Bugün bir de jokere gireyim dedim de ay nasıl kalabalıktı kaçtım hemen. mustelanın ürünlerine bakacaktım ama jokerde yokmuş sanırım. acaba sadece eczanelerde mi var mustela? haftaiçi bir ara ebebek mağazasına tek başına gidip rahat rahat eksiklerimi tamamlayacağım. fiyatlar internettekinden çok da fazla değil. üstüne kargo ücreti zaten nerdeyse aynıya denk geliyor. her zaman görerek dokunarak almayı tercih etmişimdir.
bez için de molfixi denemeye karar verdim. yenidoğan ıslak mendili için dalin alıcam sanırım.
biberon alsam mı bilemiyorum çok kararsızım. sütüm gelmezse de benim doktorum kaşıkla verdiriyor mamayı, kızıma öyle yapmıştı. ben yine de alayım mamayı hazırlamaları için.
sizce cam mı alsam? kuzenimin çocuğu cam biberonu iki kere atıp kırmış 6 aylıkken. sonuçta bir kere alıp uç değiştiriyorsun ya hep kullanıyorsun yani.
bir de emziği damaklı mı damaksız mı aldınız kızlar? kızımda ilk ne almıştım hiç hatırlamıyorum ama damaklı kullanmıştı sonradan.
gerçi 20 günden sonra emzik verebilirsin demişti ebeler bana. o ara da alabilirim. kızıma o kadar para verip avent emzik almıştım onu reddetmişti gidip 10 liralık dandik emziği almıştı, bunlar bizi batırmaya yeminli geliyorlar