- 23 Mayıs 2014
- 8.576
- 9.942
- 398
canım çok güzel kilosu gelişimi vs. sen hep korkardın direnç yüzünden gelişmeyecek diye. şekerini sürekli kontrol altında tutuyorsun zaten, onunla ilgili olması zor. çok sevindim :)Kızlar anca şimdi yazabiliyorum.
Nts de sanci 2,3 defa cikti.
Dr a normalde evde surekli o sancidan oluyor dedim.
Dinlenemedigin için etkisi oluyordur dedi.
Eger aralıksız olmaya baslarsa erken doğum olur o yuzden bekleme gel hastaneye dedi.
Arada yoklama şeklinde devam ederse 3 hafta sonra gel kontrole dedi. (Once nts yine)
42 cm
2035 gr.
32+3 bugun.
Ama 32+5 cıktı.
Yuzum düştü korktum dr da anladi tabi.
Cunku normalde hep 2 gun geriden gelirdik duzenli olarak.
Sekerden mi diye sorunca yok, sat a +5 -5 fark gayet olasi ve normal bisey dedi.
Kilosuna sasirmadim diyemicem 1800 bekliyordum acikcasi.
30+3 de 1520 gr di.
Kasilmalar yüzünden progestanin bas donmesi yapmayan emsalini yazdi.
Sabah aksam icicem onu.
Kalsiyum suda eritilen oldugu icin kullanmiyorum dedim, onemli dedi ve agizdan cignemeli seklinde verdi.
Kan sulandiriciyi da 1 hafta sonra icme artik dedi.
64 kilo olmuşum
Bahar da toplam 4 kg almistim,
Bunda simdiden 4 kilo aldım bile.
kasılmalar demek gerçekten yorgunluktan olabiliyormuş. küçük çocuğu olan bir annenin dinlenmesi gerçekten zor ama en azından dün de dediğim gibi bazı şeylerden ödün verebilirsin. evin temizliği, yemek yapma vs bu konularda kendini daha az yormaya çalış. eşin de çalışıyor ama biraz o da kendini zorlayıp sana ekstra destek olmalı. en azından 36 haftayı bitirirsin öyle böyle. ki bence daha da sonra doğuracaksın, içimden senin erken doğuracağın geçmiyor hiç :)
140 liradan aşağı gelmiyor canım.127 tl elektrik faturası gelmiş,
2+1 evimiz.
Sizlere kac geldi bu ay?
Sinir olmamak elde değil,
150 hastane 50 ilaclar tuttu bugun.
Kizima oglana bez islak mendil alt acma vs hepsini bir alacaz o da 350 tl tutuyo.
Su gibi para gidiyor, ama su gibi gelmiyor bu paralar![]()
ne denediysek olmadı. su ısıtıcısı çok elektrik harcar dediler 2 ay kullanmadım, evin tüm ampüllerini tasarruf ampülle değiştirdik. bu önlemlerden sonra belki az gelir dedik daha da fazla geldi, şaka gibi
her şeye ikide bir zam geliyor. asıl doğalgaza gelen zamlardan sonra ben şimdi ilk faturayı bekliyorum merak içinde. gerçekten öde öde öde bitmiyor.
bizim de zam gelmiş muayeneye yine, 200 tl olmuş. şimdi bir de 20 günde bir çağırıyor, 15 güne de düşer. bazen 10 günde bir gidicem valla kusura bakmasınlar parayı kürekle toplamıyoruz
napıcaz bilmiyorum, bir de çocuklar okula başlayınca daha fena oluyor. yetmiyor arkadaş yetmiyor cidden