• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Ben acayip omuz ağrısı yaşadım ameliyat bittiği andan itibaren. hastanede kas gevşetici yaptırdım yine geçmedi. Sezeryan acısını bile geçmişti o ağrı. Sıcak su torbası ve ağrı kesici kullandım sürekli. Şimdi bir ağrım yok.
Bende en çok o ağrıyı ve gaz sancısını düşünüyorum🤭ameliyat biter bitmez bende de o müthiş ağrı olmuştu boynumda 😒 tamamen geçtimi ağrın çok şükür

Yatsan yatılmıyor kalksan yasak fenalardayım😒kemiklerm ağrıyor:KK61:

Günaydın ❤ iyi pazarlar herkese.

bu gece güzel uyudum ama sabah dönerken önce sol sonra sağ baldırıma bir kramp girdi, ben hayatımda böyle bişey yaşamadım. resmen çığlık atacaktım 😯 bacağımı kaldırdım ama kıpırdayamadım kaldım öyle, o nasıl bişeydi ya böyle bi acı olamaz 😯
Ahh o krampları Allah bildiği gibi yapsın 😡 bacağımı oynatmaya korkuyorum kramp gircek diye çok fena ya 😒 girince de 3 gün geçmiyor ağrısı 😡
Benim de akıntım var çamaşırım sürekli ıslak acaba suyumun azalması buna mı bağlı sormayı da unuttum dr
Benim akıntım bayadır var yani doğuma yakın değilken bile vardı. Doğumla yada suyun azalmasıyla ilgisi yoktur bence intte normal yazıyodu bu durum için

Bende en çok o ağrıyı ve gaz sancısını düşünüyorum🤭ameliyat biter bitmez bende de o müthiş ağrı olmuştu boynumda 😒 tamamen geçtimi ağrın çok şükür
Şimdi bir ağrım yok. Ama omuzlarıma çok dikkat ediyorum emzirirken örtüyorum. Gece terliyorum hemen üzerimi değiştiriyorum. Oğlanda dikkat etmedim sürekli bir yerlerim tutulup ağrıyordu.

Şimdi bir ağrım yok. Ama omuzlarıma çok dikkat ediyorum emzirirken örtüyorum. Gece terliyorum hemen üzerimi değiştiriyorum. Oğlanda dikkat etmedim sürekli bir yerlerim tutulup ağrıyordu.
Ben de son 2 haftadır terliyorım ya gece 4 defa değişiyorum terlemek nedir bilmezdim ama gerçektrn terli kalmamak gerek iyi yapıyorsun👍🏻Minnoşun nasıl göbişi düştümü☺️

Ben de son 2 haftadır terliyorım ya gece 4 defa değişiyorum terlemek nedir bilmezdim ama gerçektrn terli kalmamak gerek iyi yapıyorsun👍🏻Minnoşun nasıl göbişi düştümü☺
Minnoş iyi ablam vardı öğlen gitti 😩 şimdi baş başa kaldık kızımla. Altını açar açmaz çişini yaptı yanımda da kimse yoktu. oğlanın tişörtü vardı yakında onunla emdirdim 🤪 komple üst değiştirdim. Göbeği düşmedi bir türlü şu an pek iyi görünmüyor. Kanama olursa ablam doktora götürüp yaktırın dedi. İnş. Kendi kendine iyileşir.

Minnoş iyi ablam vardı öğlen gitti 😩 şimdi baş başa kaldık kızımla. Altını açar açmaz çişini yaptı yanımda da kimse yoktu. oğlanın tişörtü vardı yakında onunla emdirdim 🤪 komple üst değiştirdim. Göbeği düşmedi bir türlü şu an pek iyi görünmüyor. Kanama olursa ablam doktora götürüp yaktırın dedi. İnş. Kendi kendine iyileşir.
Maşallah sağlık olsun annen var yine çok şükür🤲🏻Benimde abla yok kardeş yok ama annem yetiyor Allah sağlıklı ömür versin annelere 😌nasıl oluyor iki çocukla ortam o aşaması beni çok heycanlandırıyo🤭aa neden öyle oldu ki acaba göbeği🤔

A Alisdendef @selozy kızlar sezaryandan sonra omuz ve baş ağrısı oluyomuş dün ve bugün feçi yaşıyorum bunu banamısın demiyo parollar sizde oldu mu normal mi ? Bi çözümü varmı nescafe falan içiyorum sürekli

Spinalden kaynaklanıyorsa ağrı (dümdüz yatınca geçiyorsa) bu durum için verilen bir serum var. Doktorundan istersen verecektir, o serumunda içinde kafein vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Sabahtan beri hiçbirşey yapmadım bi halsizlik var üzerimde 🥴🥴 uyurum diye uzandım uyuyamadımda🥴 bi gün tüm evi kaldırıp temizlicek enerjideyim bi gün paspal paspal yatıyom anlamadım bişi🥴

Aynısını ben yaşıyorum ya dün enerjiktim bugün inanılmaz miskinim :) ayakta durunca rahim ağrılarımda başlıyor ama, doğumu erkene çekermiyim acaba çok iş yaparsam 🙃

Sabahtan beri hiçbirşey yapmadım bi halsizlik var üzerimde 🥴🥴 uyurum diye uzandım uyuyamadımda🥴 bi gün tüm evi kaldırıp temizlicek enerjideyim bi gün paspal paspal yatıyom anlamadım bişi🥴
Takvimini okudun mu😆 enerji meselesi.

