- Emoji Skoru
- 9.942
- Puanlar
- 398
aslında biz de küçükken sokaktan çok zararlı şeyler yemişizdir hatırlasana. sokakta dondurma, muhallebi falan bile satılırdı. kim bilir neler neler yemişizdir. ama şimdi tabii daha kötü, sadece gıda değil çevre kirliliği de var. elimizden geldiğince koruyacağız artıkEvet evet birkaç yer var doğal ürünler aldıgım , artık Allaha emanet ,bizler yüne cocuklugumuzda dogal seyler yedık ama bızım cocuklarımız malesef bızım kadar şanslı degıller , en azından nekadar şeker çıkolatadan uzal tutabılırsek kar kardır
hamilelikte şeker yüklemesi konusunda kadınları çok korkuttuğu için dava açmıştı bazı doktorlar ona yanlış yönlendiriyor diye.Ah evet ya, çok konuşuyor o Karatay :) kendisi aslında kardiyoloji kısmındaymış, diğer konularda bilgisine güvenmemek gerek yani, araştırmadan atıyor ortaya.
doğru şeyler söylüyor ama bence de bazı şeyleri abartıyor ve yanlış yönlendirebiliyor insanları.
Su çiçeği geçirmişmiydin canım küçükken? Aynı şekilde zona geçirmiştim bağışıklığım düşünce, hep tek tarafta çıkar zona, bir cildiyeciye git sor istersen
Su çiçeği geçirdim. Zona sanırım ağrılı oluyo farkı anlaşılır dimi? Hamile olmasam egzama der geçerdim ama tedbiren karaciğer değerlerine baktırmak lazım. Çok teşekkür ederim
zona çok ağrılı bir şey onu da yaşamıştım, böyle bir acı olamaz ya