iyiyim
1 aylık kontrolünde 5280 di.280 grı üstündeki kıyafetlere saydılar 5 kgdı.bacağı tavuk butuydu şimdi kaz butu kıvamına geldi
Bizim 41.günümüz hâlâ aynı 5 dk uyuyo gerilerek uyanıyo çok uyumuş gibi basıyo yaygarayı.sabah 7 de ayağımda sallarken ikimizde uyumuşuz 10 a kadar uyandığımda topuklarım sızlıyodu ama 3 saatlik uyku mucize gibi

çok iyi geldi bana
Canım bana doktor sık sık emzirmemi söyledi sarılığı olduğu için en fazla 2 saat beklememi istedi.bebişin kilosuda maşallah iyi 10 cc az geldi bana.alıyosa arttır miktarı
Benim ilk oğlum öyleydi zor uyandırırdık.şimdiki bebemde ilk aldığımız gün öğlen uyudu gece ağlamaya başladı 41.günü o gün bugündür çok sevdi ağlamayı

benimki dokunulmayı hiç sevmiyo.burnuna dokununca daha çok sinirleniyo at sesini çıkarıyo her yerine dokun bezini aç bakalım hangisinde uyanıcak