- Emoji Skoru
- 6.291
- Puanlar
- 158
Tuzlu , salamura tarzi seyler tuketiyor musunuz onlar da ödem yapiyor ?maşallahenn zayıf benim ki herhalde
970 gram . Suyum da fazla çıktı ödemde var bir kere de normal olsa şaşacam
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tuzlu , salamura tarzi seyler tuketiyor musunuz onlar da ödem yapiyor ?maşallahenn zayıf benim ki herhalde
970 gram . Suyum da fazla çıktı ödemde var bir kere de normal olsa şaşacam
![]()
Selam kızlar sessizce takipteyim sizi
Gece yatakta okuyorum yazıyorum cevaplaya basamasan uyuyakalıyorum
Ara tatil iyi geldi bana biraz dinlendim
Kızımı almak için adanaya geldim bugün yarın döneceğim
Birkaç gündür yaşadığım bişi var size de sorayım
Karnıma sancı giriyor 3 5 saniye ama ağlatacak gibi bir sancı doğum sancısı çekmedim ben nasıl bişi olduğunu bilmiyorum doktoru aramam gereken bişi mi acaba
Bende de oldu bir Kaç kere . Ağlatacak kadar resmen bıçak saplanmış gibiSelam kızlar sessizce takipteyim sizi
Karnıma sancı giriyor 3 5 saniye ama ağlatacak gibi bir sancı doğum sancısı çekmedim ben nasıl bişi olduğunu bilmiyorum doktoru aramam gereken bişi mi acaba
Benim kız nasıl başardı bilmiyorum ama karnımda büyük bir yuvarlanmayla yine makat geliş pozisyona gelmeyi başardı dünMesaneme yine tekme üstüne tekme yiyorum, o değil yeri de daralacak dönemeyecek bir daha diye korkuyorum. Kaçıncı haftaya kadar dönmeleri gerekiyordu bilen var mı, sezaryen hiç istemiyorum
![]()
Benimde birkaç gündür göbek deliğimin özellkle solu sertleşip 1 2 dakikada normale dönüyor ağrım olmuyor ama ben önceleri bebektir diye düşünmüştüm sonra acaba kasılma mı dedim doktoruma da sormadım. Tecrübeli anneler kasılmalar nasıl oluyor bize anlatırlarsa çok iyi olurSelam kızlar sessizce takipteyim sizi
Ben aldım gayet kullanışlıııı . Büyüklüğü iyi biberon gözleri falan ısı muhafazalı . Ve sıvı geçirmez kumaş sanıyorum ki . Tavsiye ederimKizlar bu cantalar cok guzell. 200 tl. Piyasada cogu 100-130 arasi iken. Guzel mi bilen kullanan var mi renk begenip alicaM da
Tesekkurler cnm ne renk aldin. Benim bebek kiz bebek arabasini siyah aldim bunuda mi siyah alsam grisi yoktu haki yesili sarisi siyahi kirmizisinfln vardiBen aldım gayet kullanışlıııı . Büyüklüğü iyi biberon gözleri falan ısı muhafazalı . Ve sıvı geçirmez kumaş sanıyorum ki . Tavsiye ederim![]()
Arkadaşım 37. haftada makat pozisyonu dönmüştü dün gitmiş doktora baş aşağı pozisyondaymis . Galiba son ana kadar aşağı yukarı geziyorlarBenim kız nasıl başardı bilmiyorum ama karnımda büyük bir yuvarlanmayla yine makat geliş pozisyona gelmeyi başardı dünMesaneme yine tekme üstüne tekme yiyorum, o değil yeri de daralacak dönemeyecek bir daha diye korkuyorum. Kaçıncı haftaya kadar dönmeleri gerekiyordu bilen var mı, sezaryen hiç istemiyorum
![]()
Gri istemiştim ama Yoktu . Oğlum olacak nasipse . Bende siyah aldımTesekkurler cnm ne renk aldin. Benim bebek kiz bebek arabasini siyah aldim bunuda mi siyah alsam grisi yoktu haki yesili sarisi siyahi kirmizisinfln vardi
Bende gri istiyorummm canim. Ama yok burdada. Birazdan alirimm o halde siyah alicam sanirim bendee. Gri cantaya pembe oyuncaklar cok tatli oluyor cunku.Gri istemiştim ama Yoktu . Oğlum olacak nasipse . Bende siyah aldımhaki yeşilde güzel olur . Bizim henüz bir bebek arabamız olmadığı için ben genel bir renk seçmek istedim öyle, alırsan rengini at merak ederim ☺
200 muydu sende alirken cnm indirim olmaz heralde dimiGri istemiştim ama Yoktu . Oğlum olacak nasipse . Bende siyah aldımhaki yeşilde güzel olur . Bizim henüz bir bebek arabamız olmadığı için ben genel bir renk seçmek istedim öyle, alırsan rengini at merak ederim ☺
Bende bugun seviniyodum dondu diye ayy yine mi pozisyon degistiriyolar
normalde 30 32. Haftada donermis ama ben bu forumda okumustum birinin sancisi geldikten sonra bas asagi donmus
![]()
Arkadaşım 37. haftada makat pozisyonu dönmüştü dün gitmiş doktora baş aşağı pozisyondaymis . Galiba son ana kadar aşağı yukarı geziyorlar
Benim kız nasıl başardı bilmiyorum ama karnımda büyük bir yuvarlanmayla yine makat geliş pozisyona gelmeyi başardı dünMesaneme yine tekme üstüne tekme yiyorum, o değil yeri de daralacak dönemeyecek bir daha diye korkuyorum. Kaçıncı haftaya kadar dönmeleri gerekiyordu bilen var mı, sezaryen hiç istemiyorum
![]()