Siyah gibi akinti hala oluyor doktoru aradim jel kullanmaya devam et dedi . Yarina kadar belli olur sanirim .eger adet oluyorsam yogunlasir ..eger kesilirse yarin asilamanin 15.gunu oluyo pazartesi test yaparım .. .sanirim cok stres yapiyoruz ..bence sende bu ay doktora gitme dinlen kendini baska seylerle oyala ..benim oglumda 2 asilama yaptirmistim 15 gun sonra sonuc negatifti ama adette olmamistim .bu arada ben Ilacsiz adet olamiyordum . Bu sefer doktora gitmicem dedim ve kendim sogan kürüyle adet olacam dedim .15 gun duzenli sabah aksam ackarina sogan suyu ictim ve adet olmayi bekledim ..fakat bir hafta gecti yine adet olmadim .dedim ben adet olamiyorum bari sokturucu hap iceyim .ama icimden bi ses once test yap diyo ..Ben hapa baslamadan once test alip yaptim .ama hamilelik yoktur diye dusunuyordum. Bi baktim cift cizgi. Ama asilamadan 1 bucuk ay sonra ..ya asilama tuttu yada sogan suyundan ...Allahim insallah senin ve buradaki tum anne adaylarina cift cizgiyi gormeyi nasip etsin inşallah. Rabbimin izniyle olur .pazartesi yazarim sonucu.

umudunuzu kesmeyin.