- 15 Ağustos 2015
- 4.964
- 3.590
- 133
- 40
1 56Boyun kacti?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 56Boyun kacti?
Ben de diyetisyenle devam ediyorum. Bana da aynı şeyleri söyledi61.4 ile başladım 2 haftada 60 oldum. Şöyle sağlıklı bir şekilde 1-2 kg daha versek harika olur
bulantım var çok yiyemiyorum ama halim de yok yerimden pek kalkamıyorum
![]()
Kızlar ben dün diyetisyene gittim. 4 aya kadar zayıflama odklı 4 ay sonra bebek odaklı beslenicez dedi. liste hazırladı bana. 61.6 çıktım tartıda 2 haftaya 60 ı görelim dedi :) hayırlısı artık
Canim benim boyumda 158
Canim benim boyumda 158
60 kiloyum.
Goruntu olarak disardan kilolu durmuyorum normalim diyebilirim. Sen kendi isteğinle mi gittin diyetisyene?
Birde listeni paylasirsan her guncellediginde dr,cok sevinirim.
Canım Rabbim korusun bol bol dua etArkadaslar sabah tuvalete gittigimde pembe kanamam oldu.cok korktum.hemen hastaneye geldik.cok sukur dusmemis ama dusuk riskim varmis.kanama alani olusmus.yatirdilar simdi beni.dusebilirde tutunabilirde dedi doktor.dua edin nolur benimle kalsin bebegim.kanamali gebeligi devam edeniniz varmi morallerim yerlerde.rabbim hepimizin bebegini korusun
Teşekkur ederimne güzel hadi gözün aydın ☺
hareket ettiğini görebildin mi? ben gittiğimde el ayaklar oynuyordu çok komikti
akıntı konusunda bilgilendirdiğin için çok sağol, açık kahverengi demek normal gerçekten. korkmamıza gerek yokmuş. inşallah bi daha olmasın tabii de.
hamilelikte sadece parol veriyor doktorlar zaten, kullanabilirsin bence. bende kullanmıştım. ama ilk aylar olur mu hiç bilmiyorum.Kızlar aşırı baş ağrım var. Parol kullanabilir miyim? Tecrübesi olan var mı bu konuda?
Birden oldu sabah tuvalette kalktim.sildigimde tuvalet kagidinda oldu acik renk kanama az ama yinede korkuyorum.simdi hastanede yatiyorum bakalim yarin kontrol ederler azalmis kanama alani.bende yarin 9.haftaya gircem stresten ölüyorum
İlk üç ay parol bile kullanmamalısın demişti benim doktorum.Kızlar aşırı baş ağrım var. Parol kullanabilir miyim? Tecrübesi olan var mı bu konuda?
Canım bolbol şu iç baş ağrını geçirsin içme ilaçKızlar aşırı baş ağrım var. Parol kullanabilir miyim? Tecrübesi olan var mı bu konuda?
Aynen benim de hedefim en fazla 69’la doğuma girmek ama ilkinde 22 kg aldım bunda da öyle olacak diye korkmuyor değilimbanada 2 haftaya 60 görelm dedi suan biraz kılo verdim ama bakalım ilk gidenler ödemdir önemli olan 2 hafta sonrası :) en fazla 10 kılo ile doğum yapsam çok iyi olur. çocuktı eşiydi 5 kılo gider 5 klıo kalır![]()
Neden hastanede yatırdılar ki canım , sürekli bir ilaç mı veriyorlar ?Birden oldu sabah tuvalette kalktim.sildigimde tuvalet kagidinda oldu acik renk kanama az ama yinede korkuyorum.simdi hastanede yatiyorum bakalim yarin kontrol ederler azalmis kanama alani.bende yarin 9.haftaya gircem stresten ölüyorum
İnşallah geçmiştir canım hayırlı haberlerle evine dönersin inşallahBirden oldu sabah tuvalette kalktim.sildigimde tuvalet kagidinda oldu acik renk kanama az ama yinede korkuyorum.simdi hastanede yatiyorum bakalim yarin kontrol ederler azalmis kanama alani.bende yarin 9.haftaya gircem stresten ölüyorum
Serum verdiler igne vuruluyorum ilacta veriyolar.yatiralim dedi doktor en azindan acil bi durumda hemen mudahale ederiz dedi.bu gece burdayim anlicaginiz.sukur kanamam yok ta onemli olan rahimdeki kanama alaniNeden hastanede yatırdılar ki canım , sürekli bir ilaç mı veriyorlar ?
Benim de kanamam olmuştu baya baya bir su bardağı kadar kıpkırmızı kan gelmişti , hemen gittik iğne yapıldı , kalp atışı vardı eve geldik
Allah razi olsun hepinizden arkadaslarİnşallah geçmiştir canım hayırlı haberlerle evine dönersin inşallah![]()
Gecmiş olsun canım ama aklınıza kötü şeyler getirmeyin, emin olun dr lar da çok dikkat ediyor eminim sağlıkla alacaksın bebeğine kucağına , bazen böyle şeylere gelebiliyor hamilelikte insanın başınaMerhaba kızlar,
Bugün en kötü günlerimden birini geçiriyor olabilirim napacağım ne edeceğim ağlamaktan başka birşey yapamıyorum şuan Sabah aksilik ya ayağım kaydı ve park halindeki arabamıza çarparak 90 açıyla ters döndü O kadar kötü bir görüntü ki, inanılmaz acı bir yandan. Çığlıklar attım hastaneye gidene kadar ve hastanede işlem beklerken.. korumalı örtülerle röntgenler ağrı kesiciler derken ( gördüğüm her doktora hemşireye hamile olduğumu söyledim hamileliğe uygun yaptıklarını söylediler) Sonuç çıkık ve kırık ayak bileğimde. Çıkığı yerine oturttular ama doktorlar hep tatilde olduğu için salı gününü bekliyorum ağrı içinde ameliyatımı. Kadın doğumcuda salı gelecekmiş o gün kontrol edebilecekler bebeği.. aranızda hamile ameliyat geçirmiş olan var mı? Heralde her gün ağlayarak bekleyeceğim salı gününü...
Kanama alanı büyük müymüş ?Serum verdiler igne vuruluyorum ilacta veriyolar.yatiralim dedi doktor en azindan acil bi durumda hemen mudahale ederiz dedi.bu gece burdayim anlicaginiz.sukur kanamam yok ta onemli olan rahimdeki kanama alani
Şuan üstümde battaniye varYaz ayında bile yorganla yatardım![]()
Insalalh güzel haberlerini bekliyoruzSerum verdiler igne vuruluyorum ilacta veriyolar.yatiralim dedi doktor en azindan acil bi durumda hemen mudahale ederiz dedi.bu gece burdayim anlicaginiz.sukur kanamam yok ta onemli olan rahimdeki kanama alani