sağlıkla gelsin bu evladınız da inşallahHayirli olsun, Allah hepimizi tamamina erdirsin insallah.Benim de ahirette bir oglum var, sonra bir kizim oldu. Bu da insallah saglicakla gelir.Kizlar cok cimcime oluyor gercekten☺
Hayirli olsun, Allah hepimizi tamamina erdirsin insallah.Benim de ahirette bir oglum var, sonra bir kizim oldu. Bu da insallah saglicakla gelir.Kizlar cok cimcime oluyor gercekten☺
Benim yaşım büyükmüş
O teori beni ikna etti yalan yokbi de nub teorisi varmış, 11-12. hafta net ultrasonları alın orda da bebeklerin oluşmaya başlayan genital organ çıkıntısından anlarız
Evet ozellikle doguma bir hafta kala olunca oldukca uzucu oluyor. Amin kimseye yasatmasin Allahsağlıkla gelsin bu evladınız da inşallahhiç yaşamadım ama çok üzücüdür bu durum eminim ki, bir daha yaşatmasın allah inşallah.
ne kadar kolay bazı doktorlar için bunları söylemek ya. inanamıyorum kanım dondu. çok üzülmüşsündür umarım bundan sonra hep güzel haberler alırsın.Merhaba canım.. bugün sabah kontrol amaçlı yine aynı devlet hastanesine gittim. ultrasonda karnıma baktı boş gebelik dedi. bu hamilelik sağlıklı gözükmüyor, bebek yok, kese küçük gelişmiyor dedi. çok üzüldüm. kan ver bir de vajinalulrtasona gün al alttan bakalım dedi. çok moralim bozuldu. ağlamaya başladım. kan vermeden hemen eşimi aradım.. beni başka hastaneye götür dedim. içim hiç kannat getirmedi bu hastaneye dedim. Hemen özel lokman hekime gittik. bir güzel allatn muayene ettiler ve bebeğimin kalp atışını gördüm. 5+4 olduğu için çok küçükmüş. Devletteki iki doktor da beni kürtaja doğru götürüyordu. şimdi çok mutluyum. ara ara kahverengi kanamam oluyor ama normal dedi. tutunma kanamasıymış. Rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın inşallah..
üzmek istemem ama nedenini sorabilir miyim? gerçekten çok acı bir durum allah kimseye yaşatmasın..Kizlar 40 li yaslarinda dogal yolla hamile kalip doguran kadinlarin 100 yasina kadar yasama ihtimali artiyormus
Evet ozellikle doguma bir hafta kala olunca oldukca uzucu oluyor. Amin kimseye yasatmasin Allah
doğum günün kutlu olsun o zamanDün 31 oldum 2.bebiş olacak nasipse
Inan ben de o haldeyim. Hamile olduğumu kabullensem de inanmakta zorluk çekiyorum hala. Henüz tam bi belirti görmediğim için sanırım o daçok sağol canım amin ❤ inşallah hepimiz hep güzel haberlerle döneriz ❤
Sağol canımumarım sende görürsün gittiğin zaman ❤ inan bugün daha bi anladım hamile olduğumu. ilk zamandan beri biraz düşük ihtimalinden dolayı hep bi endişe vardı ve kendimi hamile gibi de hissedememiştim bi türlü korkmaktan.
bugün gerçekten eller kollar oynuyodu yaa ben burdayım diyodu resmenilk kez karından muayene oldum şükür. yazlıktayım şu an ve bu gittiğim hastaneye ilk kez gittim ama makinelerinin kalitesi süperdi öyle ayrıntılı gördümki.
bu arada ay anlatma zaten içim gider benimsanırım ben fitil olarak kullanmıcam, galiba sabah içmeyip sadece akşam yatarken içicem
Aynen aynı hap. Biraz derine itmek gerekiyorVajinal olunca aynı hap (agızdan kullanılan)mı kullanılıyor acaba? Çok mu derine itmek lazım?
Ben alabilirim bi yorum işim gücüm de yok zaten sıkıntıdan patliyorumUltrason kağıdına göre plesenta sagda ise bebek kız solda ise erkek oluyormuş. Plesenta Kesenin dış kısmında sarılmış bir beyazlık var o oluyor.Plesenta ve bebek aynı tarafta oluyor genelde ama bazen bu değişiyormuş. Bebege de bakarak yine sagdaysa kız soldaysa erkek yorumu yapanlar var. Ama bu dediğim 7,8,9hafta ultrason una göre oluyormuş. Sonra yer değiştiriyorlar sanırım. Ultrason resimleriniz varsa yorumlayalım
Yukledigim foto 7+3 falandı sanırım unuttum belki kağıt üstünde yazıyordur dikkatte etmedimYanlış yazmışım düzelttim. 7,8,9,hafta ultrason una göre oluyormuş.
senin ilk mi ikinci mi? söylediysen de ben kaçırmışım. ya da üçüncü mü onu da sorayımInan ben de o haldeyim. Hamile olduğumu kabullensem de inanmakta zorluk çekiyorum hala. Henüz tam bi belirti görmediğim için sanırım o daIkilemdeyim şöyle karnimdan sağlam bi tekme yediğim zaman ikna olucam galiba
Şuan usg ye 9+5 sat a göre 9+3 olmam gerekiyor. Ne halde ne yapıyor iyice büyüdü mu insana benzemeye başladı mı ben de çok merak ediyorum
3D falan mıydı?
Ben bazı geceler de almiyorum progestanı inşallah sıkıntı olmaz
28Benim yaşım büyükmüş
Beni de, bidaki kontrolde özellikle nubunu görene kadar uğraştırcam sanırım doktoruO teori beni ikna etti yalan yoktakipçisiyim o konunun da
Daha ilk heyecanlaaaarsenin ilk mi ikinci mi? söylediysen de ben kaçırmışım. ya da üçüncü mü onu da sorayım
3D miydi hiç bilmiyorum ama kalitesi çok iyiydi, eller ayaklar oynuyordu çok net gördümmerak etme bende o endişelere kapıldım hele bulantılarım geçince. ama bir şey olmaz sapasağlam büyüyodur içerde inşallah ne zaman kontrol günü?
ya progestan konusunda çok farklı görüşler var, bazı doktorlar düşük olacaksa kaçınılmazdır ve o ilaç işe yaramaz diyor. benim doktoruma gidebilseydim o kesin o kafadadır ama işte başka yerdeyim ve kullan dedi kullandım sonra vicdan azabı çekerdim bişey olsaydı.
ama bugün artık 3 ay bitene kadar kullan derken de hani sırf önlem olsun çok da önemli değil tarzında konuşunca bende kafama göre sadece gece yatarken içme kararı aldım. iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum ama mahvoldum ya tansiyonum yerlerde hep. sen de içinden gelen sesi dinle ya da emin olmak için doktoruna sor mutlaka.
Aynen aynen ultrason çıktısında da tam düzgün yakalanmış olursa görüntü rahat rahat yorumlarızBeni de, bidaki kontrolde özellikle nubunu görene kadar uğraştırcam sanırım doktoru
Ben 30Kızlar sizin yaşlarınız kaçben 27
İnşallah yakalarAynen aynen ultrason çıktısında da tam düzgün yakalanmış olursa görüntü rahat rahat yorumlarız
Sağolun inşallah öyledir çok şükür aşırı bi ağrım yoküzülme stres yapma daha bugün bile doktor kahverengi akıntı ciddi bir durum değildir her zaman dedi. çok ağrılı olursa ciddi bir durum olur dedi. inşallah sağlıkla büyüsün ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?