Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

12. günü geride bıraktım sona yaklaştıkça daha da geçmek bilmiyor dua grupları, kitap okuma, film - dizi oyalanacak şey çok da beynin bir köşesinde hep aynı soru ''acaba tuttu mu?''

Merhaba arkadaşlar ben Ocak ayının 2sinde ilk defa aşılama oldum 15. Günü doktora gittim beta hcg değerim 174 çıktı ancak daha çok yeni hemen hamileyim diye sevinme biraz bekle keseyi ve kalp atışını görelim dedi doktor. Birde tabi beta hcg artmazsa bu da gelişmeyip düşeceği anlamına geliyormuş yani hamile kalmakla da bitmiyor dinlenmeli iyi beslenmeli tüm değerlerinize baktırmalı sonra da sabırlı olmanız gerekiyor

Hayırlısı olsun inşallah o kalp atışlarını duyarsınız

Valla canım bu bekleyiş çok tatlı ama bi o kadarda farklı bir bekleyiş inşallah güzel sonuç alırım. Sen aşılama yaptırdın mı? Bol bol dua edelim birbirimize
Hayır canm adet olunca başlıcaz heralde bende tedirginim şans çok düşük aşılama da bakalım hayırlısı inşallah Senin ki ve senin gibi test gününü bekleyen arkadaşlarımızın hepsinin yüzü güler ve pozitif sonuç alırsınız cnm inşallah bnde bu ay hamile kalırım da aşılama ya gerek kalmaz kuzum çünkü eminm ki çok zorlu bir süreç Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bize ve bizim gibi evlat isteyen herkese Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı çifter çifter evlatlar nasip etsin cnm

Öncelikle hayırlı olsun canım inşallah değerlerin kat kat artar ve sağlıklı bir gebelik geçirirsin bize de dua et cnm

Amin amin inşallah çünkü 5 senelik evliyim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah dualarımızı kabul eylesin gerçekten çok zor ya hele ki bekleyiş ondan daha zor

Amin amin inşallah çünkü 5 senelik evliyim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah dualarımızı kabul eylesin gerçekten çok zor ya hele ki bekleyiş ondan daha zor
Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki bende 7 senelik evliyim 23 yaşındayım ama İnan bana 7 yıl beni çok yordu

Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki bende 7 senelik evliyim 23 yaşındayım ama İnan bana 7 yıl beni çok yordu
Canım sen daha küçüksün keşke bende 23 olabilseydim
Senin daha uzun yılların var hiç stres yapma olmaz diye de düşünme kendini hayatın akışına bırak kafanı başka şeylere yor Allah büyük bir bakmışsın fark etmeden hamile kalmışsın

Evet cnm yaşım küçük eşimle dışarıda görenler sevgili sanıyolar hatta ama koca bir 7 yıl ve hiç bir sorunumuz olmadığı halde hamile kalamıyorum o yüzden oda ayrı bir üzüyo beni

Selam kızlar bugün doktora gittim iki yumurtam gelişmiş akşam çatlatma iğnemi olucam yarında aşılamam çok şükür bu aşamaya gelebildim iki kere aşılamam iptal edilmişti bu kez femara kullandım aşılama olucam inşallah yarın

Hayırlısı olsun canım inşallah tutunur sana ve bize burda güzel haberler verirsin

Umutsuzluğa kapılma cnm test gününe ne kadar var belirtin var mı hiç

kasıkta batma bel ağrısı bunlar zaten reglde de aynı farklı olarak burun kanaması nefes darlığı ve bacaklarımda kramplar oluyor günlerim geçti artık son saatler bakalım hakkımızda hayırlısı

Evet cnm yaşım küçük eşimle dışarıda görenler sevgili sanıyolar hatta ama koca bir 7 yıl ve hiç bir sorunumuz olmadığı halde hamile kalamıyorum o yüzden oda ayrı bir üzüyo beni

öyle iyi anlıyorum ki seni bi sebep olmaması inan daha iyi çok şükür ki bizlere imkansız denilmedi rabbimin uygun gördüğü zamanı bekliyoruz...

selam bende femara kullandım prospektüste meme kanseri tedavisinde kullanıldığını görünce yanlışlık var zannettim ama hakkında hep olumlu şeyler okudum saatine çok dikkat etmek lazımmış bende 2 tam 1 ufak 3 yumurta oluşmuştu yarın büyük gün belli olacak senin de Allah yardımcın olsun bol bol rabbi yesir oku rahatlatır

Kizlar merhaba bende carsamba ilk asilamami olmustum persembeden itibaren cok fena hastayim tam zamanini buldu surekli.oksuruyorum burun tikanikligi asiri halsizlik var bisey yiyemiyorum canim.istemiyo doktorada gitmedim ilac kullanmak istrmiyorm nolur nolmaz diye ama gecmek.bilmiyo napmaliyim sizce oksurdukce karnim agriyo cok korkuyorum asilama tutmayacak diye lutfen cevaplayn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…