- Emoji Skoru
- 243
- Puanlar
- 18
Ağrıdan mı yoksa yaramazın yüzünden mi uyuyamıyosun canımUyuyamiyoruummm ama uyumak istiyorumm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağrıdan mı yoksa yaramazın yüzünden mi uyuyamıyosun canımUyuyamiyoruummm ama uyumak istiyorumm![]()
Agrim yok cok sukur bu aralar uyku tutmuyo olmasina ragmen uyuyamiyorum tam daldim derken bi tekme yiyorum hooppp uykum dagiliyo hemenAğrıdan mı yoksa yaramazın yüzünden mi uyuyamıyosun canım
Benim adetim çok düzensiz ve ağrılıydı, bazen gününde olurdum bazen gününden çok sonra olurdu ama testi yaptığımda daha bi hafta vardı adetime yanlış hatırlamıyosamAdet gecıncemı yapmıştın testi
Adet olmam gereken gün tamAgrim yok cok sukur bu aralar uyku tutmuyo olmasina ragmen uyuyamiyorum tam daldim derken bi tekme yiyorum hooppp uykum dagiliyo hemenhalbuki uykum var yani uyuyabilmem gerek
![]()
Ben de geceleri çok uyanıyorum hareketinden sabah dayak yemiş gibi uyanıyorum, en iyisi o uyurken uyumakAgrim yok cok sukur bu aralar uyku tutmuyo olmasina ragmen uyuyamiyorum tam daldim derken bi tekme yiyorum hooppp uykum dagiliyo hemen ☹ halbuki uykum var yani uyuyabilmem gerek![]()
Oglumla uyku saatlerimiz cok zitBen de geceleri çok uyanıyorum hareketinden sabah dayak yemiş gibi uyanıyorum, en iyisi o uyurken uyumakbenimki de birazdan top oynamaya başlar bari başlamadan ben de uyuyayım, mecbur şimdiden kendimizi onlara göre ayarlamak zorunda kalıyoruz
![]()
![]()
Uyku problemim olduğunda uyutma müzikleri dinlerim ben de saçma gelebilir belki ama tavsiye ediyim yine de, ben de işe yarıyo çünkü inşallah sende de işe yararOglumla uyku saatlerimiz cok zito gunduz uyuyo gece ayakta bende gunduz hic uyku sevmem gece karanlikta uyumaya bayilirim ama bu seferde o uyumuyo
dogunca boyle seyler yapmaz insaAllah oglusumm
seninki de baslamadan once uyu o zaman canim iyi geceler ☺
Tesekkurler canimUyku problemim olduğunda uyutma müzikleri dinlerim ben de saçma gelebilir belki ama tavsiye ediyim yine de, ben de işe yarıyo çünkü inşallah sende de işe yararYouTube a 20 dakikada uyutan mucizevi müzik yazıp ilk çıkanı aç kendini uykunun yumuşacıııkkk kollarına bırak inşallah uyursun dinlenirsin
iyi gecelerr
![]()
7yıl ilk ke ikincinin arası daha çabuk toparlanmak ne anlamada canım aynıydı sankiSenin 1 ve 2 arası epey uzun olmali 6 yıl var mıdır?
2.sezeryanin ilkine göre daha çabuk toparlanildigi söyleniyor, doğru mu ki?
Oğlanında herşeyi duruyor ekstra ikinci çocuk arabası şart bize. Deniz dışarda çok enerjik zapt edemiyoruz. Baya küçülebilen bir araba aldık ve 40 kiloya kadar taşıyor. Seyahatlerde götürebileceğiz inş. Annemde çiş konusunda destek olacakmış hatta ben öğretirim diyor çiş eğitimine başlarsak artık ablamın halılarını yıkatmaya vereceğizevet bez konusunda benim eşim de aynısını dedi, neden ikinciye prima kullanmıcakmışız onun nesi eksikmişonun bişeyi eksik değil de bu gidişle bizden eksile eksile bişey kalmıcak
deneyeceğim dedim sadece, memnun kalmazsak yine prima alırız napalım.
siz bir de hiç ara vermeden bez almaya devam edeceksiniz o da çok zorlar. ben büyük eşya olarak hiç bir şey almadım hep kızımın eskileri. odası, küçük beşiği, arabası vs hep vardı. bir de onlar olsa yandık herhalde.
gerçekten eskisi gibi değil ama, ülkede her şeyde olduğu gibi anne bebek ürünlerine de inanılmaz zam gelmiş. hatta en çok bu sektöre gelmiş.