Maşallah sağlık olsun annen var yine çok şükür🤲🏻Benimde abla yok kardeş yok ama annem yetiyor Allah sağlıklı ömür versin annelere 😌nasıl oluyor iki çocukla ortam o aşaması beni çok heycanlandırıyo🤭aa neden öyle oldu ki acaba göbeği🤔
Evet annem var sağolsun. Aminnnn. Deniz küçük olduğu için pek ayarı yok. Seviyor öpüyor. Evin içinde arıyor. Gözüne parmak sokmaya çalışıyor.🤣 Eliyle yüzünü çevirmeye çalışıyor. Ama kız ağlayınca vurmaya çalışıyor. Ağlayanları hiç sevmez. Eşyaları kıskanıyor. Bir süre işimiz zor 😩

Evet annem var sağolsun. Aminnnn. Deniz küçük olduğu için pek ayarı yok. Seviyor öpüyor. Evin içinde arıyor. Gözüne parmak sokmaya çalışıyor.🤣 Eliyle yüzünü çevirmeye çalışıyor. Ama kız ağlayınca vurmaya çalışıyor. Ağlayanları hiç sevmez. Eşyaları kıskanıyor. Bir süre işimiz zor 😩
Allah kolaylık versin tabi benimki birsz daha aklı kesiyor ama damarı var valla dmarı tıttumu kardeş ana baba gözü görmüyor bende tırsıyorum.benim oğlan çok ağlaktır gözünde hazırdır yaşı ama başkası ağlayınca dediğin gibi tahammülü yok kulaklarını tıkıyor😂

Kızlar biz normalde tek isim düşünüyorduk özelliklede ben 😀 Beyazıd isminin anlamı vs biraz karışık bir isim olduğundan yanına bir isim daha koyalım dedik Güney ismini düşünüyoruz ilkin sadece kulağına okunsun hem kullanmayız hem kimliğede yazdırmayız dedim ama şimdi acaba kimliğede yazdırsakmı diye düşünmeye başladım sizce nasıl yapmak mantıklı tüm hazırlıklarıda Sadece Beyazıd diye yaptırdım. İsim olsrakta Asıl isminin beyazıd olmasını onun kullanılmasını istiyorum. Eşim daha çok bana bırakıyor.

Kızlar biz normalde tek isim düşünüyorduk özelliklede ben 😀 Beyazıd isminin anlamı vs biraz karışık bir isim olduğundan yanına bir isim daha koyalım dedik Güney ismini düşünüyoruz ilkin sadece kulağına okunsun hem kullanmayız hem kimliğede yazdırmayız dedim ama şimdi acaba kimliğede yazdırsakmı diye düşünmeye başladım sizce nasıl yapmak mantıklı tüm hazırlıklarıda Sadece Beyazıd diye yaptırdım. İsim olsrakta Asıl isminin beyazıd olmasını onun kullanılmasını istiyorum. Eşim daha çok bana bırakıyor.
Güney bana daha yakın geldi beyazıdı bilemedim 🤷‍♀️

İnşallah yarın çıkıcak. Bugün netleşicek. Son üç gündür anne sütü zenginleştirici vermeye başladılar iyi kilo aldı. Sanırım 3.5 kilo olana kadar evde de zenginleştiriciye devam edicez. O zaman sağıp vermek şart olcak zaten.

Canım anne sutu güçlendirici yı buradan okumuştum ama bize vermediler. Kilo alımını nasıl etkiliyor acaba mesela Deniz onu vermeye başladıklarında günde kaç g aliyor? Ben zorla da olsa emzirmeye çalışıyorum yoğun bakımdayken sağıyordum daha iyiydi süt durymum. Simdi azalıyor mu ne? Bizde mi kullansaydık? Şuan 2500 lerde kilosu.

Güney bana daha yakın geldi beyazıdı bilemedim 🤷‍♀️
Beyazıd ı kesin koyacağız onda sıkıntı yokta güney ismini kimliğine yazdırsakmı yazdırmasakmı sadece kulağınamı okutsak Beyazıd Güney diye

R1

Beyazıd mutlaka hatalara yol açacak o yüzden Güney olması çocuğun hayatını biraz daha kolaylaştırır şahsi fikrim

Bence yazdirma canim tek beyazid daha guzel gibi gedi bana da

Back
X