- 25 Mayıs 2019
- 508
- 712
- 53
- 36
Harikasın yaa ne güzel yazmışsın![]()
boş olduğum bi gün listeyle uğraşmıştım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harikasın yaa ne güzel yazmışsın![]()
Fiyat da yazmış![]()
Artık şişse de normal herhalde diimi?Kızlar sanki benim eller ayaklar şişmeye başladı var mı başka şişen özellikle geceleri ve sabah kalkınca şişkinlik hissediyoeum
Büyüyünce faturayı koyarsın önüne bunkadara mal oldun diyeahaha en merak ettiğim şey ne kadara mâl olacağıydıindirimleri kampanyaları bile düştüm
![]()
3-5 gündür şişiyor biliyorsun bizim için sıkıntı ufak tansiyon da sınırda seyrediyor inşallah kilo alıyordur bebekArtık şişse de normal herhalde diimi?
Benimkiler hala normal ama sıcakta biraz şişiyolar her zamanki şişmeleri
tansiyonla kilo bağlantılımı peki3-5 gündür şişiyor biliyorsun bizim için sıkıntı ufak tansiyon da sınırda seyrediyor inşallah kilo alıyordur bebek
Büyüyünce faturayı koyarsın önüne bunkadara mal oldun diyeama çok güzel hatıra olur
Benim iki üç haftadır var canım, annem de bana hamileyken terlik bile giyemezmiş genetik bence o yüzden, tuza da dikkat ediyorum bol su içiyorum ama yine de şişiyoKızlar sanki benim eller ayaklar şişmeye başladı var mı başka şişen özellikle geceleri ve sabah kalkınca şişkinlik hissediyoeum
İnşallah. İşte ben de çekiniyorum. Gebelikte normal olan şişlikler belki ama bizim için tedirginlik sebebi olabiliyo.3-5 gündür şişiyor biliyorsun bizim için sıkıntı ufak tansiyon da sınırda seyrediyor inşallah kilo alıyordur bebek
Evet genelde yüksek tansiyonluların bebekleri düşük ağırlıklı olurtansiyonla kilo bağlantılımı peki
Bu Arada oto koltukları bugün e bebekte indirimde onunalmamışsın sanırımucuza getirmişsin pinti kadın diyebilir![]()
![]()
bnm arada yukseliyo ondanmı az acaba kilosuEvet genelde yüksek tansiyonluların bebekleri düşük ağırlıklı olur
Bendede başladı sabahları yüzüm nasıl şiş el ayak desen az bişey var uzatınca ayaklar düzeliyoKızlar sanki benim eller ayaklar şişmeye başladı var mı başka şişen özellikle geceleri ve sabah kalkınca şişkinlik hissediyoeum
Daha düşmedi canım 30 da gitmiştim 34 de gidicem aynen ben de sürekli merak ediyorum hatta hareket etmediği zaman bile Allah korusun tansiyon yükseldi de plasentaya birşey mi oldu diye kötü şeyler geliyor aklıma bir tekme bekliyorum neyseki yüzüğüm hala parmağıma oluyor çok şişmemişim demek ki .acaba diyorum uykusuzluk be yorgunluktan mı şişiyorumİnşallah. İşte ben de çekiniyorum. Gebelikte normal olan şişlikler belki ama bizim için tedirginlik sebebi olabiliyo.
Sadece tansiyon bile bebeğin gelişmesine engel. Kordondan kan akışı normal gözüküp bebek hiç kilo almayabiliyo. Senin kontrollerin 2 haftada 1e düştü mü? Benim sürekli kontrol ettiresim var bu kızı![]()
Diğer gebelikte Allah tan yaz ayına denk gelmişti de ayakkabı zorunda kalmadım aynen hep terlik giydim o Nil’e sıktıBenim iki üç haftadır var canım, annem de bana hamileyken terlik bile giyemezmiş genetik bence o yüzden, tuza da dikkat ediyorum bol su içiyorum ama yine de şişiyo
Kilosu normal canım düşük değil ki. ne kadar yükseliyoebnm arada yukseliyo ondanmı az acaba kilosudr de normal dedi 32+0 da 1973 gr norml dedi
onu teyze hediye alacak da daha erken dedim oturmaya başlayınca alcaz, baya da inmiş aslında ama yaa tühBu Arada oto koltukları bugün e bebekte indirimde onunalmamışsın sanırım
Yalnız değil mişim demek ki bu haftalar genel şikayetimiz şişlik olacakBendede başladı sabahları yüzüm nasıl şiş el ayak desen az bişey var uzatınca ayaklar düzeliyo![]()
Kilosu çok normal neye göre az dedin ki?bnm arada yukseliyo ondanmı az acaba kilosudr de normal dedi 32+0 da 1973 gr norml dedi
Oturmaya başlayınca mı oturmasına gerek yok canım siz büyük yaş için mi alacaksınızonu teyze hediye alacak da daha erken dedim oturmaya başlayınca alcaz, baya da inmiş aslında ama yaa tüh