2020 Şubat Anneleri

Bugün doktor kontrolüm vardı. Doğumu yapmayı planladığım doktora ilk gidişimizdi. Herkesin beğendiği bir doktor aslında, normal doğumu destekliyor, ebeleri iyi vs... Ancak kalabalık bir güne denk geldiğimiz için sanırım hızlıca bir görüşme yaptık ve malesef bana güven vermedi 😞 Bir ay sonra tekrar deneyeceğim, inşallah farklı hissederim.

Benim de bugün muayenem vardı ve 5 dk durdum ya da durmadım içerde.2. Gidişim ikisinde de aynı şey oldu. Üstelik ilk bebeğimi doğduktan 1 ay sonra geçen yıl kaybettim ve hamilelik psikolojisine bile giremedim henüz. Zaten tedirginliklerim var doktorda bebeğimle ilgili yeterince bilgi alamıyorum. doktor yorumlarından yola çıkarak gitmiştim ama sanırım değiştiricem

Benim de bugün muayenem vardı ve 5 dk durdum ya da durmadım içerde.2. Gidişim ikisinde de aynı şey oldu. Üstelik ilk bebeğimi doğduktan 1 ay sonra geçen yıl kaybettim ve hamilelik psikolojisine bile giremedim henüz. Zaten tedirginliklerim var doktorda bebeğimle ilgili yeterince bilgi alamıyorum. doktor yorumlarından yola çıkarak gitmiştim ama sanırım değiştiricem
Her şey yolunda, sağlıklı oldukları için öyle olmuştur umarım 🙏🏻

Selam kızlar ben de yaşımı yazarak başlayım bari :) bayadır takipteyim yazıları ama yazmak kısmet olmadı bu baslıga 😊 29 la ankaradan katılıyorum aranıza, ilk gebeligim 😍 9. Haftaya girmiş bulunmaktayımm.. 🙏🏻

cinsiyeti ben de merak ediyorum, bazen erkek hissediyorm bazen yok yok kız olsun diyorumm.. hayırlısı, sağlıklı olsunla bitiriyorum sonra ☺

6. Haftada bulantılarım başlamıştı ve son günlerde çok yoğundu, ama bugün nedense daha iyi hissediyorum. Benim gibi bulantısı bir anda geçen var mı? 🤭
hoşgeldin 🥰 hayırlı olsun 😊
benim de bulantılarım bikaç gün içinde bi anda geçti. şimdi iki saatte bir atıştırmadan duramıyorum midem kazınıyor. normal bir durum yani 😊

Ben de karından görmek için sabırsızlanıyorum
Son adetim 5 Mayıs
Bu Cuma kontrolüm var bakalım ...
benim de 5 mayıs. kesin karından bakar bence artık merak etme :)

başın sağolsun çok çok üzücü bir durum :( allah karnındaki evladına uzun sağlıklı ömürler versin.
doktoruna için ısınmadıysa mutlaka değiştir zaten. en başta güven vermesi çok önemli. benim doktorum çok konuşmaz mesela ama iyi bir doktor ve bana çok güven veriyor, yıllardır hep ona giderim.

Selam kızlar ben de yaşımı yazarak başlayım bari :) bayadır takipteyim yazıları ama yazmak kısmet olmadı bu baslıga 😊 29 la ankaradan katılıyorum aranıza, ilk gebeligim 😍 9. Haftaya girmiş bulunmaktayımm.. 🙏🏻

cinsiyeti ben de merak ediyorum, bazen erkek hissediyorm bazen yok yok kız olsun diyorumm.. hayırlısı, sağlıklı olsunla bitiriyorum sonra ☺

6. Haftada bulantılarım başlamıştı ve son günlerde çok yoğundu, ama bugün nedense daha iyi hissediyorum. Benim gibi bulantısı bir anda geçen var mı? 🤭
Hayırlı Olsun canımm aramıza.hosgeldin ankaranin neresi :KK28:

Herkes yazmış ama ben sizlere bişey yazamadım hastanedeyim geç döllenmiş bebek küçük ama kalp atışı gördük şimdi 3 gün yatış verdiler 6 kilo vermişim ama iyiyiz çok şükür

[QUOTE="yeb4, post:

[/QUOTE]
İlk hamileliğimi yurt dışında geçirdim ve sadece 2 kez ultrasona girmiştim ve karından bakılmıştı. İkinci hamileliğimde ise şu an 8. Haftanın başındayım ve şimdiden 3 kez ultrasonla baktılar ve karından. Hep karından bakılmıyor mu merak ettim 🤷‍♀️

12.haftaya kadar süren de var. Arada bir zamanda kesilende oluyor canım. İnşallah seninki çabuk kesilir. Aç kalınca oluyor bende sadece şükür. 2 saatte bir bişey atmam lazım agzıma yoksa başlıyor.
hoşgeldin 🥰 hayırlı olsun 😊
benim de bulantılarım bikaç gün içinde bi anda geçti. şimdi iki saatte bir atıştırmadan duramıyorum midem kazınıyor. normal bir durum yani 😊

Benim tüp bebek
Bakalım inşallah karından görür
Baya bi göbeğim de var benim

Bende gittim bugün kahverengi leke ve kalp atışı yavaş bir hafta geride bu da normal degil demişti dün gittiğim doktor benide çok korkutmuştu
Bugün kendi doktoruma gittim bebeğim çok saglikliymis şükürler olsun kalp atışını da duydum çok güzeldi. Tüm bekleyenler de benim gibi güzel haber alsınlar inşallah 🤲

[QUOTE="yeb4, post:

İlk hamileliğimi yurt dışında geçirdim ve sadece 2 kez ultrasona girmiştim ve karından bakılmıştı. İkinci hamileliğimde ise şu an 8. Haftanın başındayım ve şimdiden 3 kez ultrasonla baktılar ve karından. Hep karından bakılmıyor mu merak ettim 🤷‍♀️
[/QUOTE]
Benimde bildiğinm yurt dışında hamilelik boyunca 3 kere ultrason bakılıyor biz heyecandan surekli ultrasonda görmek istiyoruz, karnından bakılıyor eğer ilerleyen zamanda Allah korusun bebekte bi sıkıntı olursa vajinal dan bakıyor gerekli görürse doktor

rabbim bi daha yaşatmasın inşallah böyle bi acıyı. yavrunu sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah canım

Benim tüp bebek
Bakalım inşallah karından görür
Baya bi göbeğim de var benim
Canım benimde göbeğim var ultrason görüntü kalitesine göre değişiyo bi hastanede 7+3 günlükken görünmedi ama çok eskiydi makinası 8+0 gittim direk göründü karından, göbeğimde çatlaklar bile başladı çok canımı sıkıyo yağlar falan kullanıyorum ama yok yani fayda etmiyo göbek var eyvallah ama şiş olduğu için gerildi heralde korktuğum tek şey çatlaktı sende dikkat et başlamadıysa

Herkes yazmış ama ben sizlere bişey yazamadım hastanedeyim geç döllenmiş bebek küçük ama kalp atışı gördük şimdi 3 gün yatış verdiler 6 kilo vermişim ama iyiyiz çok şükür
Gecmis olsun canm insallah hastanede toparlarsin biraz belki bulantilarinada iyi gelir

Kasık agrisi ceken varmi arkadaslar.adet agrisi gibi kosarsin kosarsin dalağin siser ya oyle bi agri.apandisit gibi baska nasil anlatayim bilemedim

Back
X