Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah herkesin hepimizin tutar aşılaması. Bugün öğlen yapıldı aşılamam ilk saatler bişey yoktu ama bir iki saattir hafif ağrı ve şişkinliğim var şuan için. İlk aşılama tecrübem çok kötüydü kanamam olmuştu yıkama zor gitmişti tutmayacağı çok belliydi. Fakat bugün bu seferkinde meğerse farkettim ki aşılama çok kolay bi işlemmiş hiç canım acımadı. Doktorum jel falanda yazmadı genelde önermiyormuş. Zorlu bekleyiş başladı sonu hayır olsun inşallah 🙏🏻

İnşallah herkesin hepimizin tutar aşılaması. Bugün öğlen yapıldı aşılamam ilk saatler bişey yoktu ama bir iki saattir hafif ağrı ve şişkinliğim var şuan için. İlk aşılama tecrübem çok kötüydü kanamam olmuştu yıkama zor gitmişti tutmayacağı çok belliydi. Fakat bugün bu seferkinde meğerse farkettim ki aşılama çok kolay bi işlemmiş hiç canım acımadı. Doktorum jel falanda yazmadı genelde önermiyormuş. Zorlu bekleyiş başladı sonu hayır olsun inşallah 🙏🏻
İlk gün agrı normal 2.gün hafif kasık agrım varı şimdi yok. Bana jel verdi doktorum Progestan içeriyor tutunmayı kolaylaştırıyor yazıyor. İnşallah hayırlısı o güzel haberi hepimz alırız hayırlısıyla

İlk seferinde tam 10 gün ağrı çekmiştim bakalım şimdi nasıl olcak gün gün yazıcam yeni tecrübe edecek arkadaşlar için hemde süreci ortaklaşa sizlerle paylaşıp birbirimize destek olmak için. Gerçekten çok zor Allah sabır, güç versin bizlere 🙏🏻🙏🏻

Ben memnunum dilay hocadan pco var bende eşimde de ileri hareket sorunu var. İlk aşılamam ganafol f kullandm göbekten 1 hafta sonra çatlama iğnesi verdi 2nfğn sonra aşılama oldu canım bugun 3. Günüm inşallah tutar
İnşallah canım. Final f ları kaç mm vurdun? Kaç yumurtan oldu

İlk seferinde tam 10 gün ağrı çekmiştim bakalım şimdi nasıl olcak gün gün yazıcam yeni tecrübe edecek arkadaşlar için hemde süreci ortaklaşa sizlerle paylaşıp birbirimize destek olmak için. Gerçekten çok zor Allah sabır, güç versin bizlere 🙏🏻🙏🏻
Amin Canım hepimize inşallah

Kimse yok mu hadi belirtileri alalım kızlar ya lütfen canlar heyecanlı bekleyiş devam moral bozmak yok düşünün ki meleklerimiz bizimle inşalllah allah Cc izniyle tabii ki
Ben salı günü oldum aşılamamı. O gün hiçbir şeyim yoktu. Ertesi gün öğlene doğru çok şiddetli karın, kasık ve bel ağrısı başladı. Tüm gün geceye kadar sürdü. Perşembe ve cuma ara ara ağrılarım oldu ama 2.gün gibi olmadı hiçbiri. Ayakta çok kaldığım hiç uzanamadığım için dün akşam belim çok ağrıdı. İlginç bir şekilde göğsümde hiç ağrı yok benim de.
idrarı köpüren var mı? Benim idrarımda köpürme var.

Ben salı günü oldum aşılamamı. O gün hiçbir şeyim yoktu. Ertesi gün öğlene doğru çok şiddetli karın, kasık ve bel ağrısı başladı. Tüm gün geceye kadar sürdü. Perşembe ve cuma ara ara ağrılarım oldu ama 2.gün gibi olmadı hiçbiri. Ayakta çok kaldığım hiç uzanamadığım için dün akşam belim çok ağrıdı. İlginç bir şekilde göğsümde hiç ağrı yok benim de.
idrarı köpüren var mı? Benim idrarımda köpürme var.
İdrarında köpürme varsa bi doktor a git böbrek ye bi sıkıntı olabilir aşılamayla ilgisi yok bunun

Selam kızlar benimde gecen ay yumurta fazlalığından aşılamam iptal edilmişti 3 gün gecikmeli adet oldum yarında femaraya başlayacağım gecen ay klomen kullanmıştım inşallah bu ay her şey yolunda gider de aşılama yaptırabilirim hepimiz için hayırlısı olsun inşallah tez vakitte kucagımıza alalım bebeklerimiz 🤲

Bugün 6. Günüm hiç belirti yoktu normalde bugün yumurtamın olduğu tarafta batmalar oluyor ara ara kramp gibi birde göğüs ucu hassasiyeti başladı cumartesi 13.gün oluyor kan testi yaptırcam

Bugün 6. Günüm hiç belirti yoktu normalde bugün yumurtamın olduğu tarafta batmalar oluyor ara ara kramp gibi birde göğüs ucu hassasiyeti başladı cumartesi 13.gün oluyor kan testi yaptırcam
Benimde ilk dört güne kadar batmalar oldu ama şu an yok 10. Günüm ve göğüs ucu hassasiyetim var sence iyi bir belirti mi canım

Aa bi de sanki adet olucak gibi hissediyorum sürekli şekerli bişeyler yemek istiyorum ve elim ayağım yanıyor adet olmadan da böyle olurum ben inşallah tutmuştur ya dua edelim inşallah hepimizin sonuçları iyi olur 😇

Aa bi de sanki adet olucak gibi hissediyorum sürekli şekerli bişeyler yemek istiyorum ve elim ayağım yanıyor adet olmadan da böyle olurum ben inşallah tutmuştur ya dua edelim inşallah hepimizin sonuçları iyi olur 😇
Bu belirtilerin bi kısmı ilaçlardan oluyor tabi ama hamile olanların büyük bir kısmında adet olacakmıs gibi sancı oluyormuş hatta olmadı diye korkmuş çoğu hamile olduklarını öğrenmişler inş bizlerin de öyle olur dua edelim gerçekten birbirimize de🙂😇

Bu belirtilerin bi kısmı ilaçlardan oluyor tabi ama hamile olanların büyük bir kısmında adet olacakmıs gibi sancı oluyormuş hatta olmadı diye korkmuş çoğu hamile olduklarını öğrenmişler inş bizlerin de öyle olur dua edelim gerçekten birbirimize de🙂😇
Tabi Canım her namazda inan herkese dualarımız rabbim nasip etsin inşallah ben kasım da da yaptırdım onda da aynı ilaçları kullandım ve adet sancılarım olmuştu belirtilerim de vardı sadece farklı olarak bu ay ilk günler batmalar ve göğüs ağrım oldu ilaçların etkisi mi bilmiyorum Canım 😊

Selamünaleyküm herkese. Bugün aşılama yaptırdım. Daha önce 1 negatif ve 1 pozitif (kimyasal oldu ama) aşılamam var bu 3. deneme oluyor. Rabbim ümmeti Muhameddin anne olmak isteyenlerine hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize. 2020 Ocakta aşılama yaptıranlar burada toplanalım. Destek ve moral oluruz birbirimize. Selametler diliyorum 😊

selamun aleyküm bn aranıza yeni katılıyorum... sürekli takip ederdim ama yazmak nasip olmadı.. bn 3 yıllık evliyim.daha önce 5 kez klmen kullandım.. geçtiğimiz 2 ay femara ve bu ayda aşılamaya başlayacağm hayırlısıyla.. 2 gündür iğnelerime başladım..burdan birbirimize destek olalım inşaAllah.. bilgilenelim bilgilendirelim.. her zamn hepimize dua ediyorum.. Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşaAllah.. hayırlı evlatlarla dolsun kucaklarımız... 👶

Back
X