- Emoji Skoru
- 2.885
- Puanlar
- 133
Bizim yerimize de ye bariO da güzel olur ben öğle yemeği bile yemedim daha öğle akşam gibi olur yanında da tuSuz ayran oh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim yerimize de ye bariO da güzel olur ben öğle yemeği bile yemedim daha öğle akşam gibi olur yanında da tuSuz ayran oh
Ben şuana kadar karbonhidrata dikkat etmedim, artık kahvaltı harici ekmek yemek istemiyorum, umarım yapabilirim, dikkat edersek sadece bebekler kilo alır diye düşünüyorum, inşallah yaparızBen de şu an tartıda 61 kıloyum. Yediklerimi gözden geçiriyorum sürekli. Kilo aldıracak şeyler olmasın diyeSaatli besleniyorum,belli bir saatten sonra su haricinde bir şey yiyip içmemeye dikkat ediyorum.10 haftacik daha bu şekilde olacak .Tutarım artik kendimi
![]()

Tavsiye etmem 2 gün önce yedim. iyi gaz ve şişkinlik yapıyor tabi benim gibi ekşi acı görünce ölçüyü kaçırmazsan ye tabiBenim de bir kısır yapasım var![]()
Benimkisi bunun 60 120 olani canimKızlar birde dün gece koçtaşta şu sarı beşiği buldum anne yanı için ama sadece intte var mağazalarında yok sinir olmuştum insan görmeden nasıl alıcak yani diye şimdi çilek mobilyada da varmış aynısı onu gördüm çok sevindim gidip bakayım diyorum sizce nasıl kullanışlı olur mu böyle birşey?
Çok büyük olmasın dedim ama tabi gidince canlısını görürsem değişir mi fikrim bilmiyorumBenimkisi bunun 60 120 olani canim
Acı ekşi bir numaralı favorimTavsiye etmem 2 gün önce yedim. iyi gaz ve şişkinlik yapıyor tabi benim gibi ekşi acı görünce ölçüyü kaçırmazsan ye tabi![]()
Tracy hogg kitaplarını bir incele canım
Ben beğendim değişik olmuşTeşekkürler canım ☺ Önümüzdeki hafta bakacağım kitapçılara, kesin bakarım buna da.
Odamızıda ileride almayı düşündüğümüz montessori yatağa uygun olarak temalı boyayalım dedik. Biraz acemi işi oldu ama tablo, aydınlatma vs gelince biraz daha iyi olur sanki :)
Eki Görüntüle 2560063
Ya ben acı ekşi yiyince ishal gibi oluyorum bir ağrı bir sancı tuvalete zor yetişiyorum. Acıdan uzak durup ekşiyi azaltmayı düşünüyorumAcı ekşi bir numaralı favorimtansiyonum olmasa yanında biberiye turlusu yerim
![]()
Bayildimmm ben bile yatarim burda cok guzel olmussTeşekkürler canım ☺ Önümüzdeki hafta bakacağım kitapçılara, kesin bakarım buna da.
Odamızıda ileride almayı düşündüğümüz montessori yatağa uygun olarak temalı boyayalım dedik. Biraz acemi işi oldu ama tablo, aydınlatma vs gelince biraz daha iyi olur sanki :)
Eki Görüntüle 2560063
Evine hoş geldin canım. Tertemiz oturursun ne güzel. Enerjim var diye çok yüklenme birazdan oram buram ağrıyor diye yazmaya başlarsınayy kızlar kısır demeyin bana çok severim ve canım çekti şu an
sabahtan beri temizlik yapıyorum, kahvaltıdan beri bişey yemedim. annemin evinde ne güzeldi ya yemek derdi yok ohh mis.
hareket halindeyken insan hiç hissetmiyor bebeğini normalde ama benimki maşallah yerlere eğilirken zaten zorlanıyorum düşene bi tekme de o vuruyo
yalnız kendime şaştım kaldım nasıl bir enerjiyle temizlik yaptım inanılmaz. ama belim mort tabiibirazdan kaynar suyun altına giricem banyoda, bütün kemiklerim çözülür artık
![]()
Su böreği miiiiiiiiiYa ben acı ekşi yiyince ishal gibi oluyorum bir ağrı bir sancı tuvalete zor yetişiyorum. Acıdan uzak durup ekşiyi azaltmayı düşünüyorumdün görümceme gittik çok becerikli eli lezzetli ama ben hemen doydum su böreği bir dilimcik yiyebildim
![]()
Ben de temizlik yaptım canım bugün kısırı da yedim perte çıktımayy kızlar kısır demeyin bana çok severim ve canım çekti şu an
sabahtan beri temizlik yapıyorum, kahvaltıdan beri bişey yemedim. annemin evinde ne güzeldi ya yemek derdi yok ohh mis.
hareket halindeyken insan hiç hissetmiyor bebeğini normalde ama benimki maşallah yerlere eğilirken zaten zorlanıyorum düşene bi tekme de o vuruyo
yalnız kendime şaştım kaldım nasıl bir enerjiyle temizlik yaptım inanılmaz. ama belim mort tabiibirazdan kaynar suyun altına giricem banyoda, bütün kemiklerim çözülür artık
![]()
Gayet normal bi deger neden uzuldun?Deliricem ya.
Akşam yemeğim
Bi kase tarhana
1 tabak fırında patates musakka
Cacık
Yarım dilim ekmek
Tokluk1. Saat 145 deli olucam
Sadece bir kaç dilim patates mi yükselten şimdi ?? Üstelik yağsız ve fırında.
Eşime pilav yapmıştım tatmadım bile yinede yüksek![]()
Doktorun sana 1. Ve 2.saat kaç olmalı dedi?Deliricem ya.
Akşam yemeğim
Bi kase tarhana
1 tabak fırında patates musakka
Cacık
Yarım dilim ekmek
Tokluk1. Saat 145 deli olucam
Sadece bir kaç dilim patates mi yükselten şimdi ?? Üstelik yağsız ve fırında.
Eşime pilav yapmıştım tatmadım bile yinede yüksek![]()
Nolur azıcık yesen? Gün ortası, o günki ara öğünü atlayıp bi iki çatalcık alınır yani. Olmaz mı? Hemen yükselir mi?Uleeeen helva yemeyi özledim ☹