Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar ben bir kere femara ve çatlatma iğnesi oldum ama gebelik elde edilmedi bizde sayı normal, ileri hız %35 toplam hız %50 ama morfoloji 2, bir türlü yükseltemiyoruz
Doktor hsg çekelim dedi ama korkuyorum, aşılama diyor, sizce tutarmı

Canım aşılamayla birlikte kullanmaya başladım. Benim çok fazla karın ağrım oldu. Adım bile atamadım 15 gün ağrıyla kıvrandım. Jel su gibi akıntı yaptı. Göğüslerim ağrıdı mı hiç hatırlamıyorum. O kadar çok ağrım vardı ki onu hatırlamıyorum. Gece bile 2 kez lavaboya gitmek zorunda kaldım. Akşam bir kez yatarken sıkıyordum .
Aynen öyle Canım lavabo sorunu bende de var maalesef ama göğüslerde ağrıda çok benim şimdi uçlara indi ağrılar önceleri yukarılar ağrıyordu bi de aşılmayı ilk olduğum günlerde 4 gün falan böyle batm şeklinde oldu şuan yok

Ama iğneleri vurulurken göğüslerim çok hassaslaşmıştı ve çok ağrıyordu . Benim o ay çok zor geçti canım
Canım ben adetin 4 günü başladım letrol kullandım 5 gün sonra 2 gün ara kontrole gittim daha sonra gelişmedi yavaştı yumurtalar gonal f kalem şekilli olanda günlük 75 kullandım 5 gün daha tahliller falan düzeldi yumurtalar büyüdü 1 tanesi 23mm diğer ikisi de eladan geliyor dedi doktorum sonu bi doz daha oldum sonra 31 aralıkta gece ovitrelle kullandım ve 2 ocakta oldu aşılamam iğneler biraz sancı yaptı tabi

Canım ben adetin 4 günü başladım letrol kullandım 5 gün sonra 2 gün ara kontrole gittim daha sonra gelişmedi yavaştı yumurtalar gonal f kalem şekilli olanda günlük 75 kullandım 5 gün daha tahliller falan düzeldi yumurtalar büyüdü 1 tanesi 23mm diğer ikisi de eladan geliyor dedi doktorum sonu bi doz daha oldum sonra 31 aralıkta gece ovitrelle kullandım ve 2 ocakta oldu aşılamam iğneler biraz sancı yaptı tabi
İnşallah tutar canım bebeğin seninledir. Rabbim anne olmayı hepimize nasip etsin 🤲🏻🤲🏻

Amin🤲🏻 Kızlar çok acil hamile kalmak istiyorum ya. Kalbim bu mutlulukla atsın istiyorum . Çok üzgünüm kaç gündür. Bu ay bi de Doğum kontrol hapı kullanıyorum ya daha çok üzgünüm 🥺🥺🥺🥺😔😔

Amin🤲🏻 Kızlar çok acil hamile kalmak istiyorum ya. Kalbim bu mutlulukla atsın istiyorum . Çok üzgünüm kaç gündür. Bu ay bi de Doğum kontrol hapı kullanıyorum ya daha çok üzgünüm 🥺🥺🥺🥺😔😔
Üzülme Canım hepimiz aynı durumdayız burda ama dua edelim şükredelim çokça rabbim en hayırlı zamanı biliyordur elbet 🤲🏻

Merhaba kızlar deveyte unv hastanesınde asılama yaptırmak ıstıyorum hemen gıdınce yapıyolarmı sartları bılen varmı

Merhaba! Ben üni. Hast. Yaptırıyorum bir yıl korunmasız ilişki ile hamile kalamamam ve kan testinde amh değerime bakılarak hemen tedaviye başladılar. ( amh değerim 0,99 du )

Selamünaleyküm herkese. Bugün aşılama yaptırdım. Daha önce 1 negatif ve 1 pozitif (kimyasal oldu ama) aşılamam var bu 3. deneme oluyor. Rabbim ümmeti Muhameddin anne olmak isteyenlerine hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize. 2020 Ocakta aşılama yaptıranlar burada toplanalım. Destek ve moral oluruz birbirimize. Selametler diliyorum 😊
Merhaba kimyasal olduğunu nasıl anladiniz benim 14 günden 2 gün önce yaptım pozitif cıktı yarın kan vericem

merhaba kızlar bende bu gün başladım iğneye 15 inde gel dedi dr. ilk aşılamam olucak 🤗
umarım hepimizinki tutar güzel haberler alırız

Merhaba kimyasal olduğunu nasıl anladiniz benim 14 günden 2 gün önce yaptım pozitif cıktı yarın kan vericem
sanırım kan testini tekrarlatıyorlar ve değerlerdeki artış normal mi bakıyorlar zaten sonrada kese görünüyor

Selamünaleyküm herkese. Bugün aşılama yaptırdım. Daha önce 1 negatif ve 1 pozitif (kimyasal oldu ama) aşılamam var bu 3. deneme oluyor. Rabbim ümmeti Muhameddin anne olmak isteyenlerine hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize. 2020 Ocakta aşılama yaptıranlar burada toplanalım. Destek ve moral oluruz birbirimize. Selametler diliyorum 😊
Merhaba ben yeniyim burada asilamayi nerde oldunuz devlette mi?

Back
X