• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Kızlar merhaba ,

Bayağıdır iş yerinde çok yoğunum,giremiyorum katılamıyorum sohbetlere o yüzden:) Ama maşallah herkes iyi anladığım kadarıyla :)
Bende şimdiye kadar herhangi bir sorun olmadı,toplamda 5 kg aldım,biraz dikkat ediyorum yediklerime.Yarın şeker yüklemesine gideceğim,pek istemiyordum ama direnmiyorum artık :) Bir de ne sağlık ocağı ne doktor tetanosdan bahsetmedi,yarın doktora bir hatırlatsam mı acaba ?
Pek alışveriş yapmadım ama sanki kıyafet harici gerek kalmadı gibi :) Park yatak,beşik,bebek arabası arkadaşımdan aldım,gayet de iyi durumdalar,2 çocuk daha büyütürler.Banyo küveti,battaniye,yastık falan da daha gelecek. Görümceminde 2 bebeği o da ayırmış birşeyler :)Açıkçası pek masraf yaptırmadılar bana,ama ufak tefek alınacaklar var tabi. Haftaya black friday varmış sanırım,o güne saklıyorum alacaklarımı :)

Çok güzel olmuş rafları filan siz eklediniz di mi
evet babam yaptı :)

Harika olmuş canim,
Neler var kiyafet olarak dolabinda?
Allah giydirmeyi nasip etsin inşallah.

kardeşimin ve ablamın bebeklerinin küçükleri :)
9 tane falan yenidoğan takımı var
15 tane sade alt
10-15 arası sade üst
kısa kollu uzun kollu sıfır kollu baya sayıda zıbın
içlikler
tulumlar :)

Cok mantikli olmus valla 😃

sağol canımm :)

Bizim de var. Bir süre aralıklarla test yapıldı 28. haftada yine test yapildi negatif çıktı sonra kan uyuşmazlığı iğnesi yapildi
ilk önce nasıl oluyor ikinizdende kan alıp kanınızamı bakıyolar acaba

evet babam yaptı :)

kardeşimin ve ablamın bebeklerinin küçükleri :)
9 tane falan yenidoğan takımı var
15 tane sade alt
10-15 arası sade üst
kısa kollu uzun kollu sıfır kollu baya sayıda zıbın
içlikler
tulumlar :)

sağol canımm :)

ilk önce nasıl oluyor ikinizdende kan alıp kanınızamı bakıyolar acaba
Benden kan tahlili alındı. Uyuşmazlığın bebeğe etki edip etmediğine bakiyorlar sanırım sonuç negatif çıkınca da uyuşmazlık iğnesini yaptılar.

Selam teyzeleri 1680 g 43 cm lik oğlum merhaba diyor
Ben hiç kilo almamışım mutlu oldum
Hala devam eden kusmaların faydası
IMG_20191120_171735.webp

Selam teyzeleri 1680 g 43 cm lik oğlum merhaba diyor
Ben hiç kilo almamışım mutlu oldum
Hala devam eden kusmaların faydasıEki Görüntüle 2556853

Sen de bendensin. Ben yiyememekten alamıyorum ama bebisim almış. Onlar iyi olsun da. Ben bir kaç kilo alsam psikolojik rahatlayacağım.

Bu arada maşallah. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah.

Kızlar bugün ilk defa dışarı çıktım hastane kontrolleri ve ya aciller dışında. Oksijen sen ne güzel şeysin dedim. Allah kimselere hastalık vermesin elden ayaktan düşürmesin güneşi görmek ciğerlerine temiz hava doldurmak gibisi yokmuş.

Bugün lcw ya gittim pijama takimi beğendim. Onu düğmeli. Resimdeki gibi. Kara cumaya lcw indirim yapıyor mu biraz bekleyip öyle alayim alacaksam da diyorum. Sitesinde de var güzel pijamalar. Emziren anneler böyle olur demi?

20191120_103221.webp

Maşallah kuzucuğa. Seninle haftalarımız aynı inş. benim bebeğimde kilo almıştır. Yoksa seninki biraz tosuncuk mu olacak 👏👏👏
Evet canım kızım da 4.5 kg doğdu biraz kilolu oluyor sanırım benimkiler
Almıştır mutlaka 💕

Kızlar bugün ilk defa dışarı çıktım hastane kontrolleri ve ya aciller dışında. Oksijen sen ne güzel şeysin dedim. Allah kimselere hastalık vermesin elden ayaktan düşürmesin güneşi görmek ciğerlerine temiz hava doldurmak gibisi yokmuş.

Bugün lcw ya gittim pijama takimi beğendim. Onu düğmeli. Resimdeki gibi. Kara cumaya lcw indirim yapıyor mu biraz bekleyip öyle alayim alacaksam da diyorum. Sitesinde de var güzel pijamalar. Emziren anneler böyle olur demi?

Eki Görüntüle 2556869
Olur canım ama saten mi bu sürende rahat olmaz

Eki Görüntüle 2556869

24 Kasım da öğretmenler günü indirimi oluyor eğer yakınında biri varsa onun MEB kartını kullanabilirsin gerçi bu sene yaparlar mi bilmiyorum

Kızlar geldi odamız😍😍😍😍😍
İnşallah oğlumuzda sağlıkla gelir🦶🦶

Eklentiler

• 9A864BFA-1081-4E4F-A3CD-28B6207E6659.webp
    9A864BFA-1081-4E4F-A3CD-28B6207E6659.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 80
  • 59003DF5-47B4-4811-A50E-D20C47E6ABE5.webp
    59003DF5-47B4-4811-A50E-D20C47E6ABE5.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 80
  • FDBDC581-F514-4414-8B74-06D791322E64.webp
    FDBDC581-F514-4414-8B74-06D791322E64.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 84