2020 Şubat Anneleri

Hayirli olsun, Allah hepimizi tamamina erdirsin insallah.Benim de ahirette bir oglum var, sonra bir kizim oldu. Bu da insallah saglicakla gelir.Kizlar cok cimcime oluyor gercekten☺
sağlıkla gelsin bu evladınız da inşallah hiç yaşamadım ama çok üzücüdür bu durum eminim ki, bir daha yaşatmasın allah inşallah.

Hayirli olsun, Allah hepimizi tamamina erdirsin insallah.Benim de ahirette bir oglum var, sonra bir kizim oldu. Bu da insallah saglicakla gelir.Kizlar cok cimcime oluyor gercekten☺

Amin canım aynen öyle . 2. Yi kızım için yaptık zaten , tek kalmasın bir kardeşi olsun diye

Kizlar 40 li yaslarinda dogal yolla hamile kalip doguran kadinlarin 100 yasina kadar yasama ihtimali artiyormus
sağlıkla gelsin bu evladınız da inşallah hiç yaşamadım ama çok üzücüdür bu durum eminim ki, bir daha yaşatmasın allah inşallah.
Evet ozellikle doguma bir hafta kala olunca oldukca uzucu oluyor. Amin kimseye yasatmasin Allah

ne kadar kolay bazı doktorlar için bunları söylemek ya. inanamıyorum kanım dondu. çok üzülmüşsündür umarım bundan sonra hep güzel haberler alırsın.
bu yüzden devlet hastanesine asla kadın doğuma gitmiyorum. tabiiki çok iyi doktorlar da vardır ama genelde devlet hastanesinde bu bölüm çok kötü.

Kizlar 40 li yaslarinda dogal yolla hamile kalip doguran kadinlarin 100 yasina kadar yasama ihtimali artiyormus

Evet ozellikle doguma bir hafta kala olunca oldukca uzucu oluyor. Amin kimseye yasatmasin Allah
üzmek istemem ama nedenini sorabilir miyim? gerçekten çok acı bir durum allah kimseye yaşatmasın..

Inan ben de o haldeyim. Hamile olduğumu kabullensem de inanmakta zorluk çekiyorum hala. Henüz tam bi belirti görmediğim için sanırım o da Ikilemdeyim şöyle karnimdan sağlam bi tekme yediğim zaman ikna olucam galiba
Şuan usg ye 9+5 sat a göre 9+3 olmam gerekiyor. Ne halde ne yapıyor iyice büyüdü mu insana benzemeye başladı mı ben de çok merak ediyorum
3D falan mıydı?
Ben bazı geceler de almiyorum progestanı inşallah sıkıntı olmaz

Ben alabilirim bi yorum işim gücüm de yok zaten sıkıntıdan patliyorum

Eklentiler

• IMG-20190703-WA0014.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 49
senin ilk mi ikinci mi? söylediysen de ben kaçırmışım. ya da üçüncü mü onu da sorayım

3D miydi hiç bilmiyorum ama kalitesi çok iyiydi, eller ayaklar oynuyordu çok net gördüm merak etme bende o endişelere kapıldım hele bulantılarım geçince. ama bir şey olmaz sapasağlam büyüyodur içerde inşallah ne zaman kontrol günü?

ya progestan konusunda çok farklı görüşler var, bazı doktorlar düşük olacaksa kaçınılmazdır ve o ilaç işe yaramaz diyor. benim doktoruma gidebilseydim o kesin o kafadadır ama işte başka yerdeyim ve kullan dedi kullandım sonra vicdan azabı çekerdim bişey olsaydı.

ama bugün artık 3 ay bitene kadar kullan derken de hani sırf önlem olsun çok da önemli değil tarzında konuşunca bende kafama göre sadece gece yatarken içme kararı aldım. iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum ama mahvoldum ya tansiyonum yerlerde hep. sen de içinden gelen sesi dinle ya da emin olmak için doktoruna sor mutlaka.

Daha ilk heyecanlaaaar 2yi 3u Allah mı söyletti acaba Benim yaşımdakiler 2yi falan yapıyor burda okuyorum kendimi baya gecikmiş gibi hissediyorum
Ben de yarından sonra gidiciiiiim kontrole Çok rahattım ama kontrol gününe yaklaşınca yine yavaştan bi strese girmeye başladım
Açıkçası ultrasonda kanama alanı görünmüyordu. Ama tahlil sonuçlarım da tsh değerlerin altında çıktı. Troitlerim hızlı çalışıyormuş. Enteresan olan hamilelikle çıktı bu da ortaya normalde troit hastası falan degildim Internetten araştırdığımda da troitin hızlı çalışması düşüğe sebep olabiliyormuş. Muhtemelen doktor da ondan dolayı verdi progestanı bana. Kendi kendime böyle şeyler düşündüm işte
Dahiliye uzmanı da troitin hamilelige bağlı gelişmiş. Hamilelikte bazı hormonlar troit hormonlarını baskilayabiliyor ilaç vermicem şimdilik sana 1 ay sonra tekrar kontrole gel dedi. Bende de onun rahatlığı var anlicagin. Yoksa o progestanı asla sektirmezdim.

üzülme stres yapma daha bugün bile doktor kahverengi akıntı ciddi bir durum değildir her zaman dedi. çok ağrılı olursa ciddi bir durum olur dedi. inşallah sağlıkla büyüsün ❤
Sağolun inşallah öyledir çok şükür aşırı bi ağrım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…