• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Ay hazırlamamız lazım ama ya 🤦
Bende yıkamadım hiçbirşey. Bu haftasonu ablamla yıkayıp ütüleyip valize yerleştirmeyi düşünüyorum 1 numara Prima pure bez aldı kocacım kızın totosu kıymetli çıktı. Ben öncekileri de giydireceğim ama bazılarında sarı leke var nasıl çıkar kosla dökelim diyor ablam fikri olan var mı.

Bende yıkamadım hiçbirşey. Bu haftasonu ablamla yıkayıp ütüleyip valize yerleştirmeyi düşünüyorum 1 numara Prima pure bez aldı kocacım kızın totosu kıymetli çıktı. Ben öncekileri de giydireceğim ama bazılarında sarı leke var nasıl çıkar kosla dökelim diyor ablam fikri olan var mı.
Ya o sarı leke kızım için sakladıklarımda da var nasıl çıkacak acaba sandık lekesi dedikleri herhalde değil mi 😏 çıkarabilirsen bana da yazar mısın canım neyle çıkardığını

Ya o sarı leke kızım için sakladıklarımda da var nasıl çıkacak acaba sandık lekesi dedikleri herhalde değil mi 😏 çıkarabilirsen bana da yazar mısın canım neyle çıkardığını
koslanın beyaz ve renkliler için olan sıvısı var ya ben onda beklettim bir saat kadar, bayağı çıktı ama yine çok hafif sarılık kalmıştı. dikkatli bakmadıkça belli olmayacak kadar. zaten çok bişey çıkmadı kızımın kıyafetlerinden.

Kızlar magnezyum konuşmuşsunuz ben hiç içmiyorum yaa çünkü çok şükür kasılma veya kabızlık yaşamıyorum
Doktorumda kendini yordugun günler iç demişti kramplar için falan ama bi keremi ne içtim sadece😀
Arada içsem iyi olcak aslında
Bana da hiç yazmadı kabızlık var mı magnezyum yazayım mı dedi kabızlığım yok deyince yazmadı ama çorap giyerken arada kramp giriyor ayağıma bu gidişimde söyliyeyim kramplar içinde iyi geliyor değil mi magnezyum

Kızlar ben artık çok çok yorulmaya başladım ya derse gittim geldim perte çıktım siz de mi öylesiniz :KK43:
Evet artık öğleden sonra 10 dk yemekteyiz programı izlerken gidiyorum 😝 ama 1 saate bedel geliyor o uyku ☺️ Çorap giymek hele ayak tırnaklarını kesmek çok zor yaaaa deliricem 😆

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var malum böbrek ağrım vardı ağrım şiddetlendi karın ve kasık da eklendi doktoruma gittim acil alttan da muayene oldum rahim boyum kısalmış açılma var dedi ambulansa üniversite hastanesine goturuldum ciğer geliştirici iğne falan yapıldı sancı engelleyen ilaç veriyorlar ama doğum başlamış gibi gözüküyor durdurmaya çalışıyorlar daha çok küçük 1500 gr lütfen dua edin bana dogmasin beklesin
Camım dualarımız seninle 🤲🏻 rabbim meleğinle sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🧿🧿🧿

Heyecanlanmamak korkmamak çok zor biliyorum ama elinizden geldiğince huzurlu olmaya çalışın, bunlar gerçekten tadı çıkarılması gereken günler. tatlı bir bekleyiş ve heyecan tabiiki olacak ama kötü şeyler düşünüp kendinizi strese sokmayın.

doğumla ilgili bir şeyler izlemeyin, okumayın. sadece bebeğinize kavuşacağınız anı düşünün ❤
son haftalar artık, ağrılarımızın olmaması saçma olur. bel, sırt, kasık ağrıları bunlar olacak, hele son bir kaç hafta çok olacak. doğum sancısı olur anlamam diye korkmayın, onu anlıyor insan. zaten ilk doğumlarda öyle dizilerdeki gibi sancım geldi doğuruyorum diye hastaneye gitmiyorsun :) genelde kontrolde belli oluyor zaten.

benim bu ikinci gebeliğimde doğum korkusu niyeyse hiç yok, tek düşüncem bebeğimi sağlıkla kucağıma alabilmek. çok acı çekecek olsam da gerçekten umrumda değil, hiç onları düşünmüyorum. kızımı düşünüyorum, bebeğimi düşünüyorum. kafam hep onlarla meşgul. ağrılarım oluyor benim de ama ağrılarımı dinleyecek fırsat olmuyor ki 😀

ama şunu farkettim, ilkine göre daha hareketliyim mecburen evde çocuk olunca. sanki bu hareket bana daha çok yarıyor. henüz belki son haftalara gelmedim ama yatakta sağa sola dönerken zorlanmıyorum çok, kalkmak eğilmek oturmak şu an çok zorlamıyor aşırı yorulmadığım sürece. sanırım mecburen hareket etmek zorunda kalmak işe yarıyor 😀

ilk hamilelik, ilk çocuk prenseslikmiş resmen kızlar kıymetini bilin, tadını çıkarın 🤪

Hamile kalmadan önce korkardım doğum anından ama şimdi ben de senin gibi hiç korkmuyorum, doğum videoları bol bol izlediğim halde. Gerçekten sağlıklıca gelsinler ve büyüsünler, en büyük endişem bu..

Dediğin gibi sürekli hareketli olmak lazım, ben vücudu prensesliğe alıştırdım valla 2 harekette belim gitti, yapamıyorum hiç bir şey :KK70:

Kızlar etiketlemeyi bilmiyorum çitlembik23’den haber var mı

Kızlar ya kıyafetlerin etiketlerini keserken bazıları sökülüyor :s sizdede oldumu benmi beceremiyorum sinir oldum

Tatlım bende afedersin ishal olacak olursun da böyle tatsız bir sancı olur ya karnında öyle başladı, sonra küt bir ağrıya döndü ama bahsettiğin gibi sürekli değil dalga dalga düzenli gelen bir ağrı 🤰🏻
Şimdi nasılsın?

Canım çok sağol karnımı bozmuşum ondanmış, akşamına kötüleştim ama şimdi iyiyim ama bel ve sırt ağrısı hala çok kötü devam ediyor, o da bebiş büyüyor diye heralde :( Dalga dalga geldiğini her şekilde anlıyorsun o zaman sanırım, nasıl oluyor aralarda hiç ağrı hissetmiyormusun? Belki anlamam diye korkup sordum bende burada

Yıkanınca koslasız da çıkar ama en kötü ihtimalle onunla çıkar birde rossmanda sprey leke çıkarıcı var o da iyi kargoyla isteyebilirsin
Yılbaşında izne ayrılıyorum o ara yaparım dedim ama 🙄

koslanın beyaz ve renkliler için olan sıvısı var ya ben onda beklettim bir saat kadar, bayağı çıktı ama yine çok hafif sarılık kalmıştı. dikkatli bakmadıkça belli olmayacak kadar. zaten çok bişey çıkmadı kızımın kıyafetlerinden.
Benim yaşı yakın ya herşey duruyor . Onlarda pek leke yok. Ama ablamın verdiklerinde var. Baby me leke çıkarıcı almıştım ondan da sıkabilirim. Bakalım sonuç ne olacak.

Rossmanda çok etkili leke sökücüler var, farklı lekeler için ayrı ayrı satılıyorlar. İlk onlarla leke çıkartıp sonra bebek için aldığın deterjanla yıkasan olur mu ki acaba?

Back
X