Sahi ona bakmadim.
Birazdan bakayim.
Saglik en buyuk hazine olmasa yeminle aglicam o moddayim da kendimi motive ediyorum haline şükret neler var aaaa sus bakiyim diye :)
Tek basima onca is kizimla cok zor cok.
Allah bugünlerimi aratmasin ne diyim.
Ya 100 kusur sayfa birikmis, insallah herkes iyidir ve yolundadir hersey.
insan yorgun olunca üstünde bir umutsuzluk bir keyifsizlik de oluyor, seni anlayabiliyorum. bazen hiç bir şeye yetişemiyorum, yorgunluktan her yanım ağrıyor. o zamanlar sanki hayatımda hiç bir şey güzel olmayacakmış gibi geliyor. o ruh halinden çıkmamız lazım :))
senin kızının çok küçük olması dezavantaj bu durumda

ilerde çok güzel olacaktır ama şimdi zorlanacaksın biraz. yine de insan hep sağlıklı olsunlar da katlanırız diyor.
Gökhan Tepe nin oglu olmus bugun,
Adını Denizhan koymuşlar

Eşime soyledim hemen.
Anketteki Kerem ismini eledik,
Kv vazgecti cunku.
Kerem onun arzusu idi diye oylamadaydi.
Ömer ve Erdem arasindayim dedi.
Esim Omer ve Erdem arasında Erdem den yana.
Deniz olsun arzusunda.
Ben de Denizhan ya da Deniz Alp olarak kabul etmezse Erdem den yanayim.
Ömer i de gobek adi olarak kulagina okuturuz diyorum kp ye.
Tabi bu kararda ocakta değişiklik olmazsa :)
Siz karar verdiniz mi ogluşunun ismine ?
yalnız anket bile hep birbirine yakın, kesin bir sonuç çıkmamış

ya bir an kapat gözlerini ve düşün, aklına gelen ilk ismi koy.
biz de konuşuyoruz ama hala ismi belli zaten diyor ama gülerek diyor :)
kızım mesela gidiyo diyoki baba adı şu olsun, o da öyle diyor ama ciddi söylemiyor.
lütfen ama dedim ikimizin de ortak noktada buluşacağı bir isim olmalı ben sana öyle yapmamıştım dedim. tamam o zaman sen bul diyor :)
ben sana bi liste yapıyorum dedim bende ama daha üstünde konuşmadık.
çok garip ama nerden duyduysa kızım kardeşimin adı Deniz olsun deyip duruyor

severim o ismi ama eşimin hiç sevmediği biri var o isimde hayatta koymaz. sonra canım kardeşim diye bi çizgi filmde küçük bi bebek var adı Mete, o olsun diye tutturdu.
en son da Barış Manço dinliyoduk çok da sever kızım, bende biraz işledim kızımı yalan yok

Barış olsun baba dedi. annem çok seviyo demeseydi iyiydi, benim söylediğim belli oldu
yani böyle bizde durumlar
Teşekkürler canım, benimkisini aslında boncukçularda bulunan malzemelerle ve yapma çiçeklerle çok rahat yapabilirsin ama senin bulduğunda çok şık güzelmiş

terlik için uyarayım ama, eminönünde hep bu terliklerden vardı ve alt beyaz kısmı çok dandikti. Hatta toptancılar 3 lira civarına satıyorlardı bu terliğin süslenmemiş halini. 1-2 giymede bozulabilir sanki.
çok haklısın eminönünde o terlikleri bende gördüm, çok kalitesiz. internettekiler de bence onlardan. ben en iyisi bakayım dışardan. kızımın doğumunda twigyden almıştım aynı tarz terlik, taş gibi çıktılar çok sağlam.
videoyu izleyeceğim ama ben sanırım onu pek beceremem

dışarda bulurum herhalde uygun bir şey. internetten bir taç için siparişle uğraşamıcam şimdi