Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hamilesindirMerhaba sonucunuz ne çıktı acaba benimde dün 15. Günümdü ilişkiden sonra pembe akıntı oldu sonra kesildi bugün kanamam oldu adetmi oldum yoksa ilişkiden dolayısı kanamam oldu bilmiyorum
Malesef canım sonuç negatifİnşallah hamilesindir
Hayırlısı olsun canım üzülme rabbim isteyen herkese nasib etsn sanada banada herkezedeMalesef canım sonuç negatifben özel emsey hastanesinde yaptırdım 1200 TL ye
Amin inşallah canım ama üzülmemekte el değil malesef Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahHayırlısı olsun canım üzülme rabbim isteyen herkese nasib etsn sanada banada herkezede
Sonuç ne acabaKızlar tahlil verdim bekliyorum şuan bile adet sancısı çekiyorum dua edin inşallah tutmuştur
Asilamaniz tuttumu acabaHayırlı haberlerini bekliyoruz canım, inşallah tüm isteyenlere nasip olsun. Stres yapsak da her şey olacağına varır. Eşlerimizin kıymetini bilelim, en zor günlerimizde hep destekler sağolsunlarbir arkadaşımın da iki sene olmadı(eşi varikosel ameliyat olmuştu) iki sene sonra doğal yolla oldu ama hamileliğinde depresyona girdi çok zor geçirdi o süreci ilaçla atlattı. Ben öyle bir şeyden de korkuyorum bu süreçte ne kadar stres yaparsak o zamana da yansıyacak diye. O yüzden ne kadar rahat o kadar iyi. Haftasonu canın ne istiyorsa onu yap uzaklaş bu konudan. Şükür ki bir şekilde yumurtamız gelişiyor İmkansız değil hiçbir şey.
Maalesef tutmadı, 2. Aşılamayı yaptırdık sonraki ay o da tutmadı. Tüp bebekle pozitifi gördüm bakalım şimdilik inşallah sağlıkla ilerler.Asilamaniz tuttumu acaba
Hayırlı olsun canım inşallah herşey sağlıklı ilerler sağ salim kucağına alırsın bebeğini bende tüp bebek düşünüyorum ama kafam çok karışık sizin sorununuz neydi hangi hastanede yaptırdınız tüp bebeği biraz bilgi verirsen çok mutlu olurumMaalesef tutmadı, 2. Aşılamayı yaptırdık sonraki ay o da tutmadı. Tüp bebekle pozitifi gördüm bakalım şimdilik inşallah sağlıkla ilerler.
Çok teşekkür ederim Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah. Benim problemim amh düşük fsh yüksekti. Benim durumumda aşılamanın tutmayacağını düşünüyordum. Ama tüp bebek raporu için 2 aşılama şartı olduğu için mecbur yaptırdım. Eskişehir Acıbademde yaptırdım tüp bebeği. Senin neden kafan karışık?Hayırlı olsun canım inşallah herşey sağlıklı ilerler sağ salim kucağına alırsın bebeğini bende tüp bebek düşünüyorum ama kafam çok karışık sizin sorununuz neydi hangi hastanede yaptırdınız tüp bebeği biraz bilgi verirsen çok mutlu olurum
Anladım canım. Aklında kalıyorsa çoğu özel tüp bebek merkezi ücretsiz ilk görüşme yapıyor. Bi gidip muayene olup sonuçlarını gösterebilirsin. Bu şekilde fikir edinebilirsin. Ona göre aşılama ya da tüp bebeğe karar verebilirsin. Değerlerin güzel amh'a bakılmadıysa folikül sayına bakılmıştır o kaç çıkıyordu aşılama için adetin 2.günü gittiğinde?4 yıllık evliyim ben şimdiye kadar hep Bi sorunumuz olmadığını söyledi doktorlar ama 4 ay önce aşılama yaptım ve Rahim ağzın çok dar dedi doktor aşılama tutmadı şimdi tekrardan Bi aşılama daha mı denesem yoksa tüp bebek mi yapsam bilemiyorum rahim ağzı darlığı büyük Bi sorun mu onuda bilmiyorum bu ay tekrardan hormon testi yaptırdım fsh 9. 85 e2 25.19 prolaktin 20.46 çıktı doktor yoktu göstermedim sonuçları ne yapacağımı bilemiyorum
Siz ne kadara yaptırdınız tüp bebeğiAnladım canım. Aklında kalıyorsa çoğu özel tüp bebek merkezi ücretsiz ilk görüşme yapıyor. Bi gidip muayene olup sonuçlarını gösterebilirsin. Bu şekilde fikir edinebilirsin. Ona göre aşılama ya da tüp bebeğe karar verebilirsin. Değerlerin güzel amh'a bakılmadıysa folikül sayına bakılmıştır o kaç çıkıyordu aşılama için adetin 2.günü gittiğinde?
Benim raporluydu havuzlama yöntemi kullanıldı yani 2 kez yumurta toplama oldu. Toplamda 25bin civarı ödedikSiz ne kadara yaptırdınız tüp bebeği
Hayirli olsun canim ins saglikli bi sekidle bebegini kucagina alirsin bende 10.gunde test verdim negatif cikti aderi bekliyorum keske ader olmasam testi erken yaptigim icin oyle olsa keskeeeeMaalesef tutmadı, 2. Aşılamayı yaptırdık sonraki ay o da tutmadı. Tüp bebekle pozitifi gördüm bakalım şimdilik inşallah sağlıkla ilerler.
İnşallah canım Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın. İnşallah tutar aşılaman senin de. Tutmazsa da üzülmek, vazgeçmek yokHayirli olsun canim ins saglikli bi sekidle bebegini kucagina alirsin bende 10.gunde test verdim negatif cikti aderi bekliyorum keske ader olmasam testi erken yaptigim icin oyle olsa keskeeee