- Emoji Skoru
- 414
- Puanlar
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi 3. Kedili eve geldik bizim oğlan direk pisi Miyav diyerek sevmeye kalktı. Deniz direk sarılıyor bıyıklarını çekiyor üzerine basıyor patisinden tutup çekiştiriyor. Ama kardeşimin kedisi direk çiziyormuş. Kediyi odaya kapattılar ama Deniz kediyi unutamıyor sürekli onu arıyor. Evi dağıtıyor acayip yaramazlaştı. Ben dokunamıyorum küçükken ne yaşadıysamBen hayvanlarla kucuk cocuklarin oynamasina bayiliyorumkendi cocugumunda yapay oyuncaklar yerine canli bir oyun arkadasi oldugu icin mutluyum simdiden. Hayvanlarin kucuk cocuklarin gelisiminde katkilari var kanitlanmis olarak. Kucukken severlerse buyuyunce hayvanlara zarar veremezler goruyoruz sokaklarda insanlar tarafindan bilerek zehirlenen, itilip kakilan , eziyet edilen, öldürülen hayvanlari icim burkuluyo boylelerine ne kadar insan denirse tabii. Gonlunce oynasin yavrucak tabi gozetim altinda
![]()
O dediğin hareketleri agresif bi kediye yaparsa kedi Deniz'e zarar verebilir.Şimdi 3. Kedili eve geldik bizim oğlan direk pisi Miyav diyerek sevmeye kalktı. Deniz direk sarılıyor bıyıklarını çekiyor üzerine basıyor patisinden tutup çekiştiriyor. Ama kardeşimin kedisi direk çiziyormuş. Kediyi odaya kapattılar ama Deniz kediyi unutamıyor sürekli onu arıyor. Evi dağıtıyor acayip yaramazlaştı. Ben dokunamıyorum küçükken ne yaşadıysam![]()
Benim ilk çocuğum 38+2 de ikinci 38+1 de doğdu elhamdülillah yinede son ay beklemek ve taşımak çok zor geliyorduNasil beklicez o kadar yaa bende 38 de doguverse diyorum hep ama hiç normal doğum olup 38 de doğan olmuyor galiba
Ilk sezeryanlar normal dogumdan donmeliyse 40 lari buluyor da planlilar 38+ hep.Ben ilk sezeryanımı bile 40+2 de yaptım![]()
Beklemeyi tercih ettiğini söyleyebilirsin.Ilk sezeryanlar normal dogumdan donmeliyse 40 lari buluyor da planlilar 38+ hep.
Ya keske benim beybiyi 39+ larda alsa varya nasil mutlu olurdum.
02.02.2020 bu tarihi hayatta beklemez ki dr um
Bunu hic bilmiyordumm.Beklemeyi tercih ettiğini söyleyebilirsin.
Herhangi bi doğum belirtin olmaz nstler de iyi olursa beklenebilir.
Sezaryeni doğum sancısı geldiğinde yapmayı tercih edenler var , planlı değil de doğal akışında olması daha sağlıklı diye sancıyı bekliyolar.
37+5 oluyorum ben o tarihteBenim de planlı değildi normal görünüyordu, 38+2de sancım başladı 10dkda bire indiğinde hastaneye gittik. 1.5 gün sancı çektikten sonra acil sezaryene aldılar, 38+3te gelmiş oldu.
selozy dediğin mantıklı canım.. sancı başlayınca almak.
Ben de 20.02.2020 diyorum bakalım kısmet![]()
Yanlış hesaplıyorsun canım ya 265 günlük olucak kısmetse 20.02de sen de doğurmuş olursun o zamana çooktaan:)37+5 oluyorum ben o tarihte![]()
Kiz ben onu 20.01.2020 olarak okudum.Yanlış hesaplıyorsun canım ya 265 günlük olucak kısmetse 20.02de sen de doğurmuş olursun o zamana çooktaan:)
Aynen canım kucağında olucak..Kiz ben onu 20.01.2020 olarak okudum.
Cunku o tarihi de dusunmustum 38+lara denk geliyor mu diye hesaplarken. 20.02.2020 sana uyuyor aynen, benim beybi Allah nasio ederse o zamanlar kucagimda olacak![]()
Allah im insallah. Hepimiz guzel guzel bitirelim su serüveniAynen canım kucağında olucak..![]()
Kısmet bakalım güzel şeyler bekliyor bizi:)
Planlı sezaryen yönetmesi kolay olduğu için tercih ediliyo, aslında en iyisi doğum vaktinin beklenmesi tabii.Bunu hic bilmiyordumm.
Gittigimde soracagim mutlaka.
Bende kendimce diyordum ki, dogum pozisyonunda olmazsa beklenebilinir belki.
Bakalim ne dicek dr :)
travel sistem bebek arabasından hiç memnun kalmadığım için bir şey önereniycem canım ne yazıkkiBebek arabası ile ilgili fikirleri olan yazabilir mi?chicconun liteway i var kızımdan çok iyi durumda ama bebek onu kullanamaz diye düşünüyorum mecbur travel sistem gerekecek hangi markaları kullanıyorsunuz? Şuan prego var aklımızda ama
Aslında travel sistem istememin sebebi bebek küçükken pusetli olan kısmında gezdirilmesi rahat görünüyor bende bilemiyorum nasıl bir şey alacağımtravel sistem bebek arabasından hiç memnun kalmadığım için bir şey önereniycem canım ne yazıkki
tavsiyem tek parça, hafif ve kolay açılıp kapanabilen bir şey alman.
Bizim hedef 38Ilk sezeryanlar normal dogumdan donmeliyse 40 lari buluyor da planlilar 38+ hep.
Ya keske benim beybiyi 39+ larda alsa varya nasil mutlu olurdum.
02.02.2020 bu tarihi hayatta beklemez ki dr um(39+4 oluyorum bu tarihte)
bence genel olma canim ilki gibi olmani tavsiye ederim sorunun yoksa genelde karabatagin dedigi gibi uyanir uyanmaz aciyla uyaniosun ve bebeginle cok sonra ilgilenebiliyorsun ben oyle olmustum belden olanlar daha rahat ama ben yaptiramadim igne fobim yuzunden
![]()
Ben Tire'de oturuyorum canım. 5 yıl Soma'da görev yaptık. Bergama'da arkadaşlarımız var.
En son doktorda tartıldığımda 12 kiloyduevdeki tartının da pili bitti takmadım ben de öğrenmemek için
![]()
Mide neden bulaniyormus canım?
Ben de hayvanları cok severim ama bahçeli bir ev de sahiplenebilirim sadece. Kıyamam hiç çoğu insandan daha değerlidir hayvanlar.