Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle kullan canımSelam güzel anneler
Bugün e bebek’ten bayağı bir ihtiyacımı aldım beklediğimden uyguna geldi
Emzirme sütyeni almayan varsa e bebekte çok uyguna var bilginiz olsun ben 3 tane aldım ekliyorum resmini
Emzirme atleti bulamadım alanlarınız varsa nerden aldı ?
Eki Görüntüle 2561136
Bende geldi geleli havalandırıyorum canım bide silip öylede havalandırıcammm daha zamanımız var nasılsa güzelce cıksın kokusu :)
Bende organizer ler varya onlardan aldım bakalım nasıl olcakkk yerleştirince çeker atarım![]()
Gule gule kullan canim bende daha emzirme sutyeni almadim n11 den 2 lisini 60 tl ye emzirme atleti aldimSelam güzel anneler
Emzirme sütyeni almayan varsa e bebekte çok uyguna var bilginiz olsun ben 3 tane aldım ekliyorum resmini
Eki Görüntüle 2561136
Sarip dolaba hic atmadim tadi degismiyo dimiBen yapıcam börek sarıp atıcam bide 5 lik bidon yaprak almış annem onu sarıp atıcazbaşkada ne yapılır bilemedim
Bnm evimin heryeri boyle mutfak da dahilyapınca çek at görelim :)
ama o dediklerin ufak eşyalarda olur çekmecelerde olur da dolabın büyük rag kısımlarında olmaz.
benim dediğim şey normal bir kumaş, mobilyanın üstüne sermek için tozlanmasın mobilya diye. hatta fotoğrafını netten buldum gönderiyim, ama tabiiki kenarları böyle güpürlü değil asla ıyy nefret ederim dantelden güpürden
bunları da sevmiyorum da işte tozlanmasın diye mecbur.
Eki Görüntüle 2561024
Benimde cok olur gelenim tuzlu kurabiye yapip buzluga atilan tarifin varsa payladabilirmisin bnmleBende bolca borek saracagim ,içli köfte yapacagiz uzun süre bayatlamayan kurabiye tarifim var hem tatlı hem tuzlu oluyor yorucuda olmaz ondan yapacağım bir ay bayatlamadan kalıyor normalde. birde kuru yufka açtı annem yetmezse en kotu ihtimal tavada onunla börek yaparız diye düşündük malesef benim çok gelenim olurkeşke olmasaydı ama memlekette yaşayınca böyle oluyor işte
Yok hiç değişmiyor ben normalde buzluk şeylerini sevmem ama börek ve sarmada herhangi bi tat değişimi olmadıSarip dolaba hic atmadim tadi degismiyo dimi
ay yok hiç sevemedim ben dantel vsBnm evimin heryeri boyle mutfak da dahilkaynanam bayilir boyle seylere
Dr Brown’s biliyorum canım Demet Akalın gaz olmasın diye kızına kullanmışKizlar bu arada gaz giderici biberon varmi bildgnz
Aynı benay yok hiç sevemedim ben dantel vs
süslü yatak örtümü de doğumda sırf annem hevesini alsın diye serdirdim, napıyosan yap hevesini al dedim
boncuklu süslü püslü dantelli şeylerden hiç haz etmem![]()
Nasıl canım pijamalar hamile pijaması almıştın de miBenim LCW pijamalarim geldi inanılır gibi değil bulunduğum şehirdeki en kotu kargo Aras kargo olduğu halde cuma verdiğim sipariş nasıl geldi bende anlamadım
bilinçaltımızda nasıl kötü bir yer edinmişse artıkAynı ben
Çocukluğumuzda bunlara nasıl maruz kalmışsak soğumuşuz.
Sonuçta rafları,televizyonu, sandalyeyi dahi dantelle örten bi milletin çocuklarıyız
Ben çocukken kapı örtüsü bile gördüm![]()
Sütyeni geçen hafta 15 e lohusa sepetinden aldım. 2 tane de gecelik aldım. Biri aqua biri mecit baya güzeller. Emzirme atleti lcw den 2 tane aldım tanesi 20 tl ydi geçen cuma.Selam güzel anneler
Eki Görüntüle 2561136
aynen katiliyorum sana canim ben hugges yeni dogan havlu islak mendilini kullaniyorum oglum 4 yasinda hala alirim pahali ama cok kaliteliBence bu kadar hijyen de iyi değil. sonra her şeyden nem kapıyor çocuklar. hepimiz şehirlerde yaşıyoruz, yaşadığımız yerler pis bi kere. eskiler gibi doğal ortamda yaşayıp doğal şeylerle beslenemiyoruzki.
tabiiki elimden geldiğince her şeyin en doğalını kullanmaya çalışırım ama o kadar da abartamam yani
genelde ilk çocuklar çok korunur, her şey abartılır ama en çok onlar hasta olur. ikincilerin üstüne o kadar düşülmez ama onlar da sapasağlam olur, gerçekten hep böyle bu ya çok denk geldim![]()
Hayir canim degismiyorSarip dolaba hic atmadim tadi degismiyo dimi
Yok ben hamile pijaması değil siyah biyeli olandan almıştım pudra rengi biyeleri var çok memnun kaldım bedenide tam oldu oturdu doğumdan sonrada rahat rahat giyerim diye düşündüm iyiki almışım çünkü açık renk aldiklarimla hiç rahat etmeyeceğimi biliyordum evde birileri varkende esofman giymedigim zamanlarda rahat rahat giyerimNasıl canım pijamalar hamile pijaması almıştın de mi