- Emoji Skoru
- 3.610
- Puanlar
- 133
çok teşekkürleroyy çok tatlış olmuş yaa güle güle giydirmeyi nasip etsin Rabbim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkürleroyy çok tatlış olmuş yaa güle güle giydirmeyi nasip etsin Rabbim
evet babam yaptı :)Çok güzel olmuş rafları filan siz eklediniz di mi
Harika olmuş canim,
Neler var kiyafet olarak dolabinda?
Allah giydirmeyi nasip etsin inşallah.
Cok mantikli olmus valla![]()
ilk önce nasıl oluyor ikinizdende kan alıp kanınızamı bakıyolar acabaBizim de var. Bir süre aralıklarla test yapıldı 28. haftada yine test yapildi negatif çıktı sonra kan uyuşmazlığı iğnesi yapildi
Benden kan tahlili alındı. Uyuşmazlığın bebeğe etki edip etmediğine bakiyorlar sanırım sonuç negatif çıkınca da uyuşmazlık iğnesini yaptılar.evet babam yaptı :)
kardeşimin ve ablamın bebeklerinin küçükleri :)
9 tane falan yenidoğan takımı var
15 tane sade alt
10-15 arası sade üst
kısa kollu uzun kollu sıfır kollu baya sayıda zıbın
içlikler
tulumlar :)
sağol canımm :)
ilk önce nasıl oluyor ikinizdende kan alıp kanınızamı bakıyolar acaba
Selam teyzeleri 1680 g 43 cm lik oğlum merhaba diyor
Ben hiç kilo almamışım mutlu oldum
Hala devam eden kusmaların faydasıEki Görüntüle 2556853
Amin birlikte inşallahSen de bendensin. Ben yiyememekten alamıyorum ama bebisim almış. Onlar iyi olsun da. Ben bir kaç kilo alsam psikolojik rahatlayacağım.
Bu arada maşallah. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah.
Maşallah kuzucuğa. Seninle haftalarımız aynı inş. benim bebeğimde kilo almıştır. Yoksa seninki biraz tosuncuk mu olacakSelam teyzeleri 1680 g 43 cm lik oğlum merhaba diyor
Ben hiç kilo almamışım mutlu oldum
Hala devam eden kusmaların faydasıEki Görüntüle 2556853
Evet canım kızım da 4.5 kg doğdu biraz kilolu oluyor sanırım benimkilerMaşallah kuzucuğa. Seninle haftalarımız aynı inş. benim bebeğimde kilo almıştır. Yoksa seninki biraz tosuncuk mu olacak![]()
Olur canım ama saten mi bu sürende rahat olmazKızlar bugün ilk defa dışarı çıktım hastane kontrolleri ve ya aciller dışında. Oksijen sen ne güzel şeysin dedim. Allah kimselere hastalık vermesin elden ayaktan düşürmesin güneşi görmek ciğerlerine temiz hava doldurmak gibisi yokmuş.
Bugün lcw ya gittim pijama takimi beğendim. Onu düğmeli. Resimdeki gibi. Kara cumaya lcw indirim yapıyor mu biraz bekleyip öyle alayim alacaksam da diyorum. Sitesinde de var güzel pijamalar. Emziren anneler böyle olur demi?
Eki Görüntüle 2556869
Kızlar bugün ilk defa dışarı çıktım hastane kontrolleri ve ya aciller dışında. Oksijen sen ne güzel şeysin dedim. Allah kimselere hastalık vermesin elden ayaktan düşürmesin güneşi görmek ciğerlerine temiz hava doldurmak gibisi yokmuş.
Bugün lcw ya gittim pijama takimi beğendim. Onu düğmeli. Resimdeki gibi. Kara cumaya lcw indirim yapıyor mu biraz bekleyip öyle alayim alacaksam da diyorum. Sitesinde de var güzel pijamalar. Emziren anneler böyle olur demi?
Eki Görüntüle 2556869
Hay maşallah ne yeyip ne içiyorsun sırrın neEvet canım kızım da 4.5 kg doğdu biraz kilolu oluyor sanırım benimkiler
Almıştır mutlaka![]()
Olur canım ama saten mi bu sürende rahat olmaz
Aynen benim de geçti neredeysegaliba magnezyum alımından kaynaklı.Bende 2 gün içmedim ağrı başladı 3 gündür içiyorum çok sükÜr yok ağrım.
O zaman olur canımYok canım saten değildi. Pamuklu kumaş.
Kızım da sezeryandıHay maşallah ne yeyip ne içiyorsun sırrın nesezaryan mıydı kızın.
Çokkk güzelll sağlıkla Güzel günler geçirsin içindeKızlar geldi odamız
İnşallah oğlumuzda sağlıkla gelir![]()