- Emoji Skoru
- 916
- Puanlar
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim bildiğin tekrar içmen gerekiyorHanımlar glikoz içtikten sonra kusan var mıydı aranızda . Benim bugün şeker yüklemem bir saat zor dayandım sonra hepsi çıktı vallatekrar içmem gerekmiyordur inşallah
Tek delik canım baktımÜstünde yazıyosa tamamdır veya ucuna bak tek delikmi fotodan anlasılmıyor hahha![]()
Hastaneden geliyorum bebeğin kilosu 805 gr çıktı beklenenden bir buçuk iki hafta geride, moralim çok bozukdoktor tuzlu şekerli şeyler yemiceksin dedi coraspin yazdı nolcak böyle
doktordan çıktığımdan beri ağlıyorum
![]()
Nerdeyse her gün muz süt tüketiyorum yatmadan önce mutlaka bi bardak süt içiyorum et çok yiyemedim son haftalarda acaba ondan mı oldumuz ye cnm muz kilo aldırır bebeğe, ama o kadar üzülme minyon bi bebek olur doğunca alır sağlıklı olsun
Hahahaah. Benden bi tane daha varmis buralarda demek
Doğum sonrasi nefsimi doyurmak babinda tum çeşit tatlilardan yicaaammmmm.
Tabiki sonra normal insan moduna geçerim.
Bunca ayin acisini cikarmadan asla olmaz dkmi ama![]()
Bende eksik listemi çıkardım kızlar artık doğuma kadar ne kadarını halledebilirsem bunlar haricinde demirbaş olarak birde dolap var onuda önümüzdeki 2 hafta içinde alıcaz inşallah
Doktorun dediklerini yap canım corqapini de al gerisini Allah a bırak bol protein beslenHastaneden geliyorum bebeğin kilosu 805 gr çıktı beklenenden bir buçuk iki hafta geride, moralim çok bozukdoktor tuzlu şekerli şeyler yemiceksin dedi coraspin yazdı nolcak böyle
doktordan çıktığımdan beri ağlıyorum
![]()
Aynı şekilde bizimde ölçümler yapıldı ultrasonla,vajinal muayene ile,nst ye de girdik.Her şey yolunda gözüküyor.Sadece mantar varmış ve dolayısıyla olabilirmiş. Onun içinde ilaç yazdı. Çok teşekkür ederim cevabın için umarım herkes sorunsuz güzelce atlatır bu süreciMerhaba cnm, anca girebildim yazıları geriye dönük okuyorm belki doktorunuza gtmşsinizdr , ama benm de başıma geldi bir hafta önce kadar lekelenmem oldu muayene de sorun çkmadı doktorum da rahime baskı yük bindiği için böyle durumların olabilecğini syledi rahim uzunluğu açılma vs varmı dye baktı çok şükür yoktu önlem amaçlı progestan verdi. Ayrıca cnm bnde ecopirin 150mg ve kan sulandırıcı iğnede kullanıyorm. İnşallah sizde de sorun yoktur braz dnlenmeye çalış dnlennce benm geçti şükür çok ayakta kalma.
Canım benim öncelikle kendini hiç üzmüyorsun.Her şeyin yoluna gireceğini düşünüyorsun.Beslenmene dikkat ediyorsun.Bizim de geçen haftalarda karın çevremiz geriden geliyordu.Doktorum kuzu incik ve kuzu eti yememi önerdi 2 hafta sonraki kontrolümüzde açığını kapatmış hatta öne geçmişti.Bendede damar problemi var coraspin kullanıyorum.Bu sebeple kontrol altındayım.Doktorun dediklerini yap canım corqapini de al gerisini Allah a bırak bol protein beslen
Bildiğim kadarıyla iptal olacak ölçümün geçmiş olsun.Hanımlar glikoz içtikten sonra kusan var mıydı aranızda . Benim bugün şeker yüklemem bir saat zor dayandım sonra hepsi çıktı vallatekrar içmem gerekmiyordur inşallah
evet banada kusarsan iptal olur demslerdıBildiğim kadarıyla iptal olacak ölçümün geçmiş olsun.
Ne kadar yediniz kuzu etini allahım inşallah benim de kapanırCanım benim öncelikle kendini hiç üzmüyorsun.Her şeyin yoluna gireceğini düşünüyorsun.Beslenmene dikkat ediyorsun.Bizim de geçen haftalarda karın çevremiz geriden geliyordu.Doktorum kuzu incik ve kuzu eti yememi önerdi 2 hafta sonraki kontrolümüzde açığını kapatmış hatta öne geçmişti.Bendede damar problemi var coraspin kullanıyorum.Bu sebeple kontrol altındayım.
benimde daha önce olmuştu canım ama 2 gün tuvalete çıkamamıştım tuvalete çıktıktan sonra geçmişti seninde öyle bişey olabilirmi acaba?Arkadaşlar sabahtan beri makatımda ağrı var yaneden sizce ?
Ayrıca vajina bölgesi de sanki hamlamışım gibi ağrı yürürken ciddi zorlanma ve baskı var , bunlar ne kadar normal açana bir fikri olan var mı ?
Aylık kontrolüm salı günü ,29+1 deyim
Kuzu iyi mi geliyormuş ilk kez duydumCanım benim öncelikle kendini hiç üzmüyorsun.Her şeyin yoluna gireceğini düşünüyorsun.Beslenmene dikkat ediyorsun.Bizim de geçen haftalarda karın çevremiz geriden geliyordu.Doktorum kuzu incik ve kuzu eti yememi önerdi 2 hafta sonraki kontrolümüzde açığını kapatmış hatta öne geçmişti.Bendede damar problemi var coraspin kullanıyorum.Bu sebeple kontrol altındayım.
Güzel oluyor böyle listeler eksikleri hatırlatıyor :) Yanlız canım listede pudra gördüm, daha yeni bir paylaşım görmüştüm pudra ciğere kaçarak solunum problemi yaratabiliyormuş ve daha cıvık bir doku yaratarak daha çok pişiğe neden olabiliyormuş. Sende istersen biraz araştır ama pudra yerine bariyer kremleri kullanmanı öneririm
Böyle bir liste de bana lazımsağol cnm pudrayı başka listede görüp yazmıştım listemde de zaten sonlarda bende almadn araştıracaktım zaten ne kadar kulanılıyor ve içerik olarak bebekler için nasıl diye
Çok sevndm canım sorun olmamasına demek senn de mantardn dolayı oldu ilaçlarını kullanınca hepsi geçerAynı şekilde bizimde ölçümler yapıldı ultrasonla,vajinal muayene ile,nst ye de girdik.Her şey yolunda gözüküyor.Sadece mantar varmış ve dolayısıyla olabilirmiş. Onun içinde ilaç yazdı. Çok teşekkür ederim cevabın için umarım herkes sorunsuz güzelce atlatır bu süreci![]()