Canım sen ne yaptın aklım hep sende kaldı inş olumlu gelişmeler vardır.Kızlar dualarınıza ihtiyacım var malum böbrek ağrım vardı ağrım şiddetlendi karın ve kasık da eklendi doktoruma gittim acil alttan da muayene oldum rahim boyum kısalmış açılma var dedi ambulansa üniversite hastanesine goturuldum ciğer geliştirici iğne falan yapıldı sancı engelleyen ilaç veriyorlar ama doğum başlamış gibi gözüküyor durdurmaya çalışıyorlar daha çok küçük 1500 gr lütfen dua edin bana dogmasin beklesin
Ben 1 saatligini dinliyorum cok dinliyom meditasyon muzikleri falan bir kere sabaha kadar acik kalmis uyumusum kac saatlikse telefonum kapanmisUyku problemim olduğunda uyutma müzikleri dinlerim ben de saçma gelebilir belki ama tavsiye ediyim yine de, ben de işe yarıyo çünkü inşallah sende de işe yararYouTube a 20 dakikada uyutan mucizevi müzik yazıp ilk çıkanı aç kendini uykunun yumuşacıııkkk kollarına bırak inşallah uyursun dinlenirsin
iyi gecelerr
![]()
Canım hayırlı geceler eve yeni geldik malesef Dr nöbetçi değildi nöbetçi de doğuma girmişti bizde Marmara gittik orda Altan muayne istediler kabul etmedim nts kan idrar ultrason bakıldı iyi dendi ama kabul etmediğim için alttan muayneyi değerlendirme yarım dedi hafta içi kendi Dr gidicem sağolsun Dr ihmal etmemem için hemen hast git dediDr un nöbetçi miymiş ki bu saatte çok şanslısın eğer öyleyse valla.
Hastane yakın mı evinize?
Merakta bırakma lütfen bizleri.
Allah a emanet meleğin,
Bende magosit 365 mg . Aynı ama ben tek alıyorum iki kere alınca mide bulantısı yaşıyorum . Gece yatmadan içiyorum yoksa ayak ağrılarım uyutmuyor beni
Bende magosit 365 mg . Aynı ama ben tek alıyorum iki kere alınca mide bulantısı yaşıyorum . Gece yatmadan içiyorum yoksa ayak ağrılarım uyutmuyor beni
Çok geçmiş olsum cnm kendi doktorun hangi hastanede? Benim doktorumda alttan muayeneyi doğuma kadar tasvip etmiyor.Kızlar hepinize teşekkür ederim sonuçlar iyi çıktı Altan muayneyi kabul etmedim hafta içi kendi Dr gidicem şunu anladım ki hast çantası çok önemli bnm gibi hiçbirşeyi hazır olmayan varsa kesinlikle hazırlasın her an herşey olabiliyor giderken inş. Erken doğum değildir diye dua ettim yarın ne olur bilmiyorum ama kesinlikle hazırlıkları hızlandırıcam![]()
Geçmiş olsum cnm dikkat et kendineIyi uykular güzel anneler. Bana uyumak yok. Griptim ama kemiklerim deli gibi ağrıyor. Her yerim dökülüyor. Parol içmiştim etkisi geçti gene dayandım parola. Yarın sabah erkenden acile gideceğim. Iyi dayandim gene. Belki toparlar serum falan. Iyice serumkolik oldum.Ordan da polikliniğe çalışamaz raporu almam gerek. Sıra da almadım son dakika hastanem kapanınca kaldık ortada. Inşallah yarın güzel gün olur hepimiz için.