kızlar bu müslin battaniyenin olayı nedir? nasıl bir kumaş bu? benim normal ince battaniyelerim ve kızımdan kalan kalın bir battaniyem var. yeterli sanırım.
ben hastane çıkışı sadece bir tane 10lu aldım. gerisi tek parça tulum ya da iki parça ayaklı olanlardan. 0-3 ay toplam 10 tane vardır sanırım. yeterli bence de. ama iç badi uzun kollu ve kısa kollu toplamda 15 tane vardır. kuzenim de vermişti onlar da var. iç badilerde kaka kazaları olabiliyor o yüzden fazla aldım.
bir de tavsiyem sadece alt ayaklılar var onlardan da alın. iki kat giymeleri lazım ya üstten zaten badi üstüne kıyafeti ve gerekirse yeleği. alttan da bacakları üşümesin diye tek parça satılan ayaklı ya da ayaksız altlar var. üçlü şekilde bile satılıyorlar.
eldiveni çok abartmasanız da olur, genelde takımlarda eldiven de oluyor zaten. çok uzun süre eldiven takmıyorlar.
benim bebişin hiç eksiği kalmadı kıyafette. kendime bir tane daha pijama takımı alıcam. ufak tefek bazı şeyler eksik. dışarı çıkabilirsem bi gün alıcam inşallah
ay ben bi de çanta almadım ya. hiç de içimden çanta almak gelmiyo. spor bir orta büyüklükte sırt çantam var onu kullanırım. sevmiyorum bebek çantalarını. gerçi şimdi normal kadın çantaları gibi var ama onlar da pahalı geldi bana ya. vallahi tükendik al al bitmiyor.