- Emoji Skoru
- 9.942
- Puanlar
- 398
bu durumda ben ne karar verirdim kestiremiyorum ama senin için doğum şekli çok önemliyse gir bence de, sonuçta üç doktor da sakıncası olmadığını söylemiş canım.Kizlar dun belim icin beyin ve sinir cerrahina randevum vardi gittim dr orta yasli bi adamdi mr cekelim ona gore konusalim dedi ama gebeyim nasil cekicez dedim gebelikte mr in hic bir sakincasi yok 1 kerede cekebilirsin 1000 kere de cunku mr radyasyon yaymiyo eger tomografi ya da rontgen isteseydim sorun olurdu dedi kafam cok karisti moralim bozuldu odadan cikinca annemi aradim ne yapiyim diye o an benim aklima hic gelmemisti dr mu aramak dr na sor ulasabilirsen dedi hastanedeyken aradik sadece mr cekilecekse hic bir sorun olmaz cektirebilirsin dedi ama icim yine rahat degildi sonra mr ceken kizlara sordum radyoloji uzmaniyla konus en dogru bilgiyi onlar verir dedi bende detayli usg mizi yapan radyoloji uzmanimizi aradim mr usg gibidir radyasyon yoktur sesle calisir miknatis teknigi vardir icin rahat olsun bir sorun olmaz biz bile bazen bebekte bir sorunla karsilasirsak usg de goremedigimiz seyleri mr isteyip daha net gorebiliyoruz dedi netten arastirdim hepsi mr cekilebilir yonde ama nedense icimde yine de bir korku var siz olsaniz ne yapardiniz ?