Ben 85 kiloyum doktorum bir şey demedi cnmkızlar kafanızı karıştırmak istemem ama.. kiloda hamileliğe engel oluyor.. konyada mustafa başaran hoca var bilen bilir...bana kilomun engel olduğunu söylemişti bnde inanmadım çevrede bnden daha kilolu bayanların hamile kaldığını görüyordum nihayetinde... başta 90 kiloydum şimdi 73 kiloya indim.. adetlerim düzelmeye başladı... yumurtalarım eskiye nazaran daha iyi çalışıp gelişiyor çok şükür.. ve doktorum yumurtalıkların etrafı yağ bezeleriyle kaplı oluyor ve yumurtalar gereğinden daha az çalışıyor demişti... bunu daha sonra bikaç doktordan dahada duydum.. tabi bizde ailecek kilo problemi var bununda etkisi vardır muhakkak.. paylaşmak istedim sadece..
Memnun oldumBende 23 yaşındayım cnm
Peki sizde pko var mikızlar kafanızı karıştırmak istemem ama.. kiloda hamileliğe engel oluyor.. konyada mustafa başaran hoca var bilen bilir...bana kilomun engel olduğunu söylemişti bnde inanmadım çevrede bnden daha kilolu bayanların hamile kaldığını görüyordum nihayetinde... başta 90 kiloydum şimdi 73 kiloya indim.. adetlerim düzelmeye başladı... yumurtalarım eskiye nazaran daha iyi çalışıp gelişiyor çok şükür.. ve doktorum yumurtalıkların etrafı yağ bezeleriyle kaplı oluyor ve yumurtalar gereğinden daha az çalışıyor demişti... bunu daha sonra bikaç doktordan dahada duydum.. tabi bizde ailecek kilo problemi var bununda etkisi vardır muhakkak.. paylaşmak istedim sadece..
Bende cnmMemnun oldum
Konyada mı yaşıyorsunzkızlar kafanızı karıştırmak istemem ama.. kiloda hamileliğe engel oluyor.. konyada mustafa başaran hoca var bilen bilir...bana kilomun engel olduğunu söylemişti bnde inanmadım çevrede bnden daha kilolu bayanların hamile kaldığını görüyordum nihayetinde... başta 90 kiloydum şimdi 73 kiloya indim.. adetlerim düzelmeye başladı... yumurtalarım eskiye nazaran daha iyi çalışıp gelişiyor çok şükür.. ve doktorum yumurtalıkların etrafı yağ bezeleriyle kaplı oluyor ve yumurtalar gereğinden daha az çalışıyor demişti... bunu daha sonra bikaç doktordan dahada duydum.. tabi bizde ailecek kilo problemi var bununda etkisi vardır muhakkak.. paylaşmak istedim sadece..
dedim ya bizim ailedede o sıkıntı var kilodan sebep olamayabiliyor... hepimiz armut göbekliyiz..Ben 85 kiloyum doktorum bir şey demedi cnm
var canm bnde pco'luyum...Peki sizde pko var mi
diyarbakırda oturuyorum.. ailem konyada yaşıyor tatilde konyadayken doktora gitmiştim...Konyada mı yaşıyorsunz
anladım cnmdedim ya bizim ailedede o sıkıntı var kilodan sebep olamayabiliyor... hepimiz armut göbekliyiz..kişiden kişiye değişebilir.. benm başıma bu
hayırlı olsun canım inşallah tutar ve bize de umut olursunKızlar merhaba ilk defa katıldım aranıza bende dün aşılama yaptırdım Oya Gökmen e İstanbulda aşırı iyi doktor dediler çokta memnun kaldım güler yüzlü iyi bir doktor pozitif enerji veriyor valla bu zaman ne zaman geçecek bilmiyorum çok merak ediyorum
hayırlı olsun canım inşallah tutar ve bize de umut olursun
Ben pko dan ötürü kilo veremiyorum siz nasıl verdinizvar canm bnde pco'luyum...
açıkcası "su içsem bile yarıyor" desem yeridir... bana doktorum "glifor 1000mg"ilaç vermişti kilo vermene yardımcı olur dedi onu bir süre kullandım.. aslında bi tür şeker ilacı bu bahsettiğim bizim ailedende kullanan var... bunun sayesinde kilo verdim ve tabi spor ve yemeğimi azalttım bu ilaç ilginç bir şekilde bana tok hissi veriyordu şimdilik kullanmıyorum... ve aynı bu ilaç yumurtalarada iyi geliyormuş kadın doğum doktorumda önermişti...Ben pko dan ötürü kilo veremiyorum siz nasıl verdiniz
15 gün mü doluyor
İnşallah tutmuştur kuzum
Bana da verdi k.doğum doktoru ama diyetisyen kullanmana gerek yok dediaçıkcası "su içsem bile yarıyor" desem yeridir... bana doktorum "glifor 1000mg"ilaç vermişti kilo vermene yardımcı olur dedi onu bir süre kullandım.. aslında bi tür şeker ilacı bu bahsettiğim bizim ailedende kullanan var... bunun sayesinde kilo verdim ve tabi spor ve yemeğimi azalttım bu ilaç ilginç bir şekilde bana tok hissi veriyordu şimdilik kullanmıyorum... ve aynı bu ilaç yumurtalarada iyi geliyormuş kadın doğum doktorumda önermişti...
aşılama 6 sında yapıldı 14 gün dolmuş oluyor
Benim de salı günü jel kullanıyorsunuzdur
2kere aşılama oldu son günlere yakın jel kullanılırken acıma oluyordu bu sefer olmadı Allah büyük ya inşallah tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?