2020 Şubat Anneleri

tüh keşke içebilseydin canım, ben zararı olabileceğini düşünmesem 3-4 tane içerim çok rahatlıyorum çünkü, benimde ümidim vardı belki bunda bulanmam diye ama maalesef hatta daha kötü olduğumu söylüyor akrabalarım, sağlıklı olsunlarda ne yapalım çekicez artık kısa sürmesi dileğiyle
Aynen bana da bunda daha kotusun diyorlar ama bana gore ikiside aynı 😣😣

Bugün aile hekimi bana da sade ama doğal maden suyu önerdi arkadaşlar ben zaten sade olanını içiyorum normalde de artı bir şey söylemedi 12. Haftada vitaminlere başlanacakmış... Başka bilgi olarak genel bilinen şeylerdi... Benim de mide bulantım var kızımda hiç yaşamamıştım ama kusma aiaması henüz yok.

Bugün aile hekimi bana da sade ama doğal maden suyu önerdi arkadaşlar ben zaten sade olanını içiyorum normalde de artı bir şey söylemedi 12. Haftada vitaminlere başlanacakmış... Başka bilgi olarak genel bilinen şeylerdi... Benim de mide bulantım var kızımda hiç yaşamamıştım ama kusma aiaması henüz yok.
iki hamileliğimde de mideme en iyi gelen şey sade maden suyuna limon sıkıp içmek. gerçekten her derde deva.

Ben de nifty yaptıracağım dün arayıp bilgi aldım. Trizomi 3-9-13-18-21 (down sendromu da içinde trizomi21) 4 adet cinsiyete yönelik (çift cinsiyet, östrojen yanda testesteron fazla salgınlanması vb) geriye kalan da iç organlarında ve kemik gelişiminde bir sıkıntı olup olmadığına dair çok kapsamlı 70 e yakın rahatsızlığı tarayan bi testmiş. O yüzden hem ikili hem nifty e gerek var mu bilemedim ama doktorunuz öyle dediyse vardır bir bildiği😉
Ben de sadece onu yaptırıp önüme bakayım istiyorum. Ücreti hakkında da çeşitli rakamlar söyleniyor. Senin fiyatı hakkında bilgin var mı?

Ben de nifty yaptıracağım dün arayıp bilgi aldım. Trizomi 3-9-13-18-21 (down sendromu da içinde trizomi21) 4 adet cinsiyete yönelik (çift cinsiyet, östrojen yanda testesteron fazla salgınlanması vb) geriye kalan da iç organlarında ve kemik gelişiminde bir sıkıntı olup olmadığına dair çok kapsamlı 70 e yakın rahatsızlığı tarayan bi testmiş. O yüzden hem ikili hem nifty e gerek var mu bilemedim ama doktorunuz öyle dediyse vardır bir bildiği😉
Bende bilemiyorum valla - nedir bildiği görücez haftaya 😉

Günaydın arkadaşım
Gece boyu aklımdaydın
Çünkü üç defa kustum hala da midem bulanıyor :(
Ben toplamda bir defa kusmuştum ..
bulantım olsa da kusacak kadar değildi
Akşam kızartma yedik sonra başladı bi fenalık hissi , sonrası geldi artık acile gittik çünkü tansiyon ve nabız da çok yüksekti
Sende tansiyon ne alemde ?
Serum takıldı zofran .:: ama öyle yüzde yüz geçmedi :(

Günaydn hatunlar. İzindeydim bugü işe geldim. Benimde bulantılarım oluyor bu ara yoğun :S özellikle akşamları çok oluyor. Birde ekşime oluyor. en kısa zamanda biter inşallah

Günaydn hatunlar. İzindeydim bugü işe geldim. Benimde bulantılarım oluyor bu ara yoğun :S özellikle akşamları çok oluyor. Birde ekşime oluyor. en kısa zamanda biter inşallah
Benim de öyle pek rahatsız edecek şekilde bulantım yoktu. Şimdi bulandigi zaman rahatsız ediyor ve akşamları oluyor. Millet sabah bulantısı yaşar benimki akşamları oluyor.

Günaydın arkadaşım
Gece boyu aklımdaydın
Çünkü üç defa kustum hala da midem bulanıyor :KK43:
Ben toplamda bir defa kusmuştum ..
bulantım olsa da kusacak kadar değildi
Akşam kızartma yedik sonra başladı bi fenalık hissi , sonrası geldi artık acile gittik çünkü tansiyon ve nabız da çok yüksekti
Sende tansiyon ne alemde ?
Serum takıldı zofran .:: ama öyle yüzde yüz geçmedi :KK43:
Vala cnm kusma sayisini hic hatirlamam bazen 5 bazen 7 bazen daha fazla hic belli olmuyor bende tansiyon benimde dusuyor arada o da hic yemk ve su icmedigim den ama hastanede kontrolde normal cikio bulanti hic gecmiyor zaten hep seninke hafiflemiyorda artik kusarken hangisi daha kolay kusulur diye hesap kitap yapiyorum

Vala cnm kusma sayisini hic hatirlamam bazen 5 bazen 7 bazen daha fazla hic belli olmuyor bende tansiyon benimde dusuyor arada o da hic yemk ve su icmedigim den ama hastanede kontrolde normal cikio bulanti hic gecmiyor zaten hep seninke hafiflemiyorda artik kusarken hangisi daha kolay kusulur diye hesap kitap yapiyorum
Geceleri mi kusuyorsun peki hep

günde kaç tane tüketmen gerektiğini söyledi mi canım? çünkü ben zararlı olabileceğini düşünmesem günde 3-4 tane içeceğim, doğal maden suyuna limon sıkıp

günde kaç tane tüketmen gerektiğini söyledi mi canım? çünkü ben zararlı olabileceğini düşünmesem günde 3-4 tane içeceğim, doğal maden suyuna limon sıkıp
günde 1 adet doğal maden suyu bebeğin kemik gelişimi için iyi diye biliyorum. hep 1 adet tüketiyorum ama daha fazlasının bi zararı olur mu düşünemedim şimdi :D

Back
X