• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

A Alisdendef ve @KARABATAK_ elizalin elizalin tebrik ederim. Doğum yapmışsınız. Umarım bebisler de siz de iyisinizdir. Allahım sağlıkla büyütmek nasip etsin gözünüz aydın. Biz de bugün hastaneden taburcu olduk. Çok şükür evimize getirdik kuzumuzu. Mememi tam kavratamadım emziremiyorum henüz. Bana akıl verin kızlar. Sutumu sağıp veriyorum ac da kalmamalı daha 2200 kilo ağırlığında yavrum. Dune kadar biberon ile de beslenemiyordu. Ama kolaya da alışacak bu sefer mememi hiç tutmucak diye ödüm kopuyor. Sağ sağ nereye kadar gerçekten çok zorluyor beni.. Dua edin kızlar. Ben de yavrumu emzirebileyim..
Cok sevindim canim yaa gozunuz aydinn 😍 refleksleri yeni yeni gelisiyo demek ki annesi daha minicik biraz daha buyusun guzel guzel emer merak etme pes etmek yok sen en basindan beri guclu bir anneydin zaten 😇 eger biberona alisip seni emmemesinden korkuyorsan sagdigin sutu cay kasigi ya da enjektorle vermeyi denesen kuzum ? Biraz daha kilo alip gucu kuvveti yerine gelince emer seni tabi bu arada yine de tutana kadar sen memeni vermeye devam et bir de emme refleksi gelissin diye yalanci meme verebilirsin bize egitimde premature bebeklerin emme refleksi az oldugundan yalanci emzik veriliyo demisti ebe

Seninkinde cok fark yok sanırım birbirine yakın ölçümler ama tamamı biraz küçük dimi
Niye böyle olduki of 🥴
İnşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz ya😢
Hiç bilmiyorum canım ya düzelir inşallah böyle olup düzelen çok varmış biraz araştırdımda bi umut düzelicek diyorum ben amin inşallah sende çok yıpratma bebişte etkileniyo bak 😞

A Alisdendef ve @KARABATAK_ elizalin elizalin tebrik ederim. Doğum yapmışsınız. Umarım bebisler de siz de iyisinizdir. Allahım sağlıkla büyütmek nasip etsin gözünüz aydın. Biz de bugün hastaneden taburcu olduk. Çok şükür evimize getirdik kuzumuzu. Mememi tam kavratamadım emziremiyorum henüz. Bana akıl verin kızlar. Sutumu sağıp veriyorum ac da kalmamalı daha 2200 kilo ağırlığında yavrum. Dune kadar biberon ile de beslenemiyordu. Ama kolaya da alışacak bu sefer mememi hiç tutmucak diye ödüm kopuyor. Sağ sağ nereye kadar gerçekten çok zorluyor beni.. Dua edin kızlar. Ben de yavrumu emzirebileyim..
Taburcu olmanıza çok sevindim canım. Sağlıcakla büyüsün inşaAllah bebeğin

elizalin elizalin Canım seninde gözün aydın olsun Rabbim hayırlı evlat eylesin sağlıcakla büyütmeyi nasip eylesin inşallah

Kızlar eşm işten gelince dayanamadık başka bi doktora daha gittik.
Burda da kilosu 2600 cıktı
Karın cevresi 35+4 gibi cıktı
Bacak 36 haftaya yakın.
doktor ben ölçümlerde absürt bi fark görmedim dedi. Bir iki hafta küçük büyük cıkar o anki pozisyonuylada alakalıdır dedi.
Plesantada evet yaşlanma var dedi.
Protein kaçağı testini yaptır zarar gelmez dedi yaptırmaktan.
Bebeğe giden kan akıımına baktı cok iyi dedi.
Böyle durum🥴

Kızlar benim ultrason detaylarımada bakabilirmisiniz ben anlamıyorum pek.

Eklentiler

• B8810587-78DA-4AD5-BD17-6F045D2875DC.webp
    B8810587-78DA-4AD5-BD17-6F045D2875DC.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 52
Bacak 36 haftaya yakın.
doktor ben ölçümlerde absürt bi fark görmedim dedi. Bir iki hafta küçük büyük cıkar o anki pozisyonuylada alakalıdır dedi.
Böyle durum🥴
Sağlıcakla kucağına al inşaAllah cnm doktorunla konuştuktan sora daha rahat eder için belki yeni planlama yaparsınız

Birde bişey soracağım size bu hafta beslenmeme çok özen göstermedim geç uyuduğum için sabahları öğlen hep kalktım akşamlardan fasulye köfte dürüm öyle şeyler yedim sabahlarıda patates kızartması tost birde yeşillik tarzı yedim yumurta penirli şeyler yiyemedim bu hafta. Eşim söylendi beslenmene dikkat etmedin vs suçlayıcı konuştu sizce gerçekten bu kadar etkileyici olurmuydu? Yetersizmi beslenmiş oldum

Birde bişey soracağım size bu hafta beslenmeme çok özen göstermedim geç uyuduğum için sabahları öğlen hep kalktım akşamlardan fasulye köfte dürüm öyle şeyler yedim sabahlarıda patates kızartması tost birde yeşillik tarzı yedim yumurta penirli şeyler yiyemedim bu hafta. Eşim söylendi beslenmene dikkat etmedin vs suçlayıcı konuştu sizce gerçekten bu kadar etkileyici olurmuydu? Yetersizmi beslenmiş oldum

onlara göre öyle bence tost daki kaşar bebeğin kilo alımını sağlar ama günde enaz bir defa protein tüketmeye dikkat et

A Alisdendef K karabatak gözünüz aydın maşallah kolayca oldu dogumunuz sağlıkli mutlu şansları bantları açık olsun inşallah

Sabah siz yazınca eşimi uyandırıp diğer kızlar gibi temizliğe duzene giriştik korkudan valla yapacağımız yoktu yoksa. aman ne iyi oldu sayenizde

G gamzeli_bebis benim doktorum 8 gün önce 2880 Gr olcmustu idrar yollarından rahatsizlaninca acilde gittiğim doktor 2720 Gr dedi okadar gün sonra düşün ben kesin 3 kg olmustur diyordum.Yani gerçekten cihaza doktora göre değişiyor Allah kolaylık versin

A Aycee09 İnşallah sağlıkla gelecek seninkide böyle olunca en azından kipirdaniyoruz başka türlü toparlanıp hazırlık yapacağımız yok ne guzel halledersin işlerini o vakte kadar mis gibi gidersin doğuma hayırlısıyla

Bacak 36 haftaya yakın.
Böyle durum🥴
Kuzum en azından için rahatlamıştır şimdi biraz en azından kötü birşey söylememiş sen testide yaptır için rahatlasın kendi doktoruna gidincede anlat bence

Kızlar elizalin elizalin in birden sancısı gelmiş hastaneye gitmişler açıklık 5 cm olmuş 😯 10 dk sonra doktor geldiğinde 9 cm olmuş 😯 sonra 1 saate doğurmuş zaten.
kanında enfeksiyon varmış biraz, ciğerleri gelişmiş kendi nefes alabiliyormuş ama tam açılmamış hava veriyorlarmış, sanırım bir hafta küvezde kalır dedi.

inşallah o kadar bile sürmez sağ sağlim dönerler evlerine 🙏

ay bu aralar dökülmeye başladı bebeler bakalım artık durmaz bunlar 🙈
Heh aynen böyle oldu işte 😂 sancıyı bile anlamadım önce, gaz sancısı sandım baktım dayanamıyorum serum filan yaparlar belki ağrı için diye çantaları bile almadan gittik 😂 meğer bizimki koşa koşa geliyomuş 😂

Bu akşam durumu daha iyiydi bakalım 🤗 35+2de doğdu ama 48cm 2760gr dı kilosu boyu iyiymiş 🤗

Darısı başınıza hepinizin zamanında, inşallah kolayca kurtulursunuz 🤗

Aaay maşallah elizalin elizalin gözünüz aydın olsun güle güle büyütün inşallah 🙏💕

Bende sürekli yatıyorum bebis haberleri geldikçe tırsmıyor değilim hani :KK17:
Allah hepimize sağlıklı vaktinde hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🤲
Çok teşekkür ederim, inşallah 💕💕 darısı başınıza olsun zamanında tabi, inşallah 💕🤗

Back
X