• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Günaydınlarr :KK36:
Çok bitkin yorgun uyandımm bebek hareketleride az 2 gündür ayaklarımda şiş davul gibi oldu normalde uzatınca düzelirdi ama düzelmiyo vücudumda şişlik var zatende 🤦🏻‍♀️ Hayırlısıyla doğuruyum artık :anne:

eşimin beceremediği şeylerden biri ütü ne yazıkki 🤦‍♀️
bebeğin kıyafetlerinden bahsediyorsan onları halledeli bir ay oldu, çantamı da hazırladım. o konuda sorun yok da evin rutin işleri bitmiyor. geçenlerde ütü o kadar birikti ki bi kıyafetini alıp ütüsüz gitmiş 🙈 bişey olmaz ben takıntılı değilim ütüye diyor zaten. napayım biraz böyle idare edicez 😂
Eşimde geçen gün aceleden sadece gömleğin yakasına sürmüş ütüyü. Akşam gelince neyi var neyi yok ütüledi baya rahat artık 🤣

Kızlar kontrolden geldim 37. hafta Ama uygulama 35+6 gösteriyor ben bu işi anlamadım 4 mayıs sat doktor haftasıyla uyumlu dedi kilo 3.050 😍
3 ü geçtik sıkıntı yok arttık dedi acil bir durumda saat kaç olursa olsun gel dedi. Bebiş başaşağı:))

sancı çıkmadı. Suyum yine fazla doğum tarihi 7 Şubat 😍 sizce o kadar dayanırmıyım .

maşallahınızı alırım dualarınızı da esirgemeyin🥰

Günaydın herkeslere ❤

dün o vajina ağrısını sordum ben doktora. böyle hani çok uzun zaman sonra spor yaparsın birden yüklenirsin kendine de kasların deli gibi acır yanar ya öyle bir ağrı var benim kasık bölgemde. hepsi bebeğin baskısından oluyormuş, bu haftalarda artık çok normal. özellikle yorulunca daha çok oluyor. ilk hamileliğimde de oluyordu da yine de sordum, insan unutuyor.

bende inanılmaz yorgunum dünden beri, bugün hiç ama hiç bir şey yapmadan yatasım var ama ne mümkün. bebeğin odası çamaşır odası oldu geçici olarak. asılanlar bir yanda, katlanacaklar bir yanda, ütülenecekler diğer tarafta hepsi benim gözüme bakıyor her kapıdan geçtiğimde 😂
evde bir tencere yemek bile yok üstüne 🤦‍♀️ allahım niye bitmiyor bu işler :kızgın:

aynı ağrı bende de varcanım uzanınca bile belsırt karın vajina ağrısı herşey mevcut çok zorlanıyorum artık nefes nefese kalıyorum iki iş yapınca😫
Doktora sordum son ay normal dedi

Normal doğumu düşünen anneler bu doktorun videolarını izleyebilir. Baya cesaretlendiyor.

Bende takip ediyorum keşke öyle bir doktora denk gelsem gerçi benim doktor içinde iyi diyorlar hayırlısı ama onların hastane imkanları teknik bilgileri çok fazla

Kızlar kontrolden geldim 37. hafta Ama uygulama 35+6 gösteriyor ben bu işi anlamadım 4 mayıs sat doktor haftasıyla uyumlu dedi kilo 3.050 😍
3 ü geçtik sıkıntı yok arttık dedi acil bir durumda saat kaç olursa olsun gel dedi. Bebiş başaşağı:))

sancı çıkmadı. Suyum yine fazla doğum tarihi 7 Şubat 😍 sizce o kadar dayanırmıyım .

Hadi hayırlı işler :halay:

Ayni gunmus sat🙃bnmde persembe son gün haftaya bari 1hafta daha gelmeseler de dinlensek neguzel olur🤲🥰🐣
Bence gelmezler 🙏🤣 rapor alacam yarın sanırım gidemicem artık😞 dolmuşla gidip geliyorum yarım saatlik yol yağmur tıklım tıklım dolmuş :) okulda yorulmuyorum yoksa giderdim . Birde sabahları kalkmak zor geliyor bebiş gelmeden biraz uyuyayım dedim🤣

Bugün evdeydim canım izin aldım kötüydüm uzandım dinlendim gerçekten ev gibisi yok yaa kendime geldim eğer kendini iyi hissetmiyorsan yorgunsan çık zaten aynı haftadayız bende 1 hafta önce ayrıldım memurum. Yarın raporumu alacam çok çalıştım artık dinlenme vakti 🥰

evet bence iyi dayandık 😅

yarın raporumu alacam haftaya gitmicem bende bebiş gelmeden azcık enerji toplayalım 🥰

iyi yapmışsın artık çalışılcak gibi değil kanunda boşuna 37 zorunlu izin demiyor 😅

Evet doğru ne güzel tarihini bilerek doğuma gitmek ❤🧿

benim heran herşey olabilir sürpriz yumurta 😅

sağlıkla kucaklaşalım da gerçi 🙏🙏
Tarihi biliyorsun da canım yine bemişler kafalarına göre hareket ediyor ben de her an tetikteyim yani

Benim sat. 27 Nisan yarın benim 37. Bitiyor. Seninki de 35+6 dır. Kasıldıkça vajinaya batma hissi normaldir değil mi. Doğur muyorum değil mi 🤣 bugünkü ağrılarım farklı.

Back
X