Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugün ilk defa tuvalete girdiğimde kan geldi, kahverengi leke olarak görüyordum ama kan görünce endişelendim. sizde de aynı durum oldu mu? yarın sabah kontrolüm var inşallah kötü bir sonuçla karşılaşmam :KK43:
Benim aşılamam negatifti. Ben asilama sonrasi rutin progesteran kullandim. Mens olmadan 1 gun onceki aksam kahverengi leke seklinde kanama geldi cok az. Sonra bel agrim kasik agrim gecti. Ertesi gun hastaneye gittigimde hemşire progesteranin etkisiyle boyle olabiliyor dedi. Siz icinizi ferah tutun sizinki pozitif, insallah saglikla kucaginiza alirsiniz.

Insallah hayirli haberler alirsin canim ..Benimde aşilamamin 10.gunu ..4 gun once kasik agrim basladı .sizde de boyle agrilar oldu mu ..bide halsizlik ..:110:

Merhaba bende 8subatta asılama yaptırdım, dun 9.gunuydu beta yaptırdım sonuc 1.40 erkenmı yaptırmısım acaba sonuc cıkarmı kızlar

Selam kızlar...
Bugün kontrolüm vardı, ultrasonda bir şey görünmedi maalesef. Kan testi yapıldı değerlerim düşmeye başlamış. Dr um büyük olasılıkla kimyasal gebelik yaşıyoruz dedi. Yani ilk aşılamam pozitif görünümlü negatif olarak sonuçlandı. Mutsuzum ama bi yandan pcosla savaşırken gebe kalabildiğim için umutluyum. Güzel haberler verip umut olmak isterdim hepinize. Umarım bir sonraki sefere 😊

Bende ilk aşılamanın 20.gunu adet olmustum canim .
Selam kızlar...
Bugün kontrolüm vardı, ultrasonda bir şey görünmedi maalesef. Kan testi yapıldı değerlerim düşmeye başlamış. Dr um büyük olasılıkla kimyasal gebelik yaşıyoruz dedi. Yani ilk aşılamam pozitif görünümlü negatif olarak sonuçlandı. Mutsuzum ama bi yandan pcosla savaşırken gebe kalabildiğim için umutluyum. Güzel haberler verip umut olmak isterdim hepinize. Umarım bir sonraki sefere 😊
Merhaba benim de ilk aşılamam olumsuz oldu.12.gün direkt adetim geldi test yapmadan daha. Bu arada sorunumuz aynı bende pcosla mücadele içindeyim. İnsülin direnci var pcosdan kaynaklı. Doktorum diyet ve egzersiz önerdi fazla kilom olmamasına rağmen zayıflamam gerekiyormuş. Diyetisyene gidiyorum şimdi. Diyetisyenim Myo İnositol diye bir gıda takviyesi önerdi. Bir de bununla denicem bakalım sizin de aklınızda bulunsun. Ben baya araştırdım bu şekilde pcosu ve insulin direncini yenen ve hamile kalan çok kişi var.

Kızlarım 5 Ocak da ilk aşılamamı yaptırmıştım 12. Gün adet oldum malesef güzel haber vermek isterdim ama kan testi yaptıramadan adet oldum . Umarım sizin güzel sonuçlanır

Benimle ayni günmüş aşılamamız 8 şubat :KK54:.. Tahlil icin cok erken sabredip beklemeliyiz .. 5 gunumuz kaldı Allahın izniyle ....:dua:

Merhaba benim de ilk aşılamam olumsuz oldu.12.gün direkt adetim geldi test yapmadan daha. Bu arada sorunumuz aynı bende pcosla mücadele içindeyim. İnsülin direnci var pcosdan kaynaklı. Doktorum diyet ve egzersiz önerdi fazla kilom olmamasına rağmen zayıflamam gerekiyormuş. Diyetisyene gidiyorum şimdi. Diyetisyenim Myo İnositol diye bir gıda takviyesi önerdi. Bir de bununla denicem bakalım sizin de aklınızda bulunsun. Ben baya araştırdım bu şekilde pcosu ve insulin direncini yenen ve hamile kalan çok kişi var.
merhaba, insülin direnci için herhangi bir ölçüm yapılmış mıydı sana? kilom ile alakalı herhangi bir şey söylemedi dr um ama pcostan kaynaklı kilo alımı oluyor ve vermesi çok daha zor :( açıkcası rahim filmi bile çekilmeden 1. aşılama işlemim yapıldı. değerler 19-56-153 oldu hamile olduğumu söylediler sonra tekrar 54 e düştü, kimyasal gebelik yaşıyorum şuan.. tekrar deneme yapmalı mıyım kararsızım. dediklerinize dikkat edeceğim kilo kontrolü gerçekten önemli..

merhaba, insülin direnci için herhangi bir ölçüm yapılmış mıydı sana? kilom ile alakalı herhangi bir şey söylemedi dr um ama pcostan kaynaklı kilo alımı oluyor ve vermesi çok daha zor :KK43: açıkcası rahim filmi bile çekilmeden 1. aşılama işlemim yapıldı. değerler 19-56-153 oldu hamile olduğumu söylediler sonra tekrar 54 e düştü, kimyasal gebelik yaşıyorum şuan.. tekrar deneme yapmalı mıyım kararsızım. dediklerinize dikkat edeceğim kilo kontrolü gerçekten önemli..
İlk başta ölçüm yapmadan bu tanıyı koydu doktorum %90 insülin direnci var dedi çünkü pcos olunca insülin direnci oluşuyormuş. Ölçüm yapmadan böyle bir tanı koyup ve bundan dolayı ilaç vermesi tuhaf gelmişti. Daha sonra başka doktora gittim o da aynısını söyledi ilaçlarına devam et dedi. Şekeri ve unu hayatımdan tamamen çıkardım. Pcos varsa muhtemelen sizde de vardır insülin direnci belki de kimyasal gebelik olmasının sebebi odur. Çünkü doktorum bana değerlerini normal hale döndürmeden hamile kalman zor kalsan bile düşük olabilir dedi. O yüzden siz de bu konuyu bir araştırın derim. Ben çok geç farkına vardım 2.5 senedir çocuk düşünüyorum olmuyor.

Merhaba kızlar ben de ilk aşılamamı ocakta olmuştum. Bugün ikincisi için doktora gittim. İlkinde gonal f kullanmıştım bunda 5 gün femara sonrasında gonal f dediler var mı böyle kullanmış olan?

12 şubatta aşılama oldum bugün dayanamayıp erken gebelik testi aldım hayalet çizgi bile çıkmadı umutsuzum 😞

Merhaba kızlar asılama yaptıralı bugun 12.gun oldu ve normalde adet gunum bugun uc dort defa peceteyr akıntıyla karısık kan geldı devamı gelmedı napmalıyım endıselendım varmı yokmu bılemrdım varmı bu durumu yasayan

Insallah hayirli haberler alirsin canim ..Benimde aşilamamin 10.gunu ..4 gun once kasik agrim basladı .sizde de boyle agrilar oldu mu ..bide halsizlik ..:110:
Aynı gun olmusuz asılama bugun akıntıyla karısık kanamam oldu ama devam etmedı sen ne durumdasın test yaptınmı

Merhaba kızlar asılama yaptıralı bugun 12.gun oldu ve normalde adet gunum bugun uc dort defa peceteyr akıntıyla karısık kan geldı devamı gelmedı napmalıyım endıselendım varmı yokmu bılemrdım varmı bu durumu yasayan
Gebelik testi yaptirin. 12. Gun erken belki yerlesme kanamasidir. Doktorunuzun onerisi olabilir.

Sonuc ne oldu arkadasım benımde kanamam var
kimyasal gebelik ile sonuçlandı canım, ilk değerlerim yükseldi şimdi düşmeye başladı, bugün de adet olmaya başladım ikinci aşılama için konuşacağız dr la önümüzdeki hafta :( rahim filmi çektirmemiz gerekiyor mu yine öncesinde dedim. tüplerde sorun olsaydı gebelik oluşmazdı dedi. uygun şartlar olursa tekrar aşılama yaptıracağım..

Km
kimyasal gebelik ile sonuçlandı canım, ilk değerlerim yükseldi şimdi düşmeye başladı, bugün de adet olmaya başladım ikinci aşılama için konuşacağız dr la önümüzdeki hafta :KK43: rahim filmi çektirmemiz gerekiyor mu yine öncesinde dedim. tüplerde sorun olsaydı gebelik oluşmazdı dedi. uygun şartlar olursa tekrar aşılama yaptıracağım..
Benimde bugun kanam yoğunlaştı kısmet değilmis napalım eşim cok umutlanmıstı soyleyemedım bıle henuz cok morelsızım allah hepımızın yardımcımız olsun ınsallah

Back
X