Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küçük olanlar daha mı yaramaz oluyor nedir. Aynen hepsi çocuğumuz gibi idare edeceğiz bir şekildeOoo o baya kiskanc cikmis. Benim buyuk olan biz bebegi kucagimiza alinca kucagimiza geliyor hemen ama bebegin ustune cikmiyor yanyana duruyolar. Ama benimde ufaklik fena iste. Dun gece koltuga bi atladi bebekte ordaydi kafasina geliyodu nerdeyse..
Ama alisacaklar oyle boyle buda bi surec .. 3 cocuklu oldum diyorum
Ben bu mesajınızı kaçırmışım. İndirimdeyken alayım diye hızlı davrandım ve m beden almıştım. Ben de 59 kiloyum ama boyum 1.64. M size olmadıysa bana hiç olmaz o zaman. L beden almalıymışım o halde.Yamuna korseyi trendyoldan 200 aldım ama bedeni bir türlü tutturamadım. 59 kilo ile s ve m olmadı bana . Sonra iade edip blackSpade nin bir ürününü aldım gayette memnunum
3-6 ay olarak satılan kıyafetler olur bence. Başta biraz bol bile olsa uzun süre kullanır.Kızlar bir aylık bebeğim var 5 kg. 3 aylık bebek kıyafetleri olmuyor. Patikli takımların ayak kısmına ayağının yarısı zor giriyor. Bezini bile 3 numara kullanmaya başladık şimdiden. 6 aylık bebek kıyafeti alayim mı sizce çok mu büyük olur?
sabah 7 de uyanmıştı. bu vakte kadar kesik kesik 2 saat uyudu ve su an saat 16.45Kızlar uyanalı tam 2 saat oldu. Karnı doydu altı temiz ama gözler fıldır fıldır. Ne yapıcamı şaşırdım uyumuyo((
Aldiğimda göbeğim biraz daha fazlaydı. Şimdi indi göbeğim belki şimdi olur . Doğumdan hemen sonra olmamıştı. Şimdi bir ay geçti üzerinde . Size inşallah olurBen bu mesajınızı kaçırmışım. İndirimdeyken alayım diye hızlı davrandım ve m beden almıştım. Ben de 59 kiloyum ama boyum 1.64. M size olmadıysa bana hiç olmaz o zaman. L beden almalıymışım o halde.
merhabalar sizinle ayni gün dogum yaptik hatta ikimiz de 40+3 te :) benim dogum kolay oldu şükür ama dikislerim fazlaydi. 10.gun kontrole gitim bakamamsisn dedi acilirsa tekrar dikmek zorunda kaliriz dedi .krem antibiyotik falan verdi haftaya tekrar gel dedi gitmedim korkudan. dikislerim acildi demissiniz tekrardan mi dikildi nasil oldu tedaviniz?Ben de inanmam ve takılmam nazara fazla ama dogumum o kadar zor oldu ama yürüyerek cıkmıştım bebek kucagımda eşim herkese söyledi bunu sor kısmını hiç söylemiyor tabi bebek sarılıktan yattı benim dikişler açıldıdaha anca oturuyorum 19.gündeyiz. insan bi acaba diyor yani bu psikolojiyle. Geçen de fotoğraf paylastım derdi yokken cocuk durmadı bitn gece agladı. Ay hep derdim herkes bize mi sey yapcak ben öyle yapmam paylaşırım diye
simdi azıcık cekiniyorum. Allah korusun herkesin evladını nazarlardan sıkıntılardan
![]()
Küçük olanlar daha mı yaramaz oluyor nedir. Aynen hepsi çocuğumuz gibi idare edeceğiz bir şekilde
sabah 7 de uyanmıştı. bu vakte kadar kesik kesik 2 saat uyudu ve su an saat 16.45![]()
Poposuna nasıl yağ sürüyorsun?
Benimki 5 buçuk kilo 57cm su an. 3-6 kg olanlar cuk diye oluyor. 6-9 da nasılsa alacaksın al bi dene. Ben citcitli badileri de 9-12 aldim kurutma makinesi de çektirir diye. Su an rahat rahat giyiyor. Sıkı olmasını sevmiyorum zaten bezini poposuna yapıştırıyor sikilarKızlar bir aylık bebeğim var 5 kg. 3 aylık bebek kıyafetleri olmuyor. Patikli takımların ayak kısmına ayağının yarısı zor giriyor. Bezini bile 3 numara kullanmaya başladık şimdiden. 6 aylık bebek kıyafeti alayim mı sizce çok mu büyük olur?
Benimki de öyle canım. Hiçbir şeye el süremiyom. Uykuya daldığında ben de uyuyayım biraz diyorum hemen uyanmaya çalışıyo. Vücudum cok yorgun benim desabah 7 de uyanmıştı. bu vakte kadar kesik kesik 2 saat uyudu ve su an saat 16.45![]()
Bir deneyeyim o zamanZeytinyağını kulakcubuguyla biraz içeri doğru sürüyorum
Benimki 5 buçuk kilo 57cm su an. 3-6 kg olanlar cuk diye oluyor. 6-9 da nasılsa alacaksın al bi dene. Ben citcitli badileri de 9-12 aldim kurutma makinesi de çektirir diye. Su an rahat rahat giyiyor. Sıkı olmasını sevmiyorum zaten bezini poposuna yapıştırıyor sikilar
Ben hastaneden cıkar cıkmaz evime doluştular. Zaten sezaryen olmuşum. Agrıdan kıpırdayamıyorum. Cocugu emzirmek istiyorum yürü başka odaya. Gelen gitmiyor hemen. Kendi ailemden bile soğumuştum. Ağlama krizlerim tutuyodu. Bebeğimi de kıskanıyodum sevdiklerinde. Gelmeleri azalınca kendime geldim. İnsanlar çok düşüncesiz gerçekten.Ay aynen ya ne desem diye düşünüyorum. Bi de bin türlü tavsiye neler neler ya kola içince artar sütünü duydu bu kulaklar bi de yaş maya yicekmişşmhele ilk gün başım cok kalabalıktı allahım herkes mememi sıkıp emdirmeye çalıştı annem misafirle ilgilenmekten benle ilgilenemedi nasıl bi kabustu ya tam bir fiyasko. Keske kovsaydım herkesi zaten deli gidi acı cekiyorum orda...
su anneleri bi salsalar nolur ya
Canım patik kısımlarını bi terziye kestirsene. Öyle giydir rahat olur.Kızlar bir aylık bebeğim var 5 kg. 3 aylık bebek kıyafetleri olmuyor. Patikli takımların ayak kısmına ayağının yarısı zor giriyor. Bezini bile 3 numara kullanmaya başladık şimdiden. 6 aylık bebek kıyafeti alayim mı sizce çok mu büyük olur?
Bu kez çorap giydirmek zorunda kalırım kan dolaşımını etkilesin istemiyorumCanım patik kısımlarını bi terziye kestirsene. Öyle giydir rahat olur.