Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalancı kasılmalar olabilir canım dinlenince geçiyorsa sıkıntı yokturCok sicak degildi su ilikti nasil tarif etsem bilemedim simdi sanki vajinama dogru bi agri hissettim kasildi gibi sanki![]()
Beni çok sarstı bu hamilelik kızım duymasınOğlan ne rahatmış bunda nefes nefeseyim sürekli tuvalete gidiyorum. Yoruluyorum bacaklarım ağrıyor. Zamanın çabucak geçmesini istiyorum. Cumartesi gününü iple çekiyorum kontrol var inş. Herşey yolundadır.
Yenidogan uyumlu mu bu
Bende de bacak ağrıları uyutmaz oldu bu haftalar. Birde bebeğimin hareketleri azaldı eskisi gibi kıpır kıpır değil bu aralar acaba neden haftadan dolayı mı ? Herkes güzel haberler alır inşallah bende 16sında randevum rapor alaacam çalışabilir diye. Tabi herşey yolundaysa kilo almıştır inşallah bebişimSuyum azalıştır inşallah
sağ sağlım kucağımıza alırız meleklerimizi inşallah
![]()
kisa kola gerek yok cnm ya lohusa gecelikleri bol oluyor zaten bence yani ben uzun kollu aldm pijamalarimi belleri ayarlanabilir cok rahatİlk gün tuvalette ya da vajinal muayenede zorluk çıkmaması için gecelik önerdi konuştuğum kişiler hep, soyunup giyinmek gerekmesin diye. ama ben de alttan alttan soğuk esecek gibi hissedenlerdenim :) pijama aldım.
Bi de özellikle kısa kollu seçin ki damar yolu açılırken ya da tansiyon ölçülürken sürekli üst çıkarmak gerekiyomuş.
canim cok sevindim guzel haberlerle donmene@Canan_Ela
bu sefer güzel haberlerle geldim kızlar
çok şükür her şey yolunda. beyindeki koroid pleksus kisti yok olmuş gitmişdoktor 28. haftalarda gider demişti zaten çok endişeliydim ama dediği gibi oldu şükürler olsun.
tek problemimiz kordondaki tek arter durumu o da şu an sıkıntı yaratmıyor, gelişim geriliği yok. haftasıyla uyumlu, 30+2 bugün, kilosu 1650 gram. her şeyi normal, gayet sağlıklı dedi
kan ve idrar kültürü istedi tekrar verdim.
20 gün sonra çağırdı artık, nst başlıcakmış bir dahaki gidişimde.
çok rahatladım ya çok mutluyum şu kist geçti ya ohh ❤
Yaa sorma kizlar ne fena tekmelio ogluma mum oldum yavrum hic sesi cikmazdi hatta ben ustune yatardim ezince kipirdardiKv. Kız yükü tuz yükü gibi ağır olur diyor . Haklı galiba bu hamilelik çok zor geçiyor aniden tekme atıyor yolda çığlık atacak oluyorum. Karnım hep sert eğilemiyorum. Şimdiden ördek gibi yürümeye başladım![]()
Az once tartildim 61 ciktimGece kalkip 6tane tulumba yemisimm. 2-3 kere kalkip yemek yiyorum gece. Ben bebis dogunca emzirmek icin uyanmalardan rahatsiz olmam bence zaten 2 saatte bir 5 dk kalkiom. Gunaydin. Ac karnina tartilip aldigimiz +kilolari yazalim mi![]()
Ağrıkramp mı ağrımı bende ufak tefek kramp oldu magnezyum verdi dr
kramp ağrı karışık bana da verdi ama yine de ara ara ağrıyorkramp mı ağrımı bende ufak tefek kramp oldu magnezyum verdi dr
Cnm gece istemsiz oluyor tutamiyorum gunduz tutuyorumda. Bende tam 78 ciktim 9kiloAz once tartildim 61 ciktim7 kilo 700 gr almisim. Kiz bende tatli cikolata cok severim ama bu kadarda yuklenme vucuduna ozellikle gece yememeye calis gunduz hareket halindesin bi sekilde yakarsin ama gece cok sakincali
![]()
valla aynen bende böyleyim gece uyanmaktan uykumu alamıyorum sağım solum yastık dolu bi belimde bi göbeğimin altında bi bacak aramdaKızlar uyuyamıyorum delircem yanormalde geç uyandığım için uyuyamıyordum ama 2 gündür evde boyacı var sabah 9 da kalkıyorum ve akşama kadar temizlik sil süpür onlarla uğraşıyorum haliyle yoruluyorum ama yine uyuyamıyorum
Soluma yatıyorum belime ağrı giriyor sağıma yatmaktan sağ omzum ağrıyor ben sağ sol yaparken tuvaletim geliyor yataktan kalkınca uykum iyice dağılıyor
eşimi bile yolladım yanımdan senin yüzünden uyuyamıyorum diye yine yok yine yok napıcam ben böyle ya
![]()
hamile yastığı alacaktım eşim o yastıkla nasıl sığcaz yatağa ben salonda yatarım dedi ona da kıyamadım şimdilik böyle idare etmeye çalışıyorumHamileliğin tadını çıkarıyorum diyorsun. Ben bişey yiyince şişiyorum hemen bayıyor beni. Kız yine şekil değiştirdi galiba göğsüm de hep.Gece kalkip 6tane tulumba yemisimm. 2-3 kere kalkip yemek yiyorum gece. Ben bebis dogunca emzirmek icin uyanmalardan rahatsiz olmam bence zaten 2 saatte bir 5 dk kalkiom. Gunaydin. Ac karnina tartilip aldigimiz +kilolari yazalim mi![]()