2020 Şubat Anneleri

Ben de diyetisyenle devam ediyorum. Bana da aynı şeyleri söyledi😊 61.4 ile başladım 2 haftada 60 oldum. Şöyle sağlıklı bir şekilde 1-2 kg daha versek harika olur💖 bulantım var çok yiyemiyorum ama halim de yok yerimden pek kalkamıyorum🙈

banada 2 haftaya 60 görelm dedi suan biraz kılo verdim ama bakalım ilk gidenler ödemdir önemli olan 2 hafta sonrası :) en fazla 10 kılo ile doğum yapsam çok iyi olur. çocuktı eşiydi 5 kılo gider 5 klıo kalır :D

Kızlar ben dün diyetisyene gittim. 4 aya kadar zayıflama odklı 4 ay sonra bebek odaklı beslenicez dedi. liste hazırladı bana. 61.6 çıktım tartıda 2 haftaya 60 ı görelim dedi :) hayırlısı artık
Canim benim boyumda 158
60 kiloyum.
Goruntu olarak disardan kilolu durmuyorum normalim diyebilirim. Sen kendi isteğinle mi gittin diyetisyene?
Birde listeni paylasirsan her guncellediginde dr,cok sevinirim.

Canim benim boyumda 158
60 kiloyum.
Goruntu olarak disardan kilolu durmuyorum normalim diyebilirim. Sen kendi isteğinle mi gittin diyetisyene?
Birde listeni paylasirsan her guncellediginde dr,cok sevinirim.

ben ilk gebeliğimde 30 a yakın aldıgım için korktum bide benım tartıda 63 görünüyorum aslında hedefim 55-58 o yuzden gittim. orda tartıda 61.6 çıktım kı doktorda evet boyuna göre kılon var dedi. kan sonuclarıma bakıp ona göre yazdı listeyi paylaşırım tabı ama her bunye her kan değeri aynı olmadıgı için sıkıntı yaşamanı istemem. ben bı tıp merkezine gittim 55 tl çok pahalıda değil. özelden atarım sana

Arkadaslar sabah tuvalete gittigimde pembe kanamam oldu.cok korktum.hemen hastaneye geldik.cok sukur dusmemis ama dusuk riskim varmis.kanama alani olusmus.yatirdilar simdi beni.dusebilirde tutunabilirde dedi doktor.dua edin nolur benimle kalsin bebegim.kanamali gebeligi devam edeniniz varmi morallerim yerlerde.rabbim hepimizin bebegini korusun
Canım Rabbim korusun bol bol dua et 🙏🏻🙏🏻

ne güzel hadi gözün aydın ☺
hareket ettiğini görebildin mi? ben gittiğimde el ayaklar oynuyordu çok komikti 😍

akıntı konusunda bilgilendirdiğin için çok sağol, açık kahverengi demek normal gerçekten. korkmamıza gerek yokmuş. inşallah bi daha olmasın tabii de.
Teşekkur ederim 😀Ilk elini oynatti sonra durdu. Çikolata yeseydim belki hareket ederdi. Aklima gelmedi. Bir dahakine insAllah

Kızlar aşırı baş ağrım var. Parol kullanabilir miyim? Tecrübesi olan var mı bu konuda?

Stres yapma canım benim 4. Haftada parça düştü direk ben bebek gitti diye ağlaya ağlaya gittim doktora keseyi gördük çok şükür sonra ikiz olduğunu öğrendik sonra kalp atışı duyduk ama stres yapma en önemlisi annenin rahat olması diyor doktorum anne rahatsa bebek rahat olur diyor hep hala da progestan 3*1 kullanıyorum o günden sonra kanamam olmadı çok şükür sen içini ferah tut bebeğin seninle kalacaktır 😇
Birden oldu sabah tuvalette kalktim.sildigimde tuvalet kagidinda oldu acik renk kanama az ama yinede korkuyorum.simdi hastanede yatiyorum bakalim yarin kontrol ederler azalmis kanama alani.bende yarin 9.haftaya gircem stresten ölüyorum

banada 2 haftaya 60 görelm dedi suan biraz kılo verdim ama bakalım ilk gidenler ödemdir önemli olan 2 hafta sonrası :) en fazla 10 kılo ile doğum yapsam çok iyi olur. çocuktı eşiydi 5 kılo gider 5 klıo kalır :D
Aynen benim de hedefim en fazla 69’la doğuma girmek ama ilkinde 22 kg aldım bunda da öyle olacak diye korkmuyor değilim 🙈

Birden oldu sabah tuvalette kalktim.sildigimde tuvalet kagidinda oldu acik renk kanama az ama yinede korkuyorum.simdi hastanede yatiyorum bakalim yarin kontrol ederler azalmis kanama alani.bende yarin 9.haftaya gircem stresten ölüyorum
Neden hastanede yatırdılar ki canım , sürekli bir ilaç mı veriyorlar ?
Benim de kanamam olmuştu baya baya bir su bardağı kadar kıpkırmızı kan gelmişti , hemen gittik iğne yapıldı , kalp atışı vardı eve geldik

İnşallah geçmiştir canım hayırlı haberlerle evine dönersin inşallah 🧿

Neden hastanede yatırdılar ki canım , sürekli bir ilaç mı veriyorlar ?
Benim de kanamam olmuştu baya baya bir su bardağı kadar kıpkırmızı kan gelmişti , hemen gittik iğne yapıldı , kalp atışı vardı eve geldik
Serum verdiler igne vuruluyorum ilacta veriyolar.yatiralim dedi doktor en azindan acil bi durumda hemen mudahale ederiz dedi.bu gece burdayim anlicaginiz.sukur kanamam yok ta onemli olan rahimdeki kanama alani

Merhaba kızlar,
Bugün en kötü günlerimden birini geçiriyor olabilirim napacağım ne edeceğim ağlamaktan başka birşey yapamıyorum şuan Sabah aksilik ya ayağım kaydı ve park halindeki arabamıza çarparak 90 açıyla ters döndü O kadar kötü bir görüntü ki, inanılmaz acı bir yandan. Çığlıklar attım hastaneye gidene kadar ve hastanede işlem beklerken.. korumalı örtülerle röntgenler ağrı kesiciler derken ( gördüğüm her doktora hemşireye hamile olduğumu söyledim hamileliğe uygun yaptıklarını söylediler) Sonuç çıkık ve kırık ayak bileğimde. Çıkığı yerine oturttular ama doktorlar hep tatilde olduğu için salı gününü bekliyorum ağrı içinde ameliyatımı. Kadın doğumcuda salı gelecekmiş o gün kontrol edebilecekler bebeği.. aranızda hamile ameliyat geçirmiş olan var mı? Heralde her gün ağlayarak bekleyeceğim salı gününü...
Gecmiş olsun canım ama aklınıza kötü şeyler getirmeyin, emin olun dr lar da çok dikkat ediyor eminim sağlıkla alacaksın bebeğine kucağına , bazen böyle şeylere gelebiliyor hamilelikte insanın başına

Serum verdiler igne vuruluyorum ilacta veriyolar.yatiralim dedi doktor en azindan acil bi durumda hemen mudahale ederiz dedi.bu gece burdayim anlicaginiz.sukur kanamam yok ta onemli olan rahimdeki kanama alani
Insalalh güzel haberlerini bekliyoruz 😊😊

Back
